stregas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ για τις ατελείωτες ώρες σκαναρίσματος και για τον κόπο που κάνατε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. 2
dR_wH0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Υ.Γ : Το θέμα μεταφέρθηκε βλέπω στην κατηγορία Internet! Αν κάναμε κάτι ενάντια στους κανόνες της σελίδας, ενημερώνω οτι δεν έγινε εσκεμμένα αλλά επειδή δεν διαβάσαμε τους κανόνες! :-D
eorptol Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 πολυ καλη κινηση αλλα γιατι με αναγκαζετε να κανω εγγαρφη ? θελω να με τα στειλετε με στικακι στην πτολεμαιδα και να με ευχαριστεισετε κιολας :) ε ρε τι δαβαζουμε μπραβο παιδια και συνεχιστε ετσι 7
kgian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είδα ότι τα τεύχη είναι σε pdf. Το πιο σωστό θα ήταν να είναι σε cbz/cbr για μεγαλύτερη ευελιξία. 2
Vintage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Φοβερή δουλειά παιδιά, μπράβο! Ειδικά το PC master το περίμενα καιρό. Μια εγγραφή είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε 2
ebola75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 πολύ καλή δουλειά!!!, μαζί με το pixel με γυρνάτε τριάντα χρονια πίσω,όντας μαθητής δημοτικού σε ένα ZX Spectrum+ προσπαθούσαμε μαζί με φίλους να περάσουμε τα προγράμματα που έδινε το περιοδικό για να δούμε την αράχνη η' την μπάλα να αναπηδά 2
vamvakoulas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ωραια τα user, εχω πολλα απο δαυτα καπου καταχωνισμενα ( αν δε τα εχω πεταξει ) . Αλλες εποχες! 2
Captain Nemo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ότι και να πεί κανείς είναι λίγο,η κίνηση και η δουλειά μιλάει απο μόνη της.Εγώ πάντως συγκινήθηκα διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι κάνουν τώρα τα παιδιά που το έγραφαν και ίσως να είχαμε κάποια συνέντευξη τους. 3
Eagle_IIz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που το φτιάξανε το αξίζετε με πήγατε πολλά χρόνια πίσω 1
bounce2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 User δε διάβαζα αλλά έχω κατεβάσει τα αντίστοιχα pixel. Μπράβο στα παιδιά που το έκαναν και χαρα'στο κουράγιο τους... 2
bazinga13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια γι αυτην την πρωτοβουλια,μας ταξιδεψατε πισω στον χρονο,ωραιες αναμνησεις,ομορφες εποχες,ρε παιδια ασχετο αλλα μια μικρη βοηθεια για την εγραφη στο http://www.retrovisions.gr,εχωενα θεματακι στο πεδιο Registration Question,λεει "Ποια ειναι η πρωτευουσα της Ελλαδας(το πρωτο γραμμα με κεφαλαια+οξεια) .Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους και ολο μου βγαζει μηνυμα λαθους,τι παιζει? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα