Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το USER ήταν τόσο "θρυλικό" όσο "φανταστικό", "ανεπανάληπτο", "καταπληκτικό" μπλα μπλα μπλα ... (συνεχίζεται πρακτικά στο άπειρο) ήταν το Doom και άλλα παρόμοια πατατοειδή παιχνίδια της εποχής εκείνης; χα χα χα

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικη η κινηση σας. Θα ηθελα να ρωτησω κυριους τους δικομανεις φιλους του insomnia, ειναι παρανομο να εκδιδεις σε ηλεκτρονικη μορφη παλια τευχη χωρις ουσιαστικα καμια εμπορικη αξια σημερα;

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος χρειάζεται τεύχη pixel από το 30 και και μετά, τα έχω όλα σε ζελατίνα! Ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ. Είμαι από Θεσσαλονίκη.

• Like 5
Δημοσ.

Αν κάποιος χρειάζεται τεύχη pixel από το 30 και και μετά, τα έχω όλα σε ζελατίνα! Ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ. Είμαι από Θεσσαλονίκη.

respect!!!

να βαλεις ορο, να μην μας τα πρήζουν με login και κλειδωματα

Δωστε Pixel στον λαο!!!!

Και μια και το εφερε η κουβεντα, να και λιγο trolarisma

Pixel υπαρχουν!!!

Μην ταραζεται τα Pixel του λαου!!!

Pixel, παιδεία, ελευθερία...

• Like 3
Δημοσ.

RESPECT σε όλα τα παλικάρια-παλικάρισες που συμμετέχουν στο project και από 'μένα!

ΤΟ RETRO ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

• Like 4
Δημοσ.

Θα εκπλαγω εαν υπαρχει εστω και μια κοπελα που να ασχολειται με τετοια θεματα. Δεν μετραει εαν καποια ασχολειται με τον φιλο της.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι - ηταν ενα project που ειχε ξεκινησει στο retromaniax και ολοκληρωθηκε απο το τοτε Silogomania.

Επειδη ομως θεωρουμε οτι ειναι ιστορικο περιοδικο πληροφορικης, του αξιζει μια καλυτερη ψηφιοποιηση απο αυτη που εχει γινει, χωρις φυσικα την προσθηκη υδατογραφηματος. Οποιος ασχοληθει να κατεβασει και να συγκρινει θα καταλαβει την εμφανεστατη διαφορα..

Φίλε ttlog θα σου στείλω η έγω η ο nkary pm! Είμαστε όλοι απο Θεσσαλονίκη, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε κανα καφεδάκι κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά  :-D

Όπως απάντησε και ο dR_wH0

1. υπάρχουν έτοιμα τα 150 πρώτα τεύχη του PCM και τα 20 τεύχη του PCGames με άδεια από το περιοδικό

2. τα User υπάρχουν και σε άλλα φόρουμ, αλλά όχι και τα 93 και σίγουρα όχι στην ποιότητα που τα δίνουμε εμείς

3. τα Pixel θα ψηφιοποιηθούν και πάλι από εμάς σε καλύτερη ποιότητα (300 dpi, ευθυγραμμισμένες σελίδες) εν καιρό

4. Όλα τα παραπάνω + αρκετά κόμικ + βιβλία-manuals δίδονται δωρεάν. Το site δεν έχει έσοδα από πουθενά παρά από την τσέπη 3 ατόμων. Το μόνο που ζητάμε είναι μια εγγραφή. Νομίζω ότι είναι αρκετά παραπάνω από δίκαιο. Άλλοι θα κοιτούσαν να τα οικονομήσουν.

5. Κάποια στιγμή θα βάλουμε και links για μαζικό download. Ίσως ανά 1GB και όσα τεύχη μπορεί να πάρει. Σίγουρα για κάποιον που μπήκε χθες στο site του φαίνεται βουνό να κάνει τόσα κλικ. Δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε σε μια μέρα παιδιά.  B)

Έχουν σκαναριστεί και όλα τα Gamer που το συνόδευαν κατά το 1993-94;

Όχι φίλε δυστυχώς.

Μόνο 2 έχουμε βρει και το Spell Book No1

χμ, καπου εχω καταχωνιασμενο ενα Pixel. αν το βρω και δεν ειναι ηδη σκαναρισμενο, θα θελα να βοηθησω στο προτζεκτ.

Αν είναι ένα από αυτά που μας λείπουν πολύ ευχαρίστως φίλε. Θα σου στείλω το email μου να το έχεις 

Σε ευχαριστούμε πολύ. Σου στέλνω το email μου

Επεξ/σία από nkary75
  • Like 9
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θα εκπλαγω εαν υπαρχει εστω και μια κοπελα που να ασχολειται με τετοια θεματα.

Γνωρισα μια προσφατα(..που μεταξυ αλλων μου εβαλε τα γυαλια στη java), οποτε ναι υποθετω πως ειναι λιγοτερες απο οσες θα θελαμε, αλλα μια χαρα υπαρχουν. Εδω υπαρχουν FreeBSD committers, Signals & electronics hackers (με το υπεροχο blog της), iPhone jailbreakers, Google Security Experts, OS hackers, Security Engineers, Microsoft Bounty Founders, στα retro θα κολλησουμε; :-D

Δεν μετραει εαν καποια ασχολειται με τον φιλο της.

Γιατι ωρε, εαν ο φιλος αποτελει τη διοδο για να ασχοληθει, who cares? Φανταζομαι πως αναφερεσαι στην περιπτωση να του κανει χαρη ή κατι παρομοιο, αλλα δεν ειναι παντα η μοναδικη εξηγηση. My2c προφανως.

Χιλια thumbs up και απο μενα προς τα παιδια του project! :-)

Εχω την εντυπωση πως γονατισαμε το site:

Resource Limit Is Reached
  • Like 4
Δημοσ.

Ποιο sharing? Με υποχρεωνουν να κανω εγγραφη στο site για να θυμηθω τα νιατα μου. Να το επιχειρησω ? Ή θα αρχισουν τα spam κι εγω τις Παν (η μητερα του Χριστου)?

Αααασε που εχουν τα τευχη ενα-ενα. Λες κι ειναι αντιδωρο. Με δοσεις.

Καλα ×εσ' το. Θα βρω αλλου πηγη. Που ειναι ομως? εχει δικιο ο φιλος απο κατω. Δεν πειραζει. Αλλη φορα θα μπω στο μαγαζι τους. Τωρα ειναι πρωι-πρωι και πινω τον πρωτο καφε. Αλλες οι αντοχες μου.

Αυτος που καθεται στο καναπε και περιμενει να του τα δωσουν ολα ετοιμα
στο πιατο και παραπονιεται γιατι τον βαζουν να κανει εγγραφη πρωτα,πως
λεγεται???

Απαντηση:
... νεο Ελληνας!!!
(Δυστυχως το πρωτο δε λεγεται δημοσια,αν και σε τετοιες περιπτωσεις θα
επρεπε)

Y.Γ.Και μετα να μου λενε,οτι πρεπει να ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας!!!Why??? :unsure:  :unsure:  :unsure: 

• Like 5
Δημοσ.

Γεννηθηκα το 91 αλλα παντοτε ημουν λατρης του "παλιου" με την πρπσπαθεια αυτη εχω την ευκαιρεια εστω και ψηφιακα να νιωσω λιγο απο τη φαση της εποχης. Ευχαριστω πολυ!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...