DigitalElf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το προαναφερθέν πληκτρολόγιο ,η επάνω σειρά με τα γράμματα (q,w,e,r, etc) δεν δουλεύει. Πρέπει να περιμένω πάρα πολύ ώρα και ίσως δουλέψουν ή όταν κάνω απεγκατάσταση από το device manager, μετά κάνω scan for hardware changes και το εγκαθιστά κανονικά. Το πληκτρολόγιο είναι μέσα στην εγγύηση έχει το πολλή 3 μήνες που το πήρα και το e-shop μου ζητάει να τους το στείλω για να το επισκευάσουν. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Η πολιτική τις Coolermaster γνωρίζει κανείς ποια είναι για τέτοιες περιπτώσεις? Ευχαριστώ
Μαντσιος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δυο φορες ειχα προβλημα με το συγκεκριμενο σετ.Την μια ειχα προβλημα με το ποντικη και την αλλη με το πληκτρολογιο.Το εδωσα στα e shop και τις δυο φορες σε 10 μερες ειχα καινουργιο σετ η coolermaster Θα σου αντικαταστησει ολοκληρο το σετ με καινουργιο
DigitalElf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 E, από ότι βλέπω και εγώ για εκεί είμαι. Βεβαία από e-shop μου είπαν service, είδομεν.
Gigamestin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 E, από ότι βλέπω και εγώ για εκεί είμαι. Βεβαία από e-shop μου είπαν service, είδομεν. αν δεν δουλευει να απαιτησεις την αλλαγη.αν θες ριξε μια επικοιωνια πρωτα με την coolermaster και κινησου αναλογως.παντως εγω που το εχω χωρις να θελω να το ματιασω δουλευει οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα