defacer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι κάθε φορά που βγαίνει τέτοιο infomercial ξεκινάει αμέσως κουβέντα στα πλαίσια "να ορίστε περιστατικό που θα βοηθούσε" (λες και μπορεί να είναι σίγουρος αυτός που το λέει έχοντας μηδέν εμπειρία τόσο από forensics όσο και από το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο εσωτερικών υποθέσεων του κάθε αστυνομικού σώματος) και μετά πάμε αμέσως στα γνωστά ιντερνετικά και όχι μόνο ACAB, τρολιές, ιστορίες συνωμοσίας κλπ κλπ. Το να γίνει συζήτηση στα πλαίσια "ποιό υπαρκτό πρόβλημα υποτίθεται ότι θα λυθεί μ' αυτό τον τρόπο" και "μήπως υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις γι' αυτό το πρόβλημα" είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός. Πολύ πιθανότερο είναι εμείς να απαξιώνουμε όλο το σώμα επειδή κάθε λίγα χρόνια έχουμε κάποιο κραυγαλέο περιστατικό του στυλ Γρηγορόπουλος (ενώ βέβαια δεν βάζουμε τον εαυτό μας μέσα σε ίδρυμα ούτε υπο ιατρική παρακολούθηση ούτε τίποτα άλλο επειδή επίσης κάθε λίγα χρόνια κάποιος μουρλός αποκεφαλίζει τη γυναίκα του και κάνει βόλτα με το κεφάλι στο χέρι σαν τον Conan), και οι αρμόδιοι να δίνουν λεφτά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με πολύ καλύτερο τρόπο σε τέτοια εξοπλιστικά προγράμματα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να κατευνάσεις ή να καθησυχάσεις τον κάθε στενόμυαλο λέγοντας "να τώρα τους ελέγχουμε" παρά προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις τη ρίζα του προβλήματος. Κι έτσι είμαστε όλοι χαρούμενοι: οι μπάτσοι παραμένουν γουρούνια για να μπορούμε να βγάζουμε το επαναστατικό μας φρόνημα, ο διοικητής κάνει καλές δημόσιες σχέσεις γιατί θα γράψουν οι εφημερίδες για το νέο εξοπλισμό (αμα λάχει παίρνει και καμια μίζα), οι εταιρίες πληρώνονται, οι αστυνομικοί δε σκοτίζονται γιατί στις μη κραυγαλέες περιπτώσεις αστυνομικής βίας δεν αλλάζει τίποτα (δεν υπάρχει περίπτωση να σταυρωθεί κάποιος εκτός αν τον έχεις σε βίντεο να πυροβολεί άοπλους ή κάτι ανάλογο) και η ζωή συνεχίζεται. Το πραγματικό πρόβλημα εδώ βέβαια είναι ανθρώπινο (δεν υπάρχει εκατέρωθεν σεβασμός ανάμεσα στον πολίτη και τον αστυνομικό), όμως για κάποιο λόγο θα το λύσουμε και καλά αφήνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα εκτός και βάζοντας στην κατσαρόλα περισσότερη τεχνολογία. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα δουλέψει άψογα. 5
h34a Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι κάθε φορά που βγαίνει τέτοιο infomercial ξεκινάει αμέσως κουβέντα στα πλαίσια "να ορίστε περιστατικό που θα βοηθούσε" (λες και μπορεί να είναι σίγουρος αυτός που το λέει έχοντας μηδέν εμπειρία τόσο από forensics όσο και από το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο εσωτερικών υποθέσεων του κάθε αστυνομικού σώματος) και μετά πάμε αμέσως στα γνωστά ιντερνετικά και όχι μόνο ACAB, τρολιές, ιστορίες συνωμοσίας κλπ κλπ. Το να γίνει συζήτηση στα πλαίσια "ποιό υπαρκτό πρόβλημα υποτίθεται ότι θα λυθεί μ' αυτό τον τρόπο" και "μήπως υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις γι' αυτό το πρόβλημα" είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός. Πολύ πιθανότερο είναι εμείς να απαξιώνουμε όλο το σώμα επειδή κάθε λίγα χρόνια έχουμε κάποιο κραυγαλέο περιστατικό του στυλ Γρηγορόπουλος (ενώ βέβαια δεν βάζουμε τον εαυτό μας μέσα σε ίδρυμα ούτε υπο ιατρική παρακολούθηση ούτε τίποτα άλλο επειδή επίσης κάθε λίγα χρόνια κάποιος μουρλός αποκεφαλίζει τη γυναίκα του και κάνει βόλτα με το κεφάλι στο χέρι σαν τον Conan), και οι αρμόδιοι να δίνουν λεφτά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με πολύ καλύτερο τρόπο σε τέτοια εξοπλιστικά προγράμματα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να κατευνάσεις ή να καθησυχάσεις τον κάθε στενόμυαλο λέγοντας "να τώρα τους ελέγχουμε" παρά προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις τη ρίζα του προβλήματος. Κι έτσι είμαστε όλοι χαρούμενοι: οι μπάτσοι παραμένουν γουρούνια για να μπορούμε να βγάζουμε το επαναστατικό μας φρόνημα, ο διοικητής κάνει καλές δημόσιες σχέσεις γιατί θα γράψουν οι εφημερίδες για το νέο εξοπλισμό (αμα λάχει παίρνει και καμια μίζα), οι εταιρίες πληρώνονται, οι αστυνομικοί δε σκοτίζονται γιατί στις μη κραυγαλέες περιπτώσεις αστυνομικής βίας δεν αλλάζει τίποτα (δεν υπάρχει περίπτωση να σταυρωθεί κάποιος εκτός αν τον έχεις σε βίντεο να πυροβολεί άοπλους ή κάτι ανάλογο) και η ζωή συνεχίζεται. Το πραγματικό πρόβλημα εδώ βέβαια είναι ανθρώπινο (δεν υπάρχει εκατέρωθεν σεβασμός ανάμεσα στον πολίτη και τον αστυνομικό), όμως για κάποιο λόγο θα το λύσουμε και καλά αφήνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα εκτός και βάζοντας στην κατσαρόλα περισσότερη τεχνολογία. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα δουλέψει άψογα. Δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ ενός πολίτη και οποιουδήποτε άλλου πολίτη, όχι μόνο πολίτη-αστυνομικού (και ο αστυνομικός άλλος ένας πολίτης είναι). Απλά οι αστυνομικοί είναι πιο "φανεροί" στο τρόπο δράσης τους και στην αντιμετώπιση των "κοινών" πολιτών, ενώ οι "απλοί" πολίτες μπορούν να κρύψουν τη πολλές φορές δεκάδες φορές χειρότερη και πιο εγκληματική συμπεριφορά τους με πάρα πολλούς τρόπους και να παρουσιάζουν ένα σεβάσμιο δημόσιο προσωπείο. Είμαι πλήρως αντίθετος σε τέτοιου είδους ελέγχους των αστυνομικών, αλλά και οποιουδήποτε άλλου πολίτη. Για μένα αυτό είναι μια πολύ κακή χρήση της τεχνολογίας. Αλλά στην ουσία κανένας δε νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες. 2
mpentenis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είμαι πλήρως αντίθετος σε τέτοιου είδους ελέγχους των αστυνομικών, αλλά και οποιουδήποτε άλλου πολίτη. Για μένα αυτό είναι μια πολύ κακή χρήση της τεχνολογίας. Αλλά στην ουσία κανένας δε νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες. Γιατί οχι? εχουν ενα οπλο στα χερια και νομιζουν οτι πρεπει να σε γ@!#@$@$# με εχουν σταματήσει αρκετές φορές σε μπλόκο (επειδη εχουμε κατι "καλα κοπελια" πιο πανω απο τα μερη μου, τα μπλόκα είναι κάτι το καθημερινό...) και ωρες ωρες σου φερονται σαν να είσαι εγκληματίας... πρόσφατος έλεγχος, με σταματάνε 2 cherokee, και τα 2 εχουν αναψει οτι φωτα-προβολεις-φακους-φλας κινητων εχουν για να βλεπουν τα παντα (σε ενα τεραστιο σμαρτ που οδηγω..), κατεβαινουν 3 ατομα απο το ενα, , οι 2 εχουν τα χερια ετοιμα στην δεξια πλευρα και με πλησιάζουν...σιγα ρε φιλος, 6 ατομα ειστε, μονο ο σταλονε στους αναλωσιμους σας κανει καλα! τελικα μετα απο 10 λεπτα ελεγχο και αφου μου ειπε οτι επρεπε να μου κανει αλλο καψωνι (ελα, φανταρος ημουν το 99, μαζεψου!) με αφησε, αφου πρωτα με ρωτησε ποσα κυνηγετικα ειχα στο ονομα μου, γιατι φαινονται 5 με ληγμένες άδειες... τελευταια φορά που έριξα με κατι τετοιο ηταν πριν 19 χρόνια θειο και δεν ειχα ποτε αδεια ουτε οπλο στο ονομα μου. Μαλλον αυτος που εψαχνε στον υπολογιστή του αυτοκινήτου εκανε check-in στο facebook. ΟΟΟΟΟΧΙ καργ@@#$@$#@$#, ακομα και που ειστε σταματημενοι πρεπει να βλεπουν τα αφεντικα σας, γιατι σας περνουν τηλεφωνο να ερθετε και εσεις πίνετε καφεδακο σε γνωστά καφε της πόλης την εχετε αραξει κοντά στο λιμάνι (που κανονικα παει το λιμενικό) και περνατε απο τα γνωστα μπιτσόμπαρα για να κόψετε κίνηση! Για να ερθετε σε κλήση πρέπει να πάρουμε το 112, γιατι αν παρουμε στο κεντρο σας μας γραφετε στα @@ σας! ΟΧΙ, δεν τα κανουν ολοι αυτα, αλλα τα κανουν ΠΑΡΑ πολυ ανθυποστράτηγοι! Γυαλάκι ray-ban, αλεξίσφαιρο (οσα χρόνια ειμαι εδω μια σφαίρα εχει πέσει πριν 6-7 χρόνια σε μια ληστεία) και περαστε γκομενακια να μας θαυμάσετε! οι παλιότεροι δεν φοράνε αλεξίσφαιρο, μαλλον δεν ξερουν... και για να μην πει κανεις καμια λαλακια, γιος αστυνομικού ειμαι... 2
Dr.Richard Axel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 καλή η τεχνολογία αλλά τα συνεχή ψυχολογικά τεστ το πρώτο και το τελευταίο που πρέπει να περνάνε τα όργανα της τάξεως για αποφευχθούν τα "καουμποιλίκια". και για να μην πει κανεις καμια λαλακια, γιος αστυνομικού ειμαι... χαχα αυτό το είπες για ελαφρυντικό ; 1
wnet Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Στην Ελλάδα όσοι αστυνομικοί τράβηξαν πιστόλι χωρίς να τους πυροβολήσουν τους έφαγε το μαύρο φίδι μετά.... και από όσους περίμεναν πρώτα να τους πυροβολήσουν οι μισοί είναι στα θυμαράκια.... οπότε ναι, εδώ στο Ελλάντα δε έχει καμιά αξία.....
defacer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ΟΟΟΟΟΧΙ καργ@@#$@$#@$#, ακομα και που ειστε σταματημενοι πρεπει να βλεπουν τα αφεντικα σας, γιατι σας περνουν τηλεφωνο να ερθετε και εσεις πίνετε καφεδακο σε γνωστά καφε της πόλης την εχετε αραξει κοντά στο λιμάνι (που κανονικα παει το λιμενικό) και περνατε απο τα γνωστα μπιτσόμπαρα για να κόψετε κίνηση! Και πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι οι ανώτεροί τους δεν ξέρουν πού βρίσκονται και ούτε μπορούν να μάθουν; Γιατί αν δεν το πιστεύεις αυτό δεν καταλαβαίνω με ποιό τρόπο θα βοηθήσει αυτό που προτείνεις.
simaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γιατί οχι? εχουν ενα οπλο στα χερια και νομιζουν οτι πρεπει να σε γ@!#@$@$# με εχουν σταματήσει αρκετές φορές σε μπλόκο (επειδη εχουμε κατι "καλα κοπελια" πιο πανω απο τα μερη μου, τα μπλόκα είναι κάτι το καθημερινό...) και ωρες ωρες σου φερονται σαν να είσαι εγκληματίας... πρόσφατος έλεγχος, με σταματάνε 2 cherokee, και τα 2 εχουν αναψει οτι φωτα-προβολεις-φακους-φλας κινητων εχουν για να βλεπουν τα παντα (σε ενα τεραστιο σμαρτ που οδηγω..), κατεβαινουν 3 ατομα απο το ενα, , οι 2 εχουν τα χερια ετοιμα στην δεξια πλευρα και με πλησιάζουν...σιγα ρε φιλος, 6 ατομα ειστε, μονο ο σταλονε στους αναλωσιμους σας κανει καλα! τελικα μετα απο 10 λεπτα ελεγχο και αφου μου ειπε οτι επρεπε να μου κανει αλλο καψωνι (ελα, φανταρος ημουν το 99, μαζεψου!) με αφησε, αφου πρωτα με ρωτησε ποσα κυνηγετικα ειχα στο ονομα μου, γιατι φαινονται 5 με ληγμένες άδειες... τελευταια φορά που έριξα με κατι τετοιο ηταν πριν 19 χρόνια θειο και δεν ειχα ποτε αδεια ουτε οπλο στο ονομα μου. Μαλλον αυτος που εψαχνε στον υπολογιστή του αυτοκινήτου εκανε check-in στο facebook. ΟΟΟΟΟΧΙ καργ@@#$@$#@$#, ακομα και που ειστε σταματημενοι πρεπει να βλεπουν τα αφεντικα σας, γιατι σας περνουν τηλεφωνο να ερθετε και εσεις πίνετε καφεδακο σε γνωστά καφε της πόλης την εχετε αραξει κοντά στο λιμάνι (που κανονικα παει το λιμενικό) και περνατε απο τα γνωστα μπιτσόμπαρα για να κόψετε κίνηση! Για να ερθετε σε κλήση πρέπει να πάρουμε το 112, γιατι αν παρουμε στο κεντρο σας μας γραφετε στα @@ σας! ΟΧΙ, δεν τα κανουν ολοι αυτα, αλλα τα κανουν ΠΑΡΑ πολυ ανθυποστράτηγοι! Γυαλάκι ray-ban, αλεξίσφαιρο (οσα χρόνια ειμαι εδω μια σφαίρα εχει πέσει πριν 6-7 χρόνια σε μια ληστεία) και περαστε γκομενακια να μας θαυμάσετε! οι παλιότεροι δεν φοράνε αλεξίσφαιρο, μαλλον δεν ξερουν... και για να μην πει κανεις καμια λαλακια, γιος αστυνομικού ειμαι... Eξαιρετικο παραληρημα! 2
orfeas26 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γιατί οχι? εχουν ενα οπλο στα χερια και νομιζουν οτι πρεπει να σε γ@!#@$@$# με εχουν σταματήσει αρκετές φορές σε μπλόκο (επειδη εχουμε κατι "καλα κοπελια" πιο πανω απο τα μερη μου, τα μπλόκα είναι κάτι το καθημερινό...) και ωρες ωρες σου φερονται σαν να είσαι εγκληματίας... πρόσφατος έλεγχος, με σταματάνε 2 cherokee, και τα 2 εχουν αναψει οτι φωτα-προβολεις-φακους-φλας κινητων εχουν για να βλεπουν τα παντα (σε ενα τεραστιο σμαρτ που οδηγω..), κατεβαινουν 3 ατομα απο το ενα, , οι 2 εχουν τα χερια ετοιμα στην δεξια πλευρα και με πλησιάζουν...σιγα ρε φιλος, 6 ατομα ειστε, μονο ο σταλονε στους αναλωσιμους σας κανει καλα! τελικα μετα απο 10 λεπτα ελεγχο και αφου μου ειπε οτι επρεπε να μου κανει αλλο καψωνι (ελα, φανταρος ημουν το 99, μαζεψου!) με αφησε, αφου πρωτα με ρωτησε ποσα κυνηγετικα ειχα στο ονομα μου, γιατι φαινονται 5 με ληγμένες άδειες... τελευταια φορά που έριξα με κατι τετοιο ηταν πριν 19 χρόνια θειο και δεν ειχα ποτε αδεια ουτε οπλο στο ονομα μου. Μαλλον αυτος που εψαχνε στον υπολογιστή του αυτοκινήτου εκανε check-in στο facebook. ΟΟΟΟΟΧΙ καργ@@#$@$#@$#, ακομα και που ειστε σταματημενοι πρεπει να βλεπουν τα αφεντικα σας, γιατι σας περνουν τηλεφωνο να ερθετε και εσεις πίνετε καφεδακο σε γνωστά καφε της πόλης την εχετε αραξει κοντά στο λιμάνι (που κανονικα παει το λιμενικό) και περνατε απο τα γνωστα μπιτσόμπαρα για να κόψετε κίνηση! Για να ερθετε σε κλήση πρέπει να πάρουμε το 112, γιατι αν παρουμε στο κεντρο σας μας γραφετε στα @@ σας! ΟΧΙ, δεν τα κανουν ολοι αυτα, αλλα τα κανουν ΠΑΡΑ πολυ ανθυποστράτηγοι! Γυαλάκι ray-ban, αλεξίσφαιρο (οσα χρόνια ειμαι εδω μια σφαίρα εχει πέσει πριν 6-7 χρόνια σε μια ληστεία) και περαστε γκομενακια να μας θαυμάσετε! οι παλιότεροι δεν φοράνε αλεξίσφαιρο, μαλλον δεν ξερουν... και για να μην πει κανεις καμια λαλακια, γιος αστυνομικού ειμαι... Να ταν η μαλακία άθλημα...να χες πάρει το πρωτάθλημα!! Με το συμπαθιο...!!!!!
mpentenis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μπορείτε να δικαιλογησετε τα "εξαιρετικό παραλήρημα" και " να ταν η μαλακια άθλημα"? Γιατί, εδώ που βρίσκομαι, και δεν ειμαι σε μέρος που δεν έχει αστυνομία, πλέον παίρνουμε όπως είπα το 112 για να κάνουμε δουλειά...απλα παραδείγματα, περνανε αμάξια μερα μεσημέρι μέσα από το χωριό με 100, με χειρόφρενο στην στροφή, χωριανός πρόσφατα πέταξε το μηχανάκι και μπήκε στον κήπο μας γιατί ερχόταν ένας καγκουρας με ανάποδα και φοβήθηκε, περνούμε στο τμήμα, καμια απάντηση, παίρνουμε στο 122, καπάκι οι ζηταδες. Χτυπάει ο συναγερμός του βενζινάδικου βράδυ, είναι στην γειτονιά, ααααανθρωπος δεν ασχολείται, παίρνω στο τμήμα, α μου λέει καλά θα πάρω τον βενζίνα να πάει να τον κλείσει. Δηλαδή αν έχει μπει κανείς, ο βενζίνας θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Μου έρχεται αστυνόμος να του φτιάξω το κινητό, με ποτήρι φελιζολ στο χέρι, ε λέω τον καφέ του πίνει, όχι μου λένε, πάει στο καφενείο και του γεμίζουν ουισκακι, στο φελιζολ δεν φαίνεται...περνάει γερανός της τροχαίας, ακούς από το μεγάφωνο " αν δεν ξέρεις να παρκάρεις μην κατεβαίνεις στο κέντρο". Πιο δυνατα την αλλη φορα!Απλά,καθημερινά παραδείγματα. Εγώ θα έπαιρνα το πρωτάθλημα, άλλοι θα πήγαιναν στο μουντιάλ... Εξυπνάκηδες! Είπα, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά όταν κανεις μια απόσταση ενός χιλιομέτρου σε 30 λεπτά και τους βλέπεις και γκομενιζουν, τρελαίνεσαι!εδώ δεν τα βάζουν με φονιάδες και τρομοκράτες ξέρετε, άλλο στην Αθήνα που έχουν όντως κινδύνους, εδώ βλέπεις Σάββατο μεσημέρι η βραδια καλοκαίρι και περνανε οι ζηταδες από το λιμάνι, στο ρελαντί οι μηχανές, να κόψουν κίνηση. Γλώσσα μπλουμ στο μυαλό και μετά μιλάτε, να λέτε για την πόλη σας! Περιμένω να αιτιολογήσετε τις απαντήσεις σας... Σορρυ, ξέχασα, παντρεύεται αστυνομικος, έρχονται και τα ΤΑΕ και ρίχνουν πυροβολισμους. Γίνεται γάμος, η εκκλησία απέναντι από το τμήμα, παίζουν με καλασνικοφ, δεν τρέχει καστανο. Πρέπει να βρεθείτε σε ένα κρητικό γάμο, έτσι για να ακούσετε μια χιλιάδα σφαίρες από καλασνικοφ και να μην επεμβαίνει κανεις, να δείτε ωραία που είναι... Προσωπικά έχω δει γάμο,και έριχναν μέχρι με τροχιοδεικτικά, ακόμα και με ουζι, χαλαρααααα... 1
pellos79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Συγχωρέστε με... δεν γράφω συχνά..... Να σας θυμίσω αφενός ότι εδώ είναι ένα τεχνολογικό site και αφετέρου ότι έχουμε την αστυνομία, υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη, υπουργούς και βουλευτές που μας αξίζουν...... Όσο για τους νεκρούς από σφαίρες ΄΄μπάτσων΄΄ δεν είναι περισσότεροι από τους νεκρούς λόγο ιατρικών λαθών, κακοτεχνιών στους δρόμους, από τα δικανικά λάθη αλλά και από τους δήθεν ΄΄επαναστάτες΄΄..... Επαναλαμβάνω..... έχουμε ότι μας αξίζει..... 1
Federacion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ίσως αυτή η συζήτηση έχει θέση μεν αλλά κανένα νόημα εδώ πέρα. Τα γεγονότα λένε ότι η αστυνομική βία στην Ελλάδα αυξάνεται με την αύξηση της χειροτέρευσης των όρων ζωής των περισσοτέρων. Απλά δηλαδή να ξέρουμε ότι όσο περισσότερη φτώχεια μας ρίχνουν τόσο μεγαλύτερη καταστολή. Οπότε κανένα τεχνολογικό γκατζετ δεν πρόκειται να μας σώσει από την προαποφασισμένη και καλοπληρωμένη αστυνομική βία που έχει φυσικά πλήρη κάλυψη και ασυλία από ψηλά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
pellos79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται αστυνομική βία όταν όλοι μας έχουμε χάσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.....
mpentenis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οπότε κανένα τεχνολογικό γκατζετ δεν πρόκειται να μας σώσει από την προαποφασισμένη και καλοπληρωμένη αστυνομική βία που έχει φυσικά πλήρη κάλυψη και ασυλία από ψηλά. forensincs οπως ανεφερε και καποιος νωρίτερα. Οσο καλυμένη και να είναι, παντα παντα θα υπάρχει τρόπος να βρεις ακρη..δεν γινεται να σου λεει που σημαδεύει (απορω πως το κανει αυτό...) και ο αλλος να πει "εγω πανω εριξα για εκφοβισμο, η καμπυλότητα της τροχιας προήλθε απο εξωτερικές δυναμεις, γίνεται στο x-men, αρα γινεται" εδω κάνουν αναγνώριση της βολιδας απο τις αυλακώσεις της κάννης και διαφορα τετοια κουφά...
giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθεί το ατύχημα με τον Γρηγορόπουλο 2
Federacion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γιάννη με το στρατιωτικό σύμβολο, δεν είναι πολύ αστείο. Βασικά δεν είναι καθόλου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα