kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα στο φορουμ.Ενα φιλαρακι αγορασε αυτο το φορητο http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-511g-c7fl-156-intel-quad-core-n2930-4gb-1tb-nvidia-gt-810m-free-dos-p-PER.902913και αρχικα το εδωσε σε εναν γνωστο του να του περασει windows αλλα επειδη του περασε ενα τραγικο αντιγραφο απο το θειο που ειχε προβληματα το πηρα εγω να του περασω τα δικα μου που ξερω οτι ειναι καλα.Ολα μια χαρα,περασα ολους τους drivers απο το επισημο site αλλα δεν δουλευει το touchpad ενω πριν δουλευε μια χαρα.Στην αρχη οταν ξεκιναει το pc δουλευει για μερικα δευτερολεπτα αλλα ειναι σαν να πηγαινει σε slow motion και μετα απλα νεκρωνει.Δοκιμασα και τον συνδυασμο πληκτρων fn+f7 αλλα τιποτα και στο device manager ολα φαινονται μια χαρα Edit:Το εξωτερικο ποντικι δουλευει μια χαρα
Euclides Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Drivers για το touch-pad εγκατέστησες? Και αν ναι, φορτώνονται αυτόματα με το ξεκίνημα των Windows?
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Drivers για το touch-pad εγκατέστησες? Και αν ναι, φορτώνονται αυτόματα με το ξεκίνημα των Windows? Ναι κανονικα τους περασα ολους οπως ειπα απο το επισημο site.Το αν φορτωνονται αυτοματα τι εννοεις?Πως μπορω να το δω
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι στο οτι το pc ειναι ρυθμισμενο απο το bios να κανει legacy boot και οχι UEFI.Πηγα στο bios και αλλαξα τo legacy σε UEFI αλλα μετα μου πεταγε οτι δεν βρισκει boot device παρολο που ειχα το cd των windows πανω.Το ερωτημα τωρα ειναι πως θα μπορεσω να ξανακανω format και να περασω τα win σε UEFI mode αυτη τη φορα
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ας κλεισει το θεμα παιδια.Τελικα του περασα Windows 7 σε legacy mode και ολα δουλευουν οκ
Myron Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ το ίδιο λάπτοπ και του πέρασα Win7, αλλά μερικές συσκευές (π.χ. η υποδοχή καρτών μνήμης) δεν έχουν εγκατασταθεί ελλείψει driver (παραδόξως, το touchpad δούλεψε από μόνο του). Κοίταξα στην σελίδα της Acer, αλλά δεν βρήκα drivers για Win7, μόνο για Win8.1 Mπορείς να μου πεις που βρήκες drivers και δουλεύουν όλα οκ σε εσένα; Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις και τους drivers για τα 7 ή και vista αν εχει μόνα τους η με compatibility mode πολύ πιθανόν να δουλέψουν , παρεπιπτώντος το πρόβλημα με το touchpad το έχουν και αλλοι http://community.acer.com/t5/Notebooks-Netbooks/Problem-with-touchpad-and-Windows-8-1-Acer-Aspire-E5-511/td-p/288552
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα