drumpao Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ελάχιστοι θα το πήρατε πρέφα αλλά η warner ανακοίνωσε ότι προσέλαβε το ρώσο σκηνοθέτη του stalingrand να γυρίσει την οδύσσεια. Δε θέλω να γίνω κακός αλλά όποτε το hollywood γυρίζει ταινίες που αφορούν τη μυθολογία ή την ιστορία μας το αποτέλεσμα είναι άστοχο και γελοίο. Παράδειγμα η Τροία με το brad pitt. Εκτός τόπου και χρόνου. Όσοι την έχουν δει και ξέρουν από μυθολογία κατάλαβαν ότι έδειχναν ότι να ναι. Μαρέσει η μυθολογία και δε μαρέσει να τη κατακρεουργούν. Η τελευταία ταινία με τον Οδυσσέα ήταν αυτή με τον Armand Assante. Πολύ μέτρια. Ελπίζω η νέα απόπειρα τους να μην είναι το ίδιο.Υ.Γ. Επειδή ασχολούμαι με 3D animation, έχω φτιάξει πρόσφατα μια ταινία με την Οδύσσεια. Μπορείτε να τη δείτε εδώ στο youtube Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από drumpao
bluesattack Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εγω την Τροια , οπως και τους 300 , γαμιστερες περιπετεις τις θεωρω.Δεν εχω απαιτηση να ειναι και πιστη αντιγραφη. Οσο για την Οδυσσεια , Κερκ Νταγκλας ftw Ωραιο το videaki σου φιλε.Ενα μικρο εργο τεχνης.
tritonas00 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 odissea 1968 οσο πιο κοντα γινεται στην ιστορια.
drumpao Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εγω την Τροια , οπως και τους 300 , γαμιστερες περιπετεις τις θεωρω.Δεν εχω απαιτηση να ειναι και πιστη αντιγραφη. Οσο για την Οδυσσεια , Κερκ Νταγκλας ftw Ωραιο το videaki σου φιλε.Ενα μικρο εργο τεχνης. Φίλε δεν αντιλέγω ότι από εφέ και λοιπά είναι μια χαρά. Αυτό που δε μαρέσει είναι που βάζουν δικά τους στοιχεία μέσα. Σ'ευχαριστώ! odissea 1968 οσο πιο κοντα γινεται στην ιστορια. Φίλε tritonas θα συμφωνήσω. Πολλοί δεν τη γνωρίζουν τη συγκεκριμένη γιατί είναι και στα ιταλικά και παιζόταν πολύ όταν η τηλεόραση έπιανε το raiuno ακόμα. Υπάρχει στο youtube στα γαλλικά αν τη ψάξεις ολόκληρη l'odyssee. Είναι πολύ κοντά στην ιστορία απλά έχουν αφήσει απέξω κάποια γεγονότα. Στο ρόλο της Πηνελόπης η Ειρήνη Παππά στα νιάτα της τότε.
tritonas00 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 την εχω με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρη.
drumpao Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρα μιλας; Την εχεις σε dvd η κατεβασμενη απο καπου;Μηπως θα μπορουσες να την ανεβασεις καπου με τους υποτιτλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα