Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τι επιχειρηματα οταν μου αναφερεσαι στον Κιανου σαν ''Αμερικανια'' ? Ο ηθοποιος αυτος ξερει να δινει ''χρωμα''σε ενα χαρακτηρα οσο ελαχιστοι στον κινηματογραφο.Μονο απο αυτο το μινι αποσπασμα,οι κινησεις του, ο αερας του,το στυλ του,ειναι 10 φορες πανω απο τον κρυοκωλο Αγγλο.
revolver1990 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πάντως αυτό με τον χάρτη και τα σημεία στην χώρα που πρέπει να πάνε μου θύμισε supernatural season 1 όπου τα αδέρφια κάνανε την ίδια δουλειά.Για να δούμε. Ελπίζω να έχουμε post apocalyptic εφέ ή τουλάχιστον κάτι ανάλογο του gotham.
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εχει γραφτει οτι ο Κιανου Ριβς δινει χρωμα σε ρολους!?!?! Ο ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ?!?!? Που παιζει συνεχεια με την ιδια εκφραση? Που και η Κριστεν Στιουαρτ πιο μεγαλη γκαμα εχει? Και δεν κοπηκε ακομα το υποθαλασσιο καλωδιο των ISP? Βλασφημοι θελετε εξορκισμο αμεσα!
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμένα ο Ριβς μ άρεσε στην ταινία, θεωρώ ότι έπαιξε αξιοπρεπώς και το badass που αναφέρθηκε το έφερε εις πέρας. Ούτε overacting (Nickolas Cage σε ΚΑΘΕ ταινία ) ούτε Ben Affleck τον οποίο θεωρώ αγγούρι. Η ταινία είχε πολλά μείον που την αδίκησαν, ήταν Αμερικανιά σε κάποια σημεία, αλλά στη σούμα το πρόσημο είναι θετικό. Αν θα προτιμούσα Ριβς απ τον τωρινό? Όχι, γιατί 1ον είναι Άγγλος και όσο κι αν μου τη σπάει η προφορά τους, πλην μιας και μοναδικής περίπτωσης, είναι Άγγλος και στα κόμιξ οπότε "αρέσκω". Ακόμα, είναι καλός ηθοποιός, καλύτερος απ τον Ριβς ίσως, οπότε why not? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2014 από Kostasspil 1
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε η ιστορια του δευτερου Γενικα η σειρα θυμιζει light supernatural των πρωτων σεζον
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 κρινοντας απο τα συνεχη σχολια για το supernatural, οπως ηταν αναμενομενο η σειρα επεσε θυμα του Site: Seinfeld Is Unfunny trope. η σειρα θυμιζει το supernatural, ενω στην πραγματικοτητα το supernatural ειναι αυτο που εχει παρει πολλα στοιχεια απο το original comic στο οποιο βασιζεται η σειρα. 1
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικα δεν εχω διαβασει τα comics οποτε αναφερομαι στο Supernatural επειδη ειναι χρονολογικα πιο πριν και επειδη απλα το εχω δει κ ειναι στο ιδιο στυλακι περιπου Μακραν καλυτερη η κοπελια του 2ου επεισοδιου απο αυτη του πρωτου btw 1
xavier Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 καλα procedural ειναι ? ελπιζω μονο για το ξεκινημα, θα ειναι τραγικο αν το πανε ετσι...
DKNI Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 κρινοντας απο τα συνεχη σχολια για το supernatural, οπως ηταν αναμενομενο η σειρα επεσε θυμα του Site: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SeinfeldIsUnfunny">Seinfeld Is Unfunny trope. η σειρα θυμιζει το supernatural, ενω στην πραγματικοτητα το supernatural ειναι αυτο που εχει παρει πολλα στοιχεια απο το original comic στο οποιο βασιζεται η σειρα. Το εχω αναφέρει αυτοΤο supernatural θυμίζει hellblazer Όμως 10 χρονια TV, ειναι λογικο όσοι δεν διαβάζουν κόμικς να λένε οτι το Constantine μοιάζει με sn
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δείχνει βάναυσο το καινούργιο sidekick του Constantine. #i_support_this_casting_choice 2
KilliK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 παει για κοψιμο.. http://www.aintitcool.com/node/69345
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τελικά θα παιχτεί η σεζόν η θα το κόψουν απο το 2ρο ? δεν κατάλαβα τι παίζει!btw πόσο βόδια ειναι αν αποφάσισαν να κοπεί απο 2 επ ?? λολ .. εδω άλλες σειρές έκαναν 5 και 6 επεισόδια για να λάμψουν . (breaking bad) οχι οτι τις συγκρίνω αλλα wtf ?
xavier Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αν το σχεδιο ηταν για procedural καλα καναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα