Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο εξωτερικό και ύστερα από απόφαση του ιδιοκτήτη μοιράζομαι μία internet connection με άλλα 4 άτομα ! Υπάρχουν στιγμές της ημέρας που δεν μπορώ να κάνω καν browsing , πόσο μάλλον να παίξω κάποιο game , διότι κάνουν download συνεχώς με αποτέλεσμα να έχω πολύ μεγάλο ping και το loading ενός website να καταντάει κουραστικό ! Σήμερα συνδέθηκα στις ρυθμίσεις του administrator router και θα ήθελα την βοήθεια σας για να μπορέσω αν είναι εφικτό να απασχολήσω την μεγαλύτερη ποσότητα της συνδέσης για τον εαυτό μου ( Ακούγεται εγωιστικό i know xD) . Το router από ότι έψαξα δεν έχει quality of service ( QoS) , και είμαι συνδεδεμένος με ethernet cable . Υπάρχει κάποιος τρόπος να απασχολήσω την μεγαλύτερη ποσότητα της σύνδεσης για τον εαυτό μου ? Το port forwarding σε κάποια games/ websites θα βοηθήσει ( Π.Χ csgo)? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ? 

P.S1: το router πρέπει να είναι το Technicolor TC7200 χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος - η ip του είναι η http://192.168.0.1/ 

P.S2 : help me pl0x :) . Δεν είμαι και ο πιο σχετικός όσον αφορά τα δίκτυα :)

P.S3 : μπορώ να βγάλω φωτό από τις ρυθμίσεις 

P.S4 : πώς βλέπω πόσοι clients είναι συνδεδεμένοι αυτή την στιγμή μέσω του ethernet? ( Local area network - > DHCP Client Devices?)

P.S5 : από ότι βλέπω λειτουργεί και ως wifi και για άλλα άτομα - πώς βλέπω πόσοι είναι συνδεδεμένοι μέσω του wifi ?! 

Επεξ/σία από Gongor
Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο router δεν μπορείς να κάνεις αποτελεσματικό load balance. 

Για το ps4 

dhcp-56372-large.jpg

Αυτό είναι το router ναι ! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ? Αν κάνω Port forward/triggering τα games/sites που θέλω ? QoS Δεν έχει έτσι ? 

P.S1 : Υπάρχει και η λύση του να συνδεθώ στα pcs των άλλων clients και να εγκαταστήσω το netlimiter αλλά είναι αρκετά υποθετική ....

Δημοσ.

Αυτό είναι το router ναι ! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ? Αν κάνω Port forward/triggering τα games/sites που θέλω ? QoS Δεν έχει έτσι ? 

Για το πάνω επαναλαμβάνω το κάτω 

Με το συγκεκριμένο router δεν μπορείς να κάνεις αποτελεσματικό load balance. 

P.S1 : Υπάρχει και η λύση του να συνδεθώ στα pcs των άλλων clients και να εγκαταστήσω το netlimiter αλλά είναι αρκετά υποθετική ....

Αν σε αφήσουν .... εγώ πάντως δεν θα σε άφηνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...