teopont Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχω την τηλεόραση Sony KDL-32S5550 και γνωρίζω ότι μέσω usb μπορώ να δώ φωτογραφίες και να ακούσω μουσική. Υπάρχει κάποια δυνατότητα να εγκαταστήσω κάποιον player & codecs για να παρακαλουθώ και ταινίες μέσω του usb ή είναι θέμα hardware και δεν γίνετε? Συγνώμη αν είναι τελείως άκυρη η ερώτηση μου, αλλά δηλώνω άσχετος!!! Υ.Γ. Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο διαθέσιμο firmware απο το site της Sony. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
graphist83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι είναι θέμα hardware η sony γενικώς σε players δεν το έχει
teopont Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ... το περιμενα οτι δεν γινεται Κριμα!
kostas_dr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ναι είναι θέμα hardware η sony γενικώς σε players δεν το έχει Κατά καιρούς ακούω πως έχει βελτιωθεί στο συγκεκριμένο τομέα.
graphist83 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Έχει βελτιωθεί αλλά και πάλι στα περισσότερα αρχεία δυστροπει. Ειδικά αν ο σκληρός είναι μεγάλος είναι της υπομονής. Στα 10 mkv παίζουν τα μισά. Γενικώς ακόμα δεν το έχουν εξελίξει καθώς υποστηρίζουν basic codecs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα