Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις ατελείωτες ώρες σκαναρίσματος και για τον κόπο που κάνατε.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

• Like 2
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!

Υ.Γ : Το θέμα μεταφέρθηκε βλέπω στην κατηγορία Internet! Αν κάναμε κάτι ενάντια στους κανόνες της σελίδας, ενημερώνω οτι δεν έγινε εσκεμμένα αλλά επειδή δεν διαβάσαμε τους κανόνες! :-D :-D

Δημοσ.

πολυ καλη κινηση αλλα γιατι με αναγκαζετε να κανω εγγαρφη ? θελω να με τα στειλετε με στικακι στην πτολεμαιδα και να με ευχαριστεισετε κιολας :):) ε ρε τι δαβαζουμε μπραβο παιδια και συνεχιστε ετσι

• Like 7
Δημοσ.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είδα ότι τα τεύχη είναι σε pdf. Το πιο σωστό θα ήταν να είναι σε cbz/cbr για μεγαλύτερη ευελιξία. 

• Like 2
Δημοσ.

Φοβερή δουλειά παιδιά, μπράβο! Ειδικά το PC master το περίμενα καιρό. Μια εγγραφή είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε

• Like 2
Δημοσ.

πολύ καλή δουλειά!!!, μαζί με το pixel με γυρνάτε τριάντα χρονια πίσω,όντας μαθητής δημοτικού σε ένα ZX Spectrum+ προσπαθούσαμε μαζί με φίλους να περάσουμε τα προγράμματα που έδινε το περιοδικό για να δούμε την αράχνη η' την μπάλα να αναπηδά

• Like 2
Δημοσ.

Ότι και να πεί κανείς είναι λίγο,η κίνηση και η δουλειά μιλάει απο μόνη της.Εγώ πάντως συγκινήθηκα   :cry:  διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι κάνουν τώρα τα παιδιά που το έγραφαν και ίσως να είχαμε κάποια συνέντευξη τους. 

• Like 3
Δημοσ.

User δε διάβαζα αλλά έχω κατεβάσει τα αντίστοιχα pixel. Μπράβο στα παιδιά που το έκαναν και χαρα'στο κουράγιο τους...

• Like 2
Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια γι αυτην την πρωτοβουλια,μας ταξιδεψατε πισω στον χρονο,ωραιες αναμνησεις,ομορφες εποχες,ρε παιδια ασχετο αλλα μια μικρη βοηθεια για την εγραφη στο http://www.retrovisions.gr,εχωενα θεματακι στο πεδιο Registration Question,λεει "Ποια ειναι η πρωτευουσα της Ελλαδας(το πρωτο γραμμα με κεφαλαια+οξεια) .Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους και ολο μου βγαζει μηνυμα λαθους,τι παιζει?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...