Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μολις μου ηρθε το λαπτοπ με εγκατεστιμενα τα 8.1 και αλλα software απο τη lenovo,εγω θελω να κανω ενα format να τα περασω καθαρα, το key πως το βρισκω γτ δεν το γραφει καπου πανω στο λαπτοπ..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το κλειδί μπορείς να το βρεις με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης κλειδιών π.χ. magical jelly bean keyfinder ή κάποιο auditing π.χ. belarc advisor

23464d1372137829t-product-key-find-windo

ή κατέβασε αυτό το script, (δεξί κλικ->αποθήκευση δεσμού ή κάπως έτσι) σώσε το στην επιφάνεια εργασίας και τρέξτο. Θα σου δείξει το κλειδί και θα το αποθηκεύσει σε αρχείο κειμένου στο desktop.

46012d1404054881-product-key-find-window

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω, χρειαζεται να προσεξω κατι? η κανω format κανονικα?

?

To USB που θα φτιάξεις με το Windows ISO, πρόσεξε να είναι διαμορφωμένο σε GPT.

Επίσης, δες αυτές τις οδηγίες:

http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/

Δημοσ.

Προσοχη

Πριν ρημαξεις την εγκατασταση σου, βεβαιωσου οτι το κλειδι που έχεις συνεργάζεται με το δισκάκι σου

Κάνε την εγκατασταση σε καποιο virtual machine και εφοσον προχωρησει και τελειωσει δοκιμασε να τα ενεργοποιησεις

Αν τα καταφερεις είσαι ενταξει

Επισης βεβαιωσου απο πριν οτι μπορεις να βρεις ολους τους drivers

Καποιοι κατασκευαστες λαπτοπ κανουν τη διαδικασια εγκαταστασης λειτουργικου ιδιαιτερα δυσκολη υποθεση.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση μην χαλασεις κρυφο partition που θα έχει για επαναφορα στην εργοστασιακη του κατασταση

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω, χρειαζεται να προσεξω κατι? η κανω format κανονικα?

?

Πρώτα βεβαιώσου ότι έχεις συλλέξει όλους τους απαραίτητους drivers, ιδιαίτερα της ασύρματης κάρτας δικτύου για να μπορέσεις να συνδεθείς στο internet. Μετά δεν έχει να προσέξεις κάτι, απλά να στήσεις την ίδια έκδοση win με αυτή για την οποία έχεις το κλειδί.

Κι εγώ θα προτείνω να μην διαγράψεις το κρυφό partition με το σύστημα επαναφοράς. Άστο να υπάρχει.

Δημοσ.

Ναι γιατι το key είναι για OEM ενώ εσύ λογικά κατέβασες retail έκδοση. Πρέπει να μπεις μέσα στο φάκελο /sources (από το .iso των windows) αφού τα έχεις περάσει στο στικάκι και να φτιάξεις ένα αρχείο κειμένου και να το μετονομάσεις σε ei.cfg (χωρίς το .txt) και μέσα να του πεις ποια έκδοση θες να εγκαταστήσει. 

πχ:

[EditionID]

Core
[Channel]
OEM

ή αντί για core, professional αναλόγως για τι έκδοση είναι το κλειδί σου. 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh824952.aspx

δε ξέρω για την τελευταία γραμμή [VL] τι πρέπει να βάλεις, αλλά εγώ έχω δοκιμάσει το παραπάνω κόλπο (το αντίστροφο βασικά αν θυμάμαι σωστά) χωρίς καν αυτη τη γραμμή και δούλεψε.

Δημοσ.

Σου έδωσα οδηγίες παραπάνω.

Πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο ei.cfg

Το κλειδί δεν το χρειάζεσαι. Το license βρίσκεται στο BIOS.

Επίσης η έκδοση που θα φορτώσεις, πρέπει να είναι η ίδια με την έκδοση για την οποία έχεις license (STD όχι Professional).

Δημοσ.

Για να πάμε από την αρχή. Τα 8 από που τα στήνεις; Από dvd ή από usb; Άνοιξε το ανάλογο μέσο στην εξερεύνηση και δες στον φάκελο sources αν υπάρχει το αρχείο ei.cfg. Αν υπάρχει άνοιξε το με το σημειωματάριο και πες μας τι γράφει μέσα. Αν δημιούργησες το ei.cfg όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχει τη σωστή κατάληξη .cfg και όχι .cfg.txt, γιατί αν το δημιούργησες με το σημειωματάριο και στην αποθήκευση δεν έβαλες "" στο όνομα αρχείου, τότε σου πρόσθεσε αυτόματα την κατάληξη txt.

Αν κάνεις το φορμάτ με usb δοκίμασε να αφαιρέσεις το αρχείο αυτό από μέσα. Έτσι θα σου βγάλει επιλογή για το ποια έκδοση θέλεις να εγκαταστήσεις (all-in-one).

το Key που πηρα με το προγραμμα δεν ταιριαζει..

Με ποιον τρόπο πήρες το κλειδί; Δοκίμασε και με το script και δες αν συμφωνούνε τα installed key και oem key.

Δημοσ.

δεν υπηρχε και το διμηουργισα εγω, οταν παω να κανω INSTALL μου ζηταει το ΚΕΥ..εχω την εκδοση windows editon ( windows 8.1 with bing)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...