Kostasspil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ρε ο Τσαζ είναι ο Ρέτζι Λεντού από True Detective
revolver1990 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για constantine ήταν μέτρια..μετά την ταινία περιμέναμε περισσότερα πράγματα. 2
DKNI Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κανεις δν είπε οτι θα το κόψουν! Το site βγάζει συμπεράσματα απο τα ratings, δεν ανακοίνωσε κάποιο νέο Ειναι πάντως κακός οιωνούς η μεγάλη πτώση στο 2ο επεισοδιο, συνήθως οι σειρές χάνουν λιγο, οχι πολυ, την 2η Εβδομαδα Αρα την 3ή ύστερα απο μαλακια επεισόδιο πιάνει για φούντο
nicoc89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 το 2ρο δεν μου άρεσε καθόλου , αν και φαν του είδους βαρέθηκα . Κάτι δεν μου κολλάει στο όλο πράγμα , δεν ξέρω αν φταίει ο ηθοποιός , οι σεναριογράφοι ή και τα δύο αλλα άνοιξα στην μισή οθόνη browser και στην άλλη μισή έπαιζε η σειρά ίσα να τελειώσει το επεισόδιο.Για να δούμε που θα πάει στα επόμενα , ελπίζω να φτιάξει λίγο.
kostas_sl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 το 2ρο δεν μου άρεσε καθόλου , αν και φαν του είδους βαρέθηκα . Κάτι δεν μου κολλάει στο όλο πράγμα , δεν ξέρω αν φταίει ο ηθοποιός , οι σεναριογράφοι ή και τα δύο αλλα άνοιξα στην μισή οθόνη browser και στην άλλη μισή έπαιζε η σειρά ίσα να τελειώσει το επεισόδιο. Για να δούμε που θα πάει στα επόμενα , ελπίζω να φτιάξει λίγο. Δεν άντεξα καν να τελειώσω το δεύτερο,εκεί που έβγαιναν κάτι μαύρα χέρια το έκοψα χαχα.Απίστευτα βαρετό,πραγματικά δεν παλεύεται. Ίσως να φταίει ότι δεν έχει ενδιαφέροντες χαρακτήρες,βασικά εκτός από τον πρωταγωνιστή δεν έχει καν χαρακτήρες! Όποιος το συνεχίσει χαρά στο κουράγιο του,εγώ την κάνω... 2
kmanikas13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 είχα δεί το πρώτο επεισόδιο τον αύγουστο αν θυμάμαι καλά περιμένοντας πάρα πολλά απο αυτή τη σειρά . Με απογοήτευσε οικτρά βέβαια είναι ακόμα νώρις μόλις δύο επεισόδια έχουν παιχτεί αλλα η άποψη μου είναι ότι πάει για κόψιμο...
gatokoritso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το πρώτο ήταν οκ αλλά το δεύτερο ήταν η απίστευτη βαρεμάρα. Δηλαδή διώξανε τη κοπελιά από το πρώτο για αυτή από το δεύτερο?Ότι να ναι..μετά το 20 το πηγα τρελο ff για να αντέξω να το τελειώσω.ο τύπος που κάνει τον Constantine είναι μούρη αλλά δεν σώζει το ναυάγιο. 1
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορω να πω οτι ηταν κακο το τριτο Σιγουρα καλυτερο ως προς τα παντα απο τα πρωτα 2
bilya Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 μετά και το 3ο επεισόδιο είμαι βέβαιος πλέον ότι φταίει οχι ο ηθοποιός(που πίστευα στην αρχή) αλλά ο χαρακτήρας....
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εχει αρκετα στοιχεια απο vertigo και αυτο το κανει αυτομάτως καλο. Ελπίζω να μην το κόψουν.
xavier Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 το 3ο ηταν σαφως καλυτερο επεισοδειο απο τα προηγουμενα, αλλα πρεπει να ξεκινησουν ενα στορι...το procedural δεν παλευεται....
xavier Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 τι το καλο ειχε?απαραδεκτο, πιο βαρετο πεθαινεις, ανουσια πραγματα...τουλαχιστον μαυρισε το , δωσε πονο, προδοσια, τι μου τα θες ολα τα αστεια λογια περι ηρωισμου και ξερω γω...δωσε μηδενισμο, πραγματισμο...δωσε νοημα... αλλιως κενα σεναρια, κενοι χαρακτηρες πανε και ερχονται που δεν σημαινουν τιποτα, σκοτωσαμε το τερας της εβδομαδας, παμε για το επομενο...
Kostasspil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όντως και το σημερινό δεν έλεγε πολλά. Πρέπει να πάρει τα πάνω της γρήγορα η σειρά.
benign Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αν μη τι αλλο το τελευταιο επεισοδιο κανει τον Con αντιπαθητικο λογω πλοκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα