Προς το περιεχόμενο

Huge problem

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στελνουν το παλιο μου πισι απ τη Χαλκιδικη στα Χανια με Acs..μαμημενο το κουτι μεσα...vga..βγαλμενη...καλωδιααπο δω κι απο κει..χαμος..το φαν ξεκολλημενο...φρικαρα εγω..τα βγαλα..εξω..κι εσπασα το παλιο tower..

πηρα ενα καινουριο το μεσημερι και τα βαλα μεσα...ανοιγω το πισι και μπαινει στο bios και μου ζηταει να διαλεξω μεταξυ 700/933 Mhz...αλλες φορες ζηταει μεταξυ 1000/1200

ενω ο επεξεργαστης ειναι Athlon 1400Mhz.

Επισης σκληρους και cd-rw /dvd-rom δε βρισκει με τπτ...

καμια βοηθεια?

Δημοσ.

εξελιξεις..

βγαζω την motherboard και βιδωνω πρωτα κατι αλλες βιδες ωστε η mobo να ειναι υπερηψωμενη...πριν βραχυκυκλωνε μαλλον στην λαμαρινα..

ανοιγει..στα 1400..αλλα το primary IDE δε παιζει..

αν συνδεσω σκληρο μου δειχνει ;!;!;!;!;!:!:!:!;!;!;

αν βαλω cd rom λεει none.

Στο secondary οτι και να βαλω ειναι ΟΚ

να υποθεσω πως χαλασε το Primary IDE?

θελω νεο mobo?>

Δημοσ.

Άλλη πιθανότητα: Είπες πως γίδωσες κάποιες βάσεις για να βιδώσεις πάνω τους τη motherboard. Έχεις βάλει βίδες σε όλες αυτές τις βάσεις ή μήπως κάποια από αυτές (και ειδικότερα στην περιοχή "κάτω" από τους IDE Connectors) ακουμπά στην motherboard και την βραχυκυκλώνει?

Δημοσ.

Finn speaking

Το καλωδιο δεν εχει προβλημα αφου το βαζω στο secondary και παιζει.

πινακι στραβωμενο επισης δεν υπαρχει..και το καλωδιο παταει καλα

Δημοσ.
βγαζω την motherboard και βιδωνω πρωτα κατι αλλες βιδες ωστε η mobo να ειναι υπερηψωμενη...πριν βραχυκυκλωνε μαλλον στην λαμαρινα...

Αν με τον τρόπο που την είχες τοποθετήσει αρχικά, ακουμπούσαν στο σασί όλες οι κολλήσεις που υπάρχουν στο κάτω μέρος της, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να έχει συμβεί το μοιραίο...

Δημοσ.

ω ναι...ακουμπουσαν...

αλλα οπως ειπα η mobo παιζει κανονικα τωρα..

τη γλιτωσα με μη λειτουργεια του Primary IDE..

οποτε και παρηγγειλα την asus a7v8-x κατι τετοιο δλδ..για 70 ευρω..καλη ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...