mike1945 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ΚαλημεραΤι εχω κανει και διαφορα προγραμματα κατα την εγκατασταση τους δενκαθονται,διοτι γραφουν οτι δεν ειναι συμβατα με το συστημα μου,γιατι μεβλεπουν σαν server.Καθονται μονο τα προγραμματα που εχουν εκδοση για Server.Εχω WIN 7 χ64 professional SP1.Πληροφοριες Συστηματος απο SANDRAGeneral Information Windows System : Microsoft Windows 2008/R2 Server 6.01.7601 (Service Pack 1)Platform Compliance : x64Full Name : Windows 7 Professional 6.1.7601 : Service Pack 1Kernel Type : Multiprocessor FreeBackOffice Components : NoSmall Business Components : NoTerminal Services Components : YesΕπισης οταν κανω κλικ στο εικονιδιο Υπολογιστης στις ιδιοτητες δεν ανοιγει τιποτα,ενω προηγουμενως μου ανοιγε η διαχειρηση συσκεων.Εχω παρτισιον μεγεθους 386 GB σε δισκο 700GB SATA απο τα οποια ειναικατειλλημενα τα 186GB, ενω στις μοναδες σκληρων δισκων γραφει οτι εχωυπολοιπο 30GB,που ειναι τα αλλα?.Δεν ξερω αν υπαρχει σχεση, αλλα ολα αυτα συνεβησαν προ τριημερου περιπουοταν κατεβασα και εγκατεστησα απο τον τοπο της Microsoft το αρχειο MSXML 4.5SP3 επειδη μου το ζητουσε το Νερογια την εγκατασταση του,αλλα το εβγαλα παλι λογω των προβληματων πουανεκυψαν. Εκανα επαναφορα συστηματος αλλα η ιδια κατασταση παραμενει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Παρακαλω να γινεται χρηση περιγραφικων τιτλων /edited
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα