Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω μια κάμερα εντός σπιτιού, για παρακολούθηση μέσω internet,όταν λείπω.

Κατέληξα σε ip camera, απλά θα ήθελα την γνώμη σας για κάποια μάρκα που έχετε ακούσει, καθώς και αν γνωριζετε κάποιο άρθρο ή που μπορώ να διαβάσω για να προετοιμαστω για το τι με περιμένει....

Όποια απάντηση ευπρόσδεκτη!!!

Δημοσ.

Καλησπερα, με ενδιαφερει και μενα αυτο το θεμα αμεσα κιολας. Αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα ηταν καλα.

Δημοσ.

Σαν να πηγαινω προς τα εδω....

http://thewirecutter.com/reviews/best-wireless-ip-camera/

Το μονο κακο , ειναι οτι για εγγραφη,υπαρχει μονο cloud δυνατοτητα,με 10 το μηνα περιπου.

Συνεχιζω την ερευνα και θα ενημερωσω σχετικα.

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσα δίνεις... Μέχρι 100-120ευρώ πας σε κινέζικες foscam, tenvis, dericam και πολλές άλλες αν ψάξεις ebay, amazon,....

Με κάνα 200-300αρι ανεβαίνεις σε επώνυμες.

Εξαρτάται πάλι από τι θες να κάνεις... πχ εγώ για το σπίτι για μέσα έχω foscam FI9831W και dericam δεν θυμάμαι το μοντέλο, όλες hd με ενσωματωμένη κάρτα μνήμης για καταγραφή και ειδοποίηση με e-mail σε περίπτωση κίνησης και φυσικά νυχτερινή λήψη. Για έξω έχω μια tenvis IP391-HD.  Τιμές από 100-150ευρώ.

Υπάρχουν και πιο απλές κλώνοι των παραπάνω από 30 ευρώ! Υπάρχουν και πολύ πιο ακριβές και αξιόπιστες λύσεις

(Ειδικά η foscam τώρα τελευταία βγάζει firmware γεμάτα bugs, αλλά γι αυτό που την θέλω εγώ μια χαρά κάνει την δουλειά της!)

Να τονίσω ότι όλες οι κάμερες που έχω και που ανήκουν στην σχετικά φθηνή κατηγορία καταγράφουν στην ενσωματωμένη κάρτα, σε ανοιχτό υπολογιστή, σε δικτυακό δίσκο, σε ftp server ή σε cloud και μάλιστα σε H.264 format!!!

Τέλος υπάρχουν εδώ αρκετά topics με αυτό το θέμα αν ψάξεις στα δίκτυα....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτες δεν θελουν static ip;

Όλες οι IP κάμερες θέλουν λογαριασμό ddns για να τις βλέπεις εκτός δικτύου σου, αλλά σχεδόν όλες οι εταιρίες καμερών σου παρέχουν δωρεάν τον δικός τους αν δεν έχει ήδη...

Καλημερα. Ψαχνομαι και γω για καμερα. Αυτη λεει τιποτα απο τα crazysundays?

http://www.e-shop.gr/bionics-robocam4-pan-tilt-color-ip-hd-camera-silver-grey-p-PER.992237

Είναι κλώνος της foscam και των άλλων που ανέφερα παραπάνω, στο ebay την βρίσκεις κάτω από τα μισά λεφτά. Η διαφορά "επώνυμης κινέζικης" και άγνωστης είναι η υποστήριξη μέσω συχνών firmware updates.

Οπότε ψάχνεις της μάρκα και κοιτάς αν έχει συχνά firmwares για download και φορουμ υποστήριξης...

(Foscam, tenvis, dericam που έχω ασχοληθεί έχουν ιστοσελίδα με τα παραπάνω και μάλιστα έχουν και live κάμερες να μπεις και να δεις την εικόνα και τις ρυθμίσεις αν σε καλύπτουν. Googlarete λίγο!)

Και να ξανατονίσω γιατί γράφουμε πάλι τα ίδια ξανά:

Τέλος υπάρχουν εδώ αρκετά topics με αυτό το θέμα αν ψάξεις στα δίκτυα....

• Like 2
Δημοσ.

Όλες οι IP κάμερες θέλουν λογαριασμό ddns για να τις βλέπεις εκτός δικτύου σου, αλλά σχεδόν όλες οι εταιρίες καμερών σου παρέχουν δωρεάν τον δικός τους αν δεν έχει ήδη...

Είναι κλώνος της foscam και των άλλων που ανέφερα παραπάνω, στο ebay την βρίσκεις κάτω από τα μισά λεφτά. Η διαφορά "επώνυμης κινέζικης" και άγνωστης είναι η υποστήριξη μέσω συχνών firmware updates.

Οπότε ψάχνεις της μάρκα και κοιτάς αν έχει συχνά firmwares για download και φορουμ υποστήριξης...

(Foscam, tenvis, dericam που έχω ασχοληθεί έχουν ιστοσελίδα με τα παραπάνω και μάλιστα έχουν και live κάμερες να μπεις και να δεις την εικόνα και τις ρυθμίσεις αν σε καλύπτουν. Googlarete λίγο!)

Και να ξανατονίσω γιατί γράφουμε πάλι τα ίδια ξανά:

Σε ευχαριστω harris78 για την αμεση απαντηση. Το ξερω το ebay για κλωνους αλλα επειδη την βιαζομαι λιγο πιστευω στα χρηματα αυτα για σχετικα "επωνυμη" καμερα με αυτα τα χαρακτηριστικα και εγγυηση 2 χρονων δε θα βρω.

Απο την αλλη εχεις δικιο για τα firmware updates αλλα καπου διαβαζα/ακουσα οτι και στους κινεζικους κλωνους της foscam μπορεις να βαλεις firmwares της foscam χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει [για χαβαλέ] ένα πρόγραμμα νομίζω λεγότανε vitamine d. Έχει αναγνώριση κίνησης επιλογή να καταγράφει μόνο όταν βλέπει κίνηση, να παρακολουθεί ένα αντικείμενο και τα video είναι πολύ μικρά σε μέγεθος. Δοκιμάστε το εμένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Είναι και free.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...