Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια το τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω καποιο προβλημα με την αυτονομια της μπαταριας του λαπτοπ μου.Ειναι 100% και σε 15-20 λεπτα εχει παει 80.Και πριν επεφτε λιγο γρηγορα αλλα οχι και ετσι.Το λαπτοπ το εχω απο το Φεβρουαριο και ειναι το acer aspire E1 530G.

Δημοσ.

κατέβασε το hwmonitor και δες ποσο % έχει φθαρεί η μπαταρία.

πέρα απο αυτά, Έχεις μειωμένη την φωτεινότητα της οθόνης;

έχεις εφαρμογές που χρησιμοποιούν την nvidia Κάρτα;

Δημοσ.

Έχεις το λάπτοπ μόνιμα στην πρίζα, ακόμη και αφού φορτίσει η μπαταρία στο 100%; Είναι ένα λάθος που κάνει πολύς κόσμος..

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαταρία είναι μέσα στο λάπτοπ σε στο δικόμου...Να την βγάλω θα πρέπει να το λύσω πράμα αδύνατο. Να τη φορτώνω και μετά πάλι στην μπαταρία και μετά πάλι φόρτωσε πάλι αδύνατο γιατί παίζω games....Για προτείνετε καμία λύση για να μην την κλαίω.

Δημοσ.

Για αυτό όταν χρησιμοποιούμε λάπτοπ που δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία κυρίως, χρησιμοποιούμε πρόγραμμα που να μην την αφήνει να φορτίσει πάνω από ένα ποσοστό (π.χ 80%) ώστε να διατηρηθεί και να μην χαλάσει.

Δημοσ.

Για αυτό όταν χρησιμοποιούμε λάπτοπ που δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία κυρίως, χρησιμοποιούμε πρόγραμμα που να μην την αφήνει να φορτίσει πάνω από ένα ποσοστό (π.χ 80%) ώστε να διατηρηθεί και να μην χαλάσει.

Απο οσο ξερω, μονο τα λαπτοπς της Sony και της Dell το εχουν αυτο. Για Acer ξερεις τιποτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Άνοιξε τη Γραμμή Εντολών (cmd) ως διαχειριστής και πληκτρολόγησε τις παρακάτω εντολές:

powercfg -energy -output c:\energy-report.html

Όταν σου δείξει ότι ολοκληρώθηκε, πήγαινε στο C:\ και άνοιξε το αρχείο "energy-report.html"

Μέσα εκεί, μεταξύ άλλων, θα σου επισημαίνει τις ρυθμίσεις που έχεις σχετικά με τη διαχείριση ενέργειας, πιθανά σημεία που χρήζουν αλλαγής, καθώς και τη χωρητικότητα της μπαταρίας (προβλεπόμενη και πραγματική).

Δημοσ.

Απο οσο ξερω, μονο τα λαπτοπς της Sony και της Dell το εχουν αυτο. Για Acer ξερεις τιποτα?

Και σε lenovo έχω συναντήσει. Δυστυχώς δεν έχω κάτι υπόψιν, ίσως αν ψάξεις κάτι generic ;

Δημοσ.

Και σε lenovo έχω συναντήσει. Δυστυχώς δεν έχω κάτι υπόψιν, ίσως αν ψάξεις κάτι generic ;

Θα το τσεκαρο και άμα βρω κάτι το αναφέρω εδώ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...