kataramenos32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 κ το samsung δεν θα την πάρει την καινούργια έκδοση? (παιδιά δεν ξέρω τίποτα όπως καταλαβαίνεται ) Αφου δεν ξερεις τιποτα συγκεντωσε τις ερωτησεις σου ολες μαζι σε ενα ποστ και μην τις βαζεις μια μια.Ετσι θα σου λυθουν ευκολα οι αποριες για οποιες συσκευες σε ενδιαφερουν.Το samsung δεν ξερει ουτε η samsung αν θα του δωσει L
lysopaine Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 πως θα μαζέψω τις απορίες μου όταν όσο ψάχνω τόσο περισσότερες απορίες έχω?
kataramenos32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 πως θα μαζέψω τις απορίες μου όταν όσο ψάχνω τόσο περισσότερες απορίες έχω? Τα πραγματα ειναι ευκολα.Μας λες το μπατζετ σου και κανα 2 συσκευες που σου αρεσουν και νομιζεις οτι ειναι καλες,σου λεμε αν αξιζουν η αν οχι σου προτεινουμε αυτες που αξιζουν αναφεροντας στο τι υπερτερει η μια απο την αλλη και τελος αγοραζεις αναλογα με τις αναγκες σου καποια συσκευη απο αυτες που σου προτειναμε η κανεις του κεφαλιου σου οπως πολλοι εδω μεσα και περνεις οτι ακυρη συσκευη σου καρφωθει
lysopaine Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ωραία τώρα όμως δεν λέει να ανοίξω κ άλλο thread οπότε ας πούμε έχω 160 κ μπορώ να προσθέσω άλλα 20 ευρο χωρίς τα μεταφορικά κ το θέλω περισσότερο για εφαρμογές κ παιχνίδιακλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα