Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστούμε για καλά σας λόγια και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Insomnia για την φιλοξενία του

Ισως να εχω καποια τευχη Pixel. Που ειστε;

Είμαστε Θεσσαλονίκη φίλε

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είδα ότι τα τεύχη είναι σε pdf. Το πιο σωστό θα ήταν να είναι σε cbz/cbr για μεγαλύτερη ευελιξία. 

Δεν έχεις άδικο. Γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα pdf?

Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια.Στο παταρι στο πατρικο μου, εχω ολα τα τευχη Pixel, User, Gamer και σχεδον ολα απο το Computer για ολους.Ειναι σε καλη κατασταση σιγουρα(διαβασμα 1-2 φορες και μετα κατευθειαν στην κουτα απο τα Νουνου :P) Μολις μπορεσω να παω να τα κατεβασω(ειμαι σε αλλη πολη), ειναι στην διαθεση σας, με τον ορο ομως οτι θα τα παρω παλι πισω.

• Like 2
Δημοσ.

@nkary75 Καταρχάς συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και προσωπικά ευχαριστώ!

Για μετατροπή σε cbz αν δεν κάνω λάθος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Comicrack.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια.Στο παταρι στο πατρικο μου, εχω ολα τα τευχη Pixel, User, Gamer και σχεδον ολα απο το Computer για ολους.Ειναι σε καλη κατασταση σιγουρα(διαβασμα 1-2 φορες και μετα κατευθειαν στην κουτα απο τα Νουνου :P) Μολις μπορεσω να παω να τα κατεβασω(ειμαι σε αλλη πολη), ειναι στην διαθεση σας, με τον ορο ομως οτι θα τα παρω παλι πισω.

Εμείς τα είπαμε  :-)

@nkary75 Καταρχάς συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και προσωπικά ευχαριστώ!

Για μετατροπή σε cbz αν δεν κάνω λάθος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Comicrack.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά μάλλον για την ώρα θα το αφήσουμε σε μορφή pdf

βάλτε και τα cdshow :P

Είναι στο πρόγραμμα. Υπάρχουν κάτι λίγα αλλά δεν έχουμε τα cds :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πλεονεκτηματα εχουν τα αρχεια cbr/cbz απο τα pdf; Ας πουμε οτι εχω μια ταμπλετα στις 8" η 10", τι καλυτερο εχει το ενα φορμα σε σχεση με το αλλο;

Αυτο που θα με ενδιεφερε πραγματικα ειναι τα ΚΟΜΙΞ. Τα παλια ΚΟΜΙΞ. Ξερουμε κατι για αυτα; Μιλαω για πληρη συλλογη;

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Το θετικό feedback είναι κινητήριος δύναμη για εμάς!

Τα CBR/CBZ είναι στην ουσία Comic Book format. Το ® στο τέλος υποδηλώνει οτι συμπιέστηκε με winrar ενώ το (Ζ) αντίστοιχα με Winzip συμπίεση. Είναι ξερά τα JPG/PNG με αρίθμηση, συμπιέζονται και βγαίνει το φορμάτ αυτό.

Προσωπικά θεωρώ οτι στην δικιά μας περίπτωση δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι. Τα PDF μας ετοιμάζονται μέσα απο το Acrobat και η συμπίεση που κάνει έχει το καλύτερο ratio αναλογικά. Επιπλέον, τα PDF σαν file format είναι πλέον αναγνώσιμα χωρίς έξτρα λογισμικό απο σχεδόν όλες τις πλατφόρμες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...