zackeron Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα μολις μου ηρθε το λαπτοπ με εγκατεστιμενα τα 8.1 και αλλα software απο τη lenovo,εγω θελω να κανω ενα format να τα περασω καθαρα, το key πως το βρισκω γτ δεν το γραφει καπου πανω στο λαπτοπ..
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το κλειδί μπορείς να το βρεις με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης κλειδιών π.χ. magical jelly bean keyfinder ή κάποιο auditing π.χ. belarc advisor ή κατέβασε αυτό το script, (δεξί κλικ->αποθήκευση δεσμού ή κάπως έτσι) σώσε το στην επιφάνεια εργασίας και τρέξτο. Θα σου δείξει το κλειδί και θα το αποθηκεύσει σε αρχείο κειμένου στο desktop. 1
zackeron Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω, χρειαζεται να προσεξω κατι? η κανω format κανονικα? ?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 γιατί δεν απεγκαθιστάς απλά τις εφαρμογές με το πχ revo uninstaller; 1
Euclides Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω, χρειαζεται να προσεξω κατι? η κανω format κανονικα? ? To USB που θα φτιάξεις με το Windows ISO, πρόσεξε να είναι διαμορφωμένο σε GPT. Επίσης, δες αυτές τις οδηγίες: http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/
Bspus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Προσοχη Πριν ρημαξεις την εγκατασταση σου, βεβαιωσου οτι το κλειδι που έχεις συνεργάζεται με το δισκάκι σου Κάνε την εγκατασταση σε καποιο virtual machine και εφοσον προχωρησει και τελειωσει δοκιμασε να τα ενεργοποιησεις Αν τα καταφερεις είσαι ενταξει Επισης βεβαιωσου απο πριν οτι μπορεις να βρεις ολους τους drivers Καποιοι κατασκευαστες λαπτοπ κανουν τη διαδικασια εγκαταστασης λειτουργικου ιδιαιτερα δυσκολη υποθεση. Σε οποιαδηποτε περιπτωση μην χαλασεις κρυφο partition που θα έχει για επαναφορα στην εργοστασιακη του κατασταση 1
zackeron Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 σαν να ειναι ποιο δυσκολο απο το κανονικο format..
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω, χρειαζεται να προσεξω κατι? η κανω format κανονικα? ? Πρώτα βεβαιώσου ότι έχεις συλλέξει όλους τους απαραίτητους drivers, ιδιαίτερα της ασύρματης κάρτας δικτύου για να μπορέσεις να συνδεθείς στο internet. Μετά δεν έχει να προσέξεις κάτι, απλά να στήσεις την ίδια έκδοση win με αυτή για την οποία έχεις το κλειδί. Κι εγώ θα προτείνω να μην διαγράψεις το κρυφό partition με το σύστημα επαναφοράς. Άστο να υπάρχει.
zackeron Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 το Key που πηρα με το προγραμμα δεν ταιριαζει..
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ναι γιατι το key είναι για OEM ενώ εσύ λογικά κατέβασες retail έκδοση. Πρέπει να μπεις μέσα στο φάκελο /sources (από το .iso των windows) αφού τα έχεις περάσει στο στικάκι και να φτιάξεις ένα αρχείο κειμένου και να το μετονομάσεις σε ei.cfg (χωρίς το .txt) και μέσα να του πεις ποια έκδοση θες να εγκαταστήσει. πχ: [EditionID] Core[Channel]OEM ή αντί για core, professional αναλόγως για τι έκδοση είναι το κλειδί σου. http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh824952.aspx δε ξέρω για την τελευταία γραμμή [VL] τι πρέπει να βάλεις, αλλά εγώ έχω δοκιμάσει το παραπάνω κόλπο (το αντίστροφο βασικά αν θυμάμαι σωστά) χωρίς καν αυτη τη γραμμή και δούλεψε.
Euclides Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σου έδωσα οδηγίες παραπάνω. Πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο ei.cfg Το κλειδί δεν το χρειάζεσαι. Το license βρίσκεται στο BIOS. Επίσης η έκδοση που θα φορτώσεις, πρέπει να είναι η ίδια με την έκδοση για την οποία έχεις license (STD όχι Professional).
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Για να πάμε από την αρχή. Τα 8 από που τα στήνεις; Από dvd ή από usb; Άνοιξε το ανάλογο μέσο στην εξερεύνηση και δες στον φάκελο sources αν υπάρχει το αρχείο ei.cfg. Αν υπάρχει άνοιξε το με το σημειωματάριο και πες μας τι γράφει μέσα. Αν δημιούργησες το ei.cfg όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχει τη σωστή κατάληξη .cfg και όχι .cfg.txt, γιατί αν το δημιούργησες με το σημειωματάριο και στην αποθήκευση δεν έβαλες "" στο όνομα αρχείου, τότε σου πρόσθεσε αυτόματα την κατάληξη txt. Αν κάνεις το φορμάτ με usb δοκίμασε να αφαιρέσεις το αρχείο αυτό από μέσα. Έτσι θα σου βγάλει επιλογή για το ποια έκδοση θέλεις να εγκαταστήσεις (all-in-one). το Key που πηρα με το προγραμμα δεν ταιριαζει.. Με ποιον τρόπο πήρες το κλειδί; Δοκίμασε και με το script και δες αν συμφωνούνε τα installed key και oem key.
zackeron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 δεν υπηρχε και το διμηουργισα εγω, οταν παω να κανω INSTALL μου ζηταει το ΚΕΥ..εχω την εκδοση windows editon ( windows 8.1 with bing)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα