Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!πηρα χθες ενα πληκτρολογιο CM Quickfire tk και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,το πληκτρολογιο δουλευει μονο οταν μπω στα windows με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο bios.Η μητρικη μου ειναι αυτη gigabyte ga 990xa-ud3 rev 3.0 και ειναι δυο μηνων.το προηγουμενο πληκτρολογιο ηταν ανα απλο της microsoft επισης usb και δουλευει μια χαρα.λετε να εχει καποιο προβλημα το πληκτρολογιο??παντως κατα τα αλλα το πληκτρολογιο ειναι απιστευτο!!!αν δεν ειχα και αυτο το προβλημα θα ηταν ολα μια χαρα.σας παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε με.ευχαριστω...!! 

Δημοσ.

Είναι μάλλον θέμα ασυμβατότητας της μητρικής σου και του πληκτρολογίου σου, δε μπορείς να κάνεις κάτι

και δυστυχώς θα πρέπει να έχεις καβατζα το παλιό για ρυθμίσεις σε bios

Πλάκα πλάκα ούτε εγώ πρέπει να έχω δοκιμάσει τόσο καιρό αν δουλεύει το δικό μου cm σε bios, ένα πράγμα που σίγουρα δεν κάνει είναι να ξυπνάει το pc από sleep, πράγμα που ευτυχώς κάνει το ποντίκι, οπότε ούτε εμένα παίζει να δουλεύει σε bios

Δημοσ.

δες εδω

http://www.overclock.net/t/1508643/cm-storm-quickfire-tk-doesnt-work-well-before-windows-boots

δεν ξέρω τι είναι το NRKO που αναφέρουν.

λοιπόν το βρήκα

πάτα 6 και N και θα γυρίσει σε 6KRO το mode του.

αν το θες σε full nkro πατάς n και esc.

wtf is that thing tho.

Δημοσ.

ναι σε usb 2.0 το εχω.σε usb 3.0 δεν το εχω δοκιμασει.λετε να φταιει αυτο??ειναι ενα προβλημα παντως και εχω ψιλοξενερωσει.κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο πληκτρολογιο για τα λεφτα του.

Δημοσ.

δες εδω

http://www.overclock.net/t/1508643/cm-storm-quickfire-tk-doesnt-work-well-before-windows-boots

δεν ξέρω τι είναι το NRKO που αναφέρουν.

N-key rollover

Σημαίνει ότι μπορείς να πατήσεις όλα τα κουμπιά μαζί και το πληκτρολόγιο να τα αντιληφθεί

Κάποιες εταιρείες το λένε antighosting που είναι ατυχής χρήση του όρου, μιας και αυτό κανονικά σημαίνει άλλο πράγμα

Κανονικά στο usb μπορείς να έχεις έως 6-KRO (δηλαδή μέχρι 6 πλήκτρα ταυτόχρονα) και N-KRO σε PS/2 , για αυτό και πολλά πληκτρολόγια έχουν ανταπτορα.

Παρόλα αυτά πολλά πληκτρολόγια πλέον μέσω software μπορούν να έχουν N-KRO (ή και άλλα νούμερα π.χ. sidewinder που είχα είχε 24-KRO, το "Ν" όπως είπαμε σημαίνει "ολα") μέσω του usb

Το συγκεκριμένο που έχει o ts μάλλον θα πρέπει να γυρίσει σε 6KRO που είναι το native του usb και ίσως έτσι θα είναι συμβατό με τη μητρική.

Για αυτό θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα για αυξημένη συμβατότητα, αλλιώς αν όλα ήταν τέλεια παντού και πάντα δε θα έδινε την επιλογή για μόνο 6.

Τα corsair μάλιστα έχουν bios switch με διάφορα bios εγκατεστημένα στο πληκτρολόγιο για να πιάσουν όσο περισσότερες περιπτώσεις γίνεται.

Το trigger μου πάντως έχει μόνο 6-KRO και τώρα που τσέκαρα δουλεύει με τη gigabyte μητρική μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...