thomakos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σας.εχω αγορασει ενα lenovo g500 με επεξεργαστη ι3 εδω και εξι μηνες και πριν απο δυο μηνες μου εμφανισε προβλημα στην εκκινηση οπου και κολλαγε στο logo της lenovo χωρις να προχωραει στην φορτωσει το windows.αφου το ανοιγοκλεινα δεκαδες φορες καποιες φορες ανοιγε και λειτουργουσε κανονικα.αναγκαστηκα και του εκανα format αλλα μετα απο 20 μερες καλης λειτουργιας το ιδιο προβλημα εμφανιστηκε ξανα.θα ηθελα να τονισω οτι οταν κολλαει στην αρχικη εικονα δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα να μπω se safe mode. γνωριζει κανεις καποια λυση ? ευχαριστω εκ το προτερων 1
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 εχω το ιδιο μοντελο και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. οταν το κανει βγαζω φορτιστη/μπαταρια και κραταω πατημενο το "on" για 10''. υποθετω προβλημα μπαταριας ειναι, οποτε αν θες το στελνεις για αντικατασταση 1
thelos257 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σας.εχω αγορασει ενα lenovo g500 με επεξεργαστη ι3 εδω και εξι μηνες και πριν απο δυο μηνες μου εμφανισε προβλημα στην εκκινηση οπου και κολλαγε στο logo της lenovo χωρις να προχωραει στην φορτωσει το windows.αφου το ανοιγοκλεινα δεκαδες φορες καποιες φορες ανοιγε και λειτουργουσε κανονικα.αναγκαστηκα και του εκανα format αλλα μετα απο 20 μερες καλης λειτουργιας το ιδιο προβλημα εμφανιστηκε ξανα.θα ηθελα να τονισω οτι οταν κολλαει στην αρχικη εικονα δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα να μπω se safe mode. γνωριζει κανεις καποια λυση ? ευχαριστω εκ το προτερων Το εχεις βαρυ φορτωμενο προγραμματα αν ναι τοτε ποια ειναι αυτα ; Απο που το εχεις αγορασει ;
Euclides Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μετά από το logo της Lenovo, το laptop ψάχνει να βρει το boot record του σκληρού. Για να κολλά εκεί, ή υπάρχει πρόβλημα με το boot record, ή υπάρχει πρόβλημα με τον HDD γενικότερα. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ανασυγκρότηση του MBR είτε μπουτάροντας με ένα USB που έχουν τα Windows, είτε με κάποιο πρόγραμμα σαν το AOMEI Partition Assistant: Την κατάσταση του δίσκου, την ελέγχεις με το HDSentinel. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από Euclides 1
Radiant Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τό ίδιο μοντέλο το ίδιο πρόβλημα, τελικά επιλύθηκε με τον παρπάνω τρόπο?
David20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα σας.εχω αγορασει ενα lenovo g500 με επεξεργαστη ι3 εδω και εξι μηνες και πριν απο δυο μηνες μου εμφανισε προβλημα στην εκκινηση οπου και κολλαγε στο logo της lenovo χωρις να προχωραει στην φορτωσει το windows.αφου το ανοιγοκλεινα δεκαδες φορες καποιες φορες ανοιγε και λειτουργουσε κανονικα.αναγκαστηκα και του εκανα format αλλα μετα απο 20 μερες καλης λειτουργιας το ιδιο προβλημα εμφανιστηκε ξανα.θα ηθελα να τονισω οτι οταν κολλαει στην αρχικη εικονα δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα να μπω se safe mode. γνωριζει κανεις καποια λυση ? ευχαριστω εκ το προτερων Καλησπερα...Αφου αναφερεις οτι αγοραστηκε εξι μηνες πριν, στειλτο στο Service για να λυθει το θεμα...Κι αν δεν λυθει να σε δωσουν αλλο καινουριο....Δεν μπορω να καταλαβω τι σοι ελεγχους κανουν πριν στειλουν ενα μηχανημα για πωληση...Βεβαια ,δεν ξερουμε οπως ειπε,κι ο Thelos 257 ,τι προγραμματα το χεις φορτωσει,ή αν μπηκες task manager κι εχεις απενεργοποιησει τιποτε χρησιμο απ την εκκινηση...Για ψαξτο λιγακι πριν το στειλεις service κολλητε..
Radiant Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα...Αφου αναφερεις οτι αγοραστηκε εξι μηνες πριν, στειλτο στο Service για να λυθει το θεμα...Κι αν δεν λυθει να σε δωσουν αλλο καινουριο....Δεν μπορω να καταλαβω τι σοι ελεγχους κανουν πριν στειλουν ενα μηχανημα για πωληση...Βεβαια ,δεν ξερουμε οπως ειπε,κι ο Thelos 257 ,τι προγραμματα το χεις φορτωσει,ή αν μπηκες task manager κι εχεις απενεργοποιησει τιποτε χρησιμο απ την εκκινηση...Για ψαξτο λιγακι πριν το στειλεις service κολλητε.. Καλησπέρα, η δική μου εμπειρία με το service(e-shop) ήταν να μου προτείνουν backup και format me 50 ευρώ. Το μηχάνημα δεν είναι φορτωμένο και χρησιμοποιείται για office, ταινίες και μουσική. Να το ξαναστείλω το λαπτοπ στο service μεν αλλά ρε παιδιά απο τη στιγμή που δεν μπαίνει καν στο bios γιατί να φταίει ο δίσκος και να μου προτείνουν φορματ? Επίσης γνωρίζει κανείς αν η 2χρονη εγγύηση απο eshop που έχω με καλύπτει και για την αντιπροσωπεία της lenovo? Αν χρεαιστεί να το στείλω εκεί μπας και βγάλω άκρη. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι μόνιμο ούτε έχω καταφέρει να το αναπαράγω. το κάνει μία στις 20 εκκινήσεις.
Radiant Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 δοκιμασε κανενα bios update Έχει γίνει. Το bios είναι up to date.
Radiant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το πρόβλημα δε λύθηκε ποτέ. Παραθέτω αυτά τα 2 πόστς που με κάνουν να πιστεύω ότι πρόκειται όντως για ελλατωματικά sata connectors στο mobo της συγκεκριμένης οικογένειας μοντέλων(G50X). Κοινώς βγάζοντας το dvd drive το πρόβλημα λύθηκε και μάλιστα ήταν η μοναδική φορά που κατάφερα να το αναπαράγω(βάζοντας ξανά το drive). Επειδή έχω και δεύτερο G500 άρχισα να κάνω τράμπες στα drive, το ελαττωματικό G500 δεν έπαιζε με κανένα από τα 2 drives. Εν αντιθέσει το "υγιές" G500 έπαιζε και με τα 2 drives. O τύπος στο δεύτερο πόστ αναφέρει το part που αλλάξανε στο σερβις. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για το part αυτό και πόσο εύκολα αλλάζει ας μας δώσει τα φώτα του! forum lenovo post 1 forum lenovo post 2
mphxths Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το connector το βρισκεις σχετικα φτηνα στο ebay π.χ. http://www.ebay.com/itm/LENOVO-G500-G505-ODD-CONNECTOR-/251435414880?hash=item3a8ab7f560:g:SbAAAOxydlFS5Z78 για να το βαλεις..απο οσο βλεπω στο manual..παιζει να θες να τα ξηλωσεις ολα manual -> https://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_g400g500g405g505g410g510_hmm.pdf 1
nikos arm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας,εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,στην εκκίνηση του υπολογιστή βγαζει το Lenovo και δεν μπαινει με τίποτα στα Windows.ουτε στα bios μπαινει.αυτο που εκανα πατουσα το ctrl+alt+delete και οποτε έμπαινε.τωρα ουτε αυτο.please help me Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από nikos arm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα