Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ερώτηση: Ο τύπος από το σημερινό επεισόδιο, στην ταινία με τον Ριβς, ποιος ήταν? Αυτός που μπήκε στο μινι μάρκετ και ήπιε τον άμπακο? edit: Άκυρο, κοίταξα το imdb, δεν είναι αυτός. Απλώς υπέθεσα ότι ο hunger demon τον ώθησε στο μινι μάρκετ
Speculoos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Σοβαρή υποψηφιότητα για τα βατόμουρα της χρονιάς. Από μικρός διάβαζα φανατικά (όπως και άλλους τίτλους της vertigo) και ακόμα και η αμερικανοποιημένη απόδοση με τον Ριβς μου είχε αφήσει θετικό πρόσημο. Επειδή την περίμενα πώς και πώς τη σειρά, δεν είχα δει ούτε τον λικαρισμένο πιλότο, ούτε είχα μπει στο νήμα. Είδα μαζεμένα τα 5 πρώτα και πάει για τρελό άκυρο. Monster of the week procedural drama του σωρού και σκέφτεσαι τι επικά story arcs κουβαλάει το Ηellblazer της δεκαετιας του 90 (ακόμα και κάποια από το 2000 και μετά είναι καλύτερα από αυτό που βλέπουμε) και σε πιάνει θλίψη. Κρίμα. Το Grimm που προβάλλει το NBC πριν το Constantine έχει μεγαλύτερο βάθος τόσο σε χαρακτήρες όσο και σε lore... 1
Kostasspil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το σημερινό ήταν καλύτερο απ τα άλλα. Σχετικά με το procedural τώρα χτίζεται το rising darkness, οπότε ακόμα κι αν η 1η σεζόν είναι κακή, είμαι σίγουρος ότι πάμε για φοβερή 2η
Speculoos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το σημερινό ήταν καλύτερο απ τα άλλα. Σχετικά με το procedural τώρα χτίζεται το rising darkness, οπότε ακόμα κι αν η 1η σεζόν είναι κακή, είμαι σίγουρος ότι πάμε για φοβερή 2η Θα συμφωνήσω ότι το τελευταίο ήταν καλύτερο από τα άλλα (δεν μου άρεσε το τέταρτο που πήρε κάποιες καλές κριτικές εδώ μέσα) αλλά δε βγάζει τον μυστικισμό και τη σκοτεινιά του Constantine. Δεν είναι ένα ακόμα supernatural horror drama και θα είναι κρίμα να μείνουν εκεί.
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σταματανε την παραγωγη στα 13 επεισοδια Υπαρχουν φημες οτι θα μετακομισει στο Syfy http://deadline.com/2014/11/constantine-stop-production-13-episodes-season-1-nbc-1201294518/
Kostasspil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Επειδή δε ξέρω τα συν και τα πλην του κάθε δικτύου, είναι καλό αυτό?
viper2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σταματανε την παραγωγη στα 13 επεισοδια Υπαρχουν φημες οτι θα μετακομισει στο Syfy http://deadline.com/2014/11/constantine-stop-production-13-episodes-season-1-nbc-1201294518/ αμα παει στο syfy τοτε να βαλουν και τα παιδια απο το asylum για να βοηθησουν στα scripts
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Well , ποσο χειροτερο μπορει να γινει ? Ακομα κ στο Syfy?
nicoc89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 μ άρεσαν τα δυο τελευταία , αρχίζει και πάει καλά η δουλειά
Atallos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Indeed , imo βιαστηκανε να το σταματησουνε στα 13 Ελπιζω να αλλαξουν γνωμη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα