Προς το περιεχόμενο

Constantine ( NBC 2014 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω περίμενα περισσότερα,αλλά το γεγονός ότι βρήκαν τα λάθη τους και κοιτάζουν να τα διορθώσουν από το επόμενο επεισόδιο είναι θετικό...θα δω 2-3 ακόμα.

Δημοσ.

Ψιλο μούφα μου φαίνεται η σειρά.Να φανταστείτε έχω δει το 80% του επεισοδίου και το σκέφτομαι να δω το υπόλοιπο 20%.

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος μετά την ξένερα που είχα φάει από το απαράδεκτο trailer το οποίο φαίνοταν λες και η σειρά ήταν "b-movie"...

Δημοσ.

Επιχειρηματα κανεις?

Τι επιχειρηματα οταν μου αναφερεσαι στον Κιανου σαν ''Αμερικανια'' ? Ο ηθοποιος αυτος ξερει να δινει ''χρωμα''σε ενα χαρακτηρα οσο ελαχιστοι στον κινηματογραφο.Μονο απο αυτο το μινι αποσπασμα,οι κινησεις του, ο αερας του,το στυλ του,ειναι 10 φορες πανω απο τον κρυοκωλο Αγγλο.

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι Κιανου ο ανθρωπας

Απλα φαινεται οτι ταιριαζει στον ρολο κ δινει ενα αλλο τονο στον χαρακτηρα με το να ειναι αγγλος ( if that makes any sense )

Ασχετο , στο προσφατο AMA που εκανε ειπε οτι γουσταρει πολυ τον Constantine κ αν υπηρχε sequel θα ηθελε να το ξανακανει 

Δημοσ.

Τι επιχειρηματα οταν μου αναφερεσαι στον Κιανου σαν ''Αμερικανια'' ? Ο ηθοποιος αυτος ξερει να δινει ''χρωμα''σε ενα χαρακτηρα οσο ελαχιστοι στον κινηματογραφο.

Εχει γραφτει οτι ο Κιανου Ριβς δινει χρωμα σε ρολους!?!?! Ο ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ?!?!? Που παιζει συνεχεια με την ιδια εκφραση? Που και η Κριστεν Στιουαρτ πιο μεγαλη γκαμα εχει?

Και δεν κοπηκε ακομα το υποθαλασσιο καλωδιο των ISP?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...