KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω στα χερια μου αυτο http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-WN8200ND Το συνδεσα στον δικο μου υπολογιστη με windows 8.1 και το αναγνωρισε μια χαρα. Πηγα να το συνδεσω στον υπολογιστη του παιδιου που το εχει windows 7 και δεν το αναγνωριζει. Περασα τον driver απο το site. Εκανα full scan με malwarebytes. Αφαιρεσα αχρηστα προγραμματα και toolbars. Εκανα ενα sfc/ scannow και ακομη. Δοκιμασα αλλες θυρες usb και παλι τα ιδια. Δεν ειναι οτι βγαζει καποιο error. Το συνδεω και απλα δεν κανει τιποτα και οταν παω στην διαχειρηση συσκευων βγαζει ενα που λεει 802.11 adapter με ενα θαυμαστικο.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοεις? Κανονικα με το utility. Τελειωσε το setup, με εβγαλει στο interface του utility, μου ελεγε να συνδεσω τον ανταπτορα, τον συνδεσα και γινονται αυτα που ανεφερα.
hwxerolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον το είχες συνδέσει πριν τρέξεις το utility και πήρε τον default wdm driver. Κατέβασε το zip www.tp-link.com/resources/software/TL-WN8200ND_V1_Driver.zip αποσυμπίεσετο κάπου και από την διαχείριση συσκευών σε αυτήν που λές ότι σου βγάζει κίτρινο (802.11 adapter) δεξί κλικ και ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Επιλέγεις το δεύτερο (αναζήτηση στον υπολογιστή μου..) και το πας στον φάκελο που αποσυμπίεσες και μέσα σε αυτόν επιλέγεις τον κατάλληλο φάκελο (ανάλογα αν έχεις win 7 64bit ή 32bit)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οχι καταλαβα τι λες. Δεν το ειχα συνδεμενο. Μετα την εγκατασταση το συνδεσα. Θα δοκιμασω την διαδικασια που ειπες και θα ενημερωσω!
panagiwths1987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οπως το λες καποιο ''καταλοιπο'' του παλιου driver κανει τη ζημια .
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 hwxerola σαγαπαω! φτιαχτηκε χαχα. Το περιεργο ομως ειναι οτι πρεπει να την ειχα κανει αυτη τη μεθοδο χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω! παναγιωτη δεν υπηρχε προηγουμενος driver για να αφησει καποιο καταλοιπο αλλα ευχαριστω και για την απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα