Προς το περιεχόμενο

Constantine ( NBC 2014 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Ο τύπος από το σημερινό επεισόδιο, στην  ταινία με τον Ριβς, ποιος ήταν?

Αυτός που μπήκε στο μινι μάρκετ και ήπιε τον άμπακο?

edit:  Άκυρο, κοίταξα το imdb, δεν είναι αυτός. Απλώς υπέθεσα ότι ο

hunger demon τον ώθησε στο μινι μάρκετ

Δημοσ.

Σοβαρή υποψηφιότητα για τα βατόμουρα της χρονιάς.

Από μικρός διάβαζα φανατικά (όπως και άλλους τίτλους της vertigo) και ακόμα και η αμερικανοποιημένη απόδοση με τον Ριβς μου είχε αφήσει θετικό πρόσημο.

Επειδή την περίμενα πώς και πώς τη σειρά, δεν είχα δει ούτε τον λικαρισμένο πιλότο, ούτε είχα μπει στο νήμα. Είδα μαζεμένα τα 5 πρώτα και πάει για τρελό άκυρο. Monster of the week procedural drama του σωρού και σκέφτεσαι τι επικά story arcs κουβαλάει το Ηellblazer της δεκαετιας του 90 (ακόμα και κάποια από το 2000 και μετά είναι καλύτερα από αυτό που βλέπουμε) και σε πιάνει θλίψη.

Κρίμα. Το Grimm που προβάλλει το NBC πριν το Constantine έχει μεγαλύτερο βάθος τόσο σε χαρακτήρες όσο και σε lore...

• Like 1
Δημοσ.

Το σημερινό ήταν καλύτερο απ τα άλλα.

Σχετικά με το procedural

τώρα χτίζεται το rising darkness, οπότε ακόμα κι αν η 1η σεζόν είναι κακή, είμαι σίγουρος ότι πάμε για φοβερή 2η

Δημοσ.

Το σημερινό ήταν καλύτερο απ τα άλλα.

Σχετικά με το procedural

τώρα χτίζεται το rising darkness, οπότε ακόμα κι αν η 1η σεζόν είναι κακή, είμαι σίγουρος ότι πάμε για φοβερή 2η

Θα συμφωνήσω ότι το τελευταίο ήταν καλύτερο από τα άλλα (δεν μου άρεσε το τέταρτο που πήρε κάποιες καλές κριτικές εδώ μέσα) αλλά δε βγάζει τον μυστικισμό και τη σκοτεινιά του Constantine. Δεν είναι ένα ακόμα supernatural horror drama και θα είναι κρίμα να μείνουν εκεί.

Δημοσ.

Σταματανε την παραγωγη στα 13 επεισοδια

Υπαρχουν φημες οτι θα μετακομισει στο Syfy

http://deadline.com/2014/11/constantine-stop-production-13-episodes-season-1-nbc-1201294518/

αμα παει στο syfy τοτε να βαλουν και τα παιδια απο το asylum για να βοηθησουν στα scripts 

:-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...