pettakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αν εξειδικεύσω το θέμα στα shares των nas, αυτά είναι ορατά και προσβάσιμα από web browser και όχι από explorer οποιασδήποτε έκδοσης Windows, συμπεριλαμαβανομενων 8.1 pro; Ο λόγος που ρωτάω είναι, διότι πρόσφατα αντιμετώπισα πρόβλημα με ένα media player novatron (προφανώς χρησιμοποιεί ftp samba), που ενώ είναι ορατά στο δίκτυο αμφότερα, το Player βλέπει το pc, όχι όμως και τα shares. Συνδέοντας pc Win 7, κανένα πρόβλημα. Διαπίστωσα, ότι λόγω αυξημένων επίπεδων ασφάλειας τα Win 8 έχουν τέτοια θέματα με παλαιότερα serverοειδη λειτουργικά. Φυσικά δεν μπόρεσα να το λύσω.Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και με τα nas, διότι προτίθεμαι σε άμεση αγορά ενος 1-bay. Ορμώμενος από την αρχική τοποθέτηση περί nas, είπα να ρωτήσω εδώ, προσδοκώντας να μην σας αποπροσανατολισα.
KoGi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα! Μιας κι εγω σχεδιαζω να προχωρησω σε αγορα NAS, θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει επιλογη για αυτοματο κατεβασμα απο filehosts οπως γινεται απο torrents. Δηλαδη να του δινεις τα links και να τα κατεβαζει με τη χρηση καποιου downloader (π.χ. IDM ή καποιου δικου του). Υποστηριζεται κατι τετοιο απο καποιο NAS? Στα υποψην μου εχω το Zyxel NSA325v2, κι εχω δει οτι παιρνει αρκετα add-ons, οποτε θα με βολευε πολυ εαν μπορουσε να κανει κατι τετοιο.
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Στο δικό μου Zyxel NSA320 έχει εφαρμογή για torrent.Του βάζεις τα link και στα κατεβάζει.Επειδή δεν τα πολυπάω καλά με τα torrent το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές και δούλεψε άψογα.Γενικότερα τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι πολύ καλά μηχανάκια εαν δεν θες πολλά και εξειδικευμένα πράγματα.
KoGi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Στο δικό μου Zyxel NSA320 έχει εφαρμογή για torrent.Του βάζεις τα link και στα κατεβάζει.Επειδή δεν τα πολυπάω καλά με τα torrent το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές και δούλεψε άψογα.Γενικότερα τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι πολύ καλά μηχανάκια εαν δεν θες πολλά και εξειδικευμένα πράγματα. Εαν θες να κατεβασεις απο καποιο filehost με χρηση login & password δεν υπαρχει τροπος? Δηλαδη δεν εχει καποιο ενσωματωμενο download manager (οχι για torrents ομως) σε στυλ IDM?
shodan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 O download manager των synology υποστηρίζει κανονικά για τα zyxel δεν ξέρω.
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Εαν θες να κατεβασεις απο καποιο filehost με χρηση login & password δεν υπαρχει τροπος? Δηλαδη δεν εχει καποιο ενσωματωμενο download manager (οχι για torrents ομως) σε στυλ IDM? Κοίταξα λίγο το manual του NSA320 και έχει μια εφαρμογή add-on την οποία την ονομάζει Link Capture Browser plugin το οποίο νομίζω κάνει αυτό που ζητάς. Εαν θες να το ψάξεις καλύτερα , δες στη σελίδα 97 του manual ή ακόμα καλύτερα κατέβασε το manual του NSA325 που σε ενδιαφέρει και βρες από εκεί εαν υποστηρίζει αυτό που θες.
KoGi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω, θα το κοιταξω και το manual. Παντως νομιζω οτι θα κανει τη δουλεια το PyLoad, ενας download manager για τα sites που θελω, γραμμενος σε python, και απο οτι ειδα τρεχει μια χαρα και στα Zyxel NAS.
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω, θα το κοιταξω και το manual. Παντως νομιζω οτι θα κανει τη δουλεια το PyLoad, ενας download manager για τα sites που θελω, γραμμενος σε python, και απο οτι ειδα τρεχει μια χαρα και στα Zyxel NAS. Στο zyxel κάνεις εγκατάσταση το pyload για file host. Αν δεν υπάρχει στη λίστα όπως το easybytez πρέπει να το προσθέσεις χειροκίνητα, να δώσεις δικαιώματα και θα είσαι οκ.
KoGi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Στο zyxel κάνεις εγκατάσταση το pyload για file host. Αν δεν υπάρχει στη λίστα όπως το easybytez πρέπει να το προσθέσεις χειροκίνητα, να δώσεις δικαιώματα και θα είσαι οκ. Και χειροκινητα αν χρειαστει δε με πειραζει. Αν και ειδα οτι υποστηριζεται το ΕΒ και για premium. Τωρα βασικα ειμαι σε διλημμα εαν θα τα σκασω για Synology/QNAP ή εαν μεινω στο Zyxel!
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Και χειροκινητα αν χρειαστει δε με πειραζει. Αν και ειδα οτι υποστηριζεται το ΕΒ και για premium. Τωρα βασικα ειμαι σε διλημμα εαν θα τα σκασω για Synology/QNAP ή εαν μεινω στο Zyxel! Στο 325 v2 πάντως έπρεπε να περάσω μόνος μου τα αρχεία για easybytez. Aν είσαι ευχαριστημένος με το zyxel και σε καλύπτει, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Θελω να παρω και εγω ενα NAS για home cinema που να βλέπει το δίκτυο τον δισκο από παντού και να βλέπω τενειες 3d με πολυκάναλο ήχο, και να έχω και τα games εκει. Δεν ξέρω τι ακριβός να πάρω και ποιό κάνει αλλά ο δίσκος ήδη έιναι σχεδον φουλ με τενειες και δεν θέλω να του κάνω φορματ, να τον βάλω και να παίξει αμέσως και αν υπάρχει κάτι φθηνό.
BELL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με το synologyDiskStation DS115j μπορεις να κανεις ανετα streaming FHD mkv ταινια? Βλεπω τα fps λιγο χαμηλα 1080p υλικο
pettakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν μπορεις, Αυτα τα μικρα ειναι αδυναμα, και τα μεγαλα το κοστος τους φτανει σε επιπεδα κανονικου μικρου η/υ με σαφως μεγαλυτερη χρηστικοτητα. Το αγορασα προ 10 ημερων μονο για downloading.
achilles_g_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κατά πάσα πιθανότητα για πρόσβαση στο σκληρό δεν θα έχεις θέμα, δηλαδή αν έχεις έναν media player και βλέπει το nas ως δικτυακό σκληρό. Πρόβλημα θα έχεις αν το τρέχεις σαν media server.
BELL Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δλδ ουτε για 720p δεν θα κανει? βλεπω οτι δινει αρκετα fps για HD υλικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα