Sansarion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, χθες καθώς κοιμόμουν κατά τις 4 άρχισε να ακούγεται ένας θόρυβος σαν να χτυπάει κάτι συνεχόμενα (τακ τακ τακ ) αρκετά δυνατά. Βλέπω τον υπολογιστή να προσπαθεί να ανάψει και να αναβοσβήνει το Led του κουτιού(ενω ήταν κλειστός ) .Δηλαδή σαν να τρέχει σε χαμηλές στροφές και να ανοιγοκλείνει . Τέλος πάντων κλείνω το τροφοδοτικό (δυστυχώς κινεζιά τότε δεν ήξερα απο υπολογιστές όταν το είχα πάρει ) αλλά συνεχίζει και τον έβγαλα από τη μπρίζα . Τώρα άμα τον ανάψω κάνει τα ίδια αναβοσβήνει θορύβους κλπ.. Έκανα το τεστ στο τροφοδοτικό με τον συνδετήρα και ανάβει και δεν βλέπω καμιά καμή αντιστάση η τίποτα τέτοιο. Έχετε καμιά ιδέα ? Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 .....ΔΕΝ τα έχεις γράψει και τόσο ξεκάθαρα (κακώς), αλλά εάν δοκίμασες το τροφοδοτικό με γεφύρωμα πράσινου-μαύρου καλωδίου και δουλεύει ο ανεμιστήρας του, τότε ΜΑΛΛΟν είναι εντάξει αυτό. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ όμως που λες, στην καλύτερη (αλλά σπάνια), από κάποιον ανεμιστήρα άντε να προέρχεται. Στην χειρότερη και πιθανότερη, είναι να είναι από σκληρό δίσκο. Γενικά αν έχεις κάποιον γνωστό που να ξέρει δυο πράγματα παραπάνω, φώναξέ τον, αποσυνδέστε περιφερειακές συσκευές (από ποντικοπληκρολόγια έως πιθανό εκτυπωτή και εξωτερικούς σκληρούς) κατά βάση, και κοιτάξτε να βγάλετε συμπέρασμα αν όντως ο θόρυβος έρχεται από σκληρό εντός. *...πριν από αυτά που είπα εγώ, όντως δοκίμασε και σε άλλη μπρίζα αλλά και κάνε έναν "καθαρισμό CMOS" = "reset το BIOS", όπως είπαν οι αποπάνω. Αν για το 2ο δεν ξέρεις πώς, δες τί μπορεί να γίνει με τη βοήθεια κάποιου γνωστού όπως είπα. ΑΝ δεν παίζει γνωστός (που να είναι σχετικά σχετικός), τότε και μόνο να σε κατευθύνουμε εμείς από εδώ. Είναι άλλη φάση όμως να υπάρχει κάποιος εκεί μαζί σου...
Sansarion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα , έχω κάποιες γνώσεις απο υπολογιστή για να τα κάνω αυτά μόνος(δηλαδή είμαι σχετικός ) ,οπότε οκ . Λοιπόν πρώτα από όλα ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Έβγαλα τη cmos battery και ξανατοποθέτησα το τροφοδοτικό . Τώρα το σύστημα άνοιξε κανονικά και λειτουργεί . Όσο για πριν συγγνώμη που τα έγραψα λίγο βιαστικά . Πριν με το που άνοιγα το τροφοδοτικό (από 0 σε 1) αναβοσβηνε το led του pc Και έκανε θόρυβο,χωρίς να ανοίξω τον υπολογιστή . Μετά που το αφαίρεσα και έκανα το τεστ (βραχυκυκλώνοντας το πράσινο με γείωση ) δούλευε το τροφοδοτικό . Τώρα είναι όλα οκ.
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά θα μείνω με την απορία του "θορύβου" που είπες (αλλά είπαμε, δεν μας τα έγραψες αναλυτικά...) - αλλά αφού την γλύτωσες φτηνά, δεν πα' να μείνω εγώ;
Sansarion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ έχω την ίδια απορία .Χθες το βράδυ αυτό που έγινε ήταν ένας δυνατός θόρυβος ανά ένα δευτερόλεπτο περίπου και το led αναβόσβηνε, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία επειδη κοιμόμουν και είμαι και άρρωστος οπότε αυτό που έκανα ήταν να κλείσω το τροφοδοτικό ,αλλά συνέχισε και για αυτό το έβγαλα απτή μπρίζα . Σήμερα πριν αφαιρέσω το τροφοδοτικό,όταν άνοιξα το pc αναβόσβηνε το led και γύρισαν τα ανεμιστηράκια + η ψύκτρα αλλά σε χαμηλές στροφές και ο θόρυβος ίσως να ήταν πιστεύω από το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικού,χωρίς να είμαι σίγουρος . Σίγουρα θα επενδύσω σε ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα