Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Εχω το pc της υπογραφης μου. Επειδη τις ram που εχω τις εβαλα σε αλλο pc, θελω να μου προτεινεται ποιες να αγορασω.

Να ειναι 2x8 gb και σκεφτομαι να παω σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο 1600mhz αν αξιζει.

Δινω γυρω στα 170 ευρω.

Δημοσ.

Δες αυτές: http://www.e-shop.gr/crucial-blt2cp8g3d1608dt1tx0-16gb-2x8gb-ddr3-1600mhz-ballistix-tactical-dual-channel-kit-p-PER.554360

Δεν είναι πάνω από 1600mhz, αλλά έιναι CL8 σε timings, οπότε είναι καλύτερες από μνήμες στα 1866mhz και CL10, που ειναι οι περισσότερες μνήμες με χρονισμούς άνω των 1600mhz στα 170€.

  • Like 1
Δημοσ.

Όσο πιο πικρό είναι το latency, τόσο πιο καλή η ταχύτητα. Και όσο πιο μεγάλο το latency, τόσο πιο αργή η ταχύτητα. Βέβαια όλες οι μνήμες που έχουν μεγάλο latency, συνοδεύονται και από μεγάλη ταχύτητα που εξισσοροπεί τα πράγματα θα λέγαμε μπακαλίστικα. Αλλά οι μνήμες με μεγάλη ταχύτητα δεν έχουν να σου προσδώσουν κάτι παραπάνω από ένα σετάκι των 1866mhz για παράδειγμα, εκτός και αν έχεις APU. Αν το pc είναι για gaming δεν χρειάζεσαι ταχύτητες μεγάλες. Και οι μνήμες που πόσταρες είναι πολύ καλές, αλλά έχουν ψηλά heatspreaders και μπορεί να εμποδίσουν την εγκατάσταση μεγάλων αερόψυκτρων.

  • Like 2
Δημοσ.

Οντως εγω εχω την Thermalright Archon SB-E X2 και ισα που χωρανε οι τωρινες μου μνημες.Εσυ πιστευεις να παω σε αυτες που μου πες? Το pc το χω για gaming και για photoshop.

Δηλαδη καλυτερα αυτες :

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=a168211e-3bfd-41c1-a0fc-579ec5d0e845

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...