revolver1990 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και γω περίμενα περισσότερα,αλλά το γεγονός ότι βρήκαν τα λάθη τους και κοιτάζουν να τα διορθώσουν από το επόμενο επεισόδιο είναι θετικό...θα δω 2-3 ακόμα.
Bourdoulas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δεν το είδα ακόμα αλλά ρε παιδιά σοβαρά τώρα... κάνει το τσιγάρο κάποιον bad-ass;
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ψιλο μούφα μου φαίνεται η σειρά.Να φανταστείτε έχω δει το 80% του επεισοδίου και το σκέφτομαι να δω το υπόλοιπο 20%.
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Είδα ακόμα ένα 10% αλλά δεν αντέχεται ρε παιδιά. Την παρατάω τη σειρά από τώρα.
speedman_26 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα ολα γινονται γρηγορα και ο ηθοποιός παιζει πολυ ψεύτικα δεν με πειθει 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Επιχειρηματα κανεις? Εδώ έβγαλαν συμπέρασμα από 45'. Θες κι επιχειρήματα? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 προσωπικά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος μετά την ξένερα που είχα φάει από το απαράδεκτο trailer το οποίο φαίνοταν λες και η σειρά ήταν "b-movie"...
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Επιχειρηματα κανεις? Τι επιχειρηματα οταν μου αναφερεσαι στον Κιανου σαν ''Αμερικανια'' ? Ο ηθοποιος αυτος ξερει να δινει ''χρωμα''σε ενα χαρακτηρα οσο ελαχιστοι στον κινηματογραφο.Μονο απο αυτο το μινι αποσπασμα,οι κινησεις του, ο αερας του,το στυλ του,ειναι 10 φορες πανω απο τον κρυοκωλο Αγγλο.
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειπε κανεις οτι ειναι Κιανου ο ανθρωπας Απλα φαινεται οτι ταιριαζει στον ρολο κ δινει ενα αλλο τονο στον χαρακτηρα με το να ειναι αγγλος ( if that makes any sense ) Ασχετο , στο προσφατο AMA που εκανε ειπε οτι γουσταρει πολυ τον Constantine κ αν υπηρχε sequel θα ηθελε να το ξανακανει
DKNI Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τι επιχειρηματα οταν μου αναφερεσαι στον Κιανου σαν ''Αμερικανια'' ? Ο ηθοποιος αυτος ξερει να δινει ''χρωμα''σε ενα χαρακτηρα οσο ελαχιστοι στον κινηματογραφο.Εχει γραφτει οτι ο Κιανου Ριβς δινει χρωμα σε ρολους!?!?! Ο ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ?!?!? Που παιζει συνεχεια με την ιδια εκφραση? Που και η Κριστεν Στιουαρτ πιο μεγαλη γκαμα εχει? Και δεν κοπηκε ακομα το υποθαλασσιο καλωδιο των ISP? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα