Dr.Richard Axel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 INTEGRATED OPTIONS Optional 1D/2D barcode reader Optional magnetic stripe reader with hand strap and stylus Certified ANSI 12.12.01 for hazardous locations ftp://ftp.panasonic.com/pub/panasonic/business/toughpad/downloads/Toughpad_E1_Specsheet.pdf Δηλαδή καμιά σχέση με τα "παιχνιδάκια" της CAT.
Cowboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κόστος κατασκευής 1899..? Απο βαιμπράνιο είναι φτιαγμένο...? Δεν μιλαει για κοστος κατασκευης, αλλα για την τιμη της συσκευης. Το κοστος κατασκευης σε μια μαζικη παραγογη δεν νομιζω να ειναι πανω απο $200 ανα συσκευη. Το αρθρο λεει: "Το κόστος της συσκευής" / "It will be priced starting at $1899."
kifinas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Η Panasonic έχει έτοιμη πελατεία στην συγκεκριμένη κατηγορία από την 20χρονη σχεδόν πορεία των toughbook. Διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της πατώντας γερά στις βάσεις της. 2
hakunamatata Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια το πρωτο πραγμα που μου ρθε στρο μυαλο μολις το ειδα ειανι οτι μπορεις να σκοτωσεις καποιον απλα πετωντας το του
exor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 6200 μπαταρια !!! πωωωω αυτα ειναι εμενα μαρεσει δε θα το παρω ενα φτηνοθλι νοτε 4 θα χτυπησω αλλα ωραιο το μιλιταρε
topgunidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Είναι καθαρά επαγγελματικό. Αν δείτε και η LEICA προσφέρει συσκευές με win ce για χρήση με τοπογραφικά όργανα και τα χρεώνει 2000+€ αλλά είπαμε είναι για άλλη χρήση.Οπως και τα touchBooks της panasonic που συνοδεύουν δίαφορα εργαλεία πχ βυθομετρα, κρουσίμετρα κτλ είναι pc με χάλια specs αλλά επειδή τα έχω δει δουλεύουν σαν σκυλιά και για συγκεκριμένες συνθήκες εργασίας (αλατα, θάλλασα, σκόνες κτλ) και κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά.
ParhsG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σε αποθήκες και για σκληρη χρήση απευθυνονται και για αυτο το πουλάνε όσο γουστάρουν. Εχω δει ομως να προτιμάνε φτηνές λύσεις και ας χαλάσει. Γιατι πολλοι λένε ε ας χαλάσει με 1 τετοιο παίρνω 10 android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα