Red21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω κάνει δεξί κλικ. Το κουμπί στην κορυφή του στυλό δουλεύει σαν σβήστρα. Σωστά κάνει και πολλά άλλα βέβαια πιο εξειδικευμένα για κάποιον που ασχολείται με ειδικά προγράμματα σχεδίασης η καλλιτεχνικής φύσης!! First Impresions Mini Review Θεωρώ ότι είναι, από αυτές τις λίγες ώρες που το έχω στα χέρια μου (φτου μη το ματιάσω) αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ever αν συνυπολογίσω την τιμή αγοράς. Γρήγορο σαν Ultrabook, κατασκευή που σου βγάζει πολύ premium κατάσταση (Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι βγήκε για να πουλιέται στο 1000αρικο) και σίγουρα οχι για 350 ευρώ που κάνει ένα πολύ κατώτερο τάμπλετ με κατά πολύ κατώτερα specs. Οθόνη ΑΡΙΣΤΗ (Samsung IPS Panel - Εξαιρετικά ευκρινής από κάθε γωνία θέασης με πλούσια χρώματα) με εξαιρετική απόκριση στο touch. Δεν κολλάει, δεν κρασάρει, δεν laggαρει, δεν μασάει!!! Με λίγα λόγια ένα καλό Ultrabook σε κορμί Tablet. Σαν μείον θεωρώ ότι θα είναι στα σίγουρα η μπαταρία για κάποιον που το θέλει για πολλές ώρες συνεχόμενης χρήσης σε εξωτερικό περιβάλλον (μιας και μέσα στο σπίτι ή το γραφείο ή οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο το έχεις στον φορτιστή συνέχεια), το βάρος μιας και για tablet σχεδόν 1 κιλό δεν το λες και ελαφρύ και τέλος τα 64gb της συγκεκριμένης έκδοσης ίσως να μην είναι αρκετά για πολύ κόσμο (28 ελεύθερα) αλλά αυτό λύνεται, κατά κάποιον τρόπο τουλάχιστον, με 20-30 ευρώ (64gb MicroSD). Συμπέρασμα: Αν το ξαναβάλουν σε αυτήν την τιμή, μιας και το έχουν βάλει ήδη 2 φορές πιστεύω θα το ξαναβάλουν γι αυτό γράφω μιας και πιθανότατα ξεστοκάρουν, κάποιος που ψάχνει ένα μηχάνημα πολύ δυνατό, με την μεγαλύτερη δυνατή φορητότητα σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του βέβαια (χαρακτηριστικά Ultrabook στις 10 ίντσες σε σώμα ταμπλέτας και full Windows) θεωρώ ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ!!! ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΟΣΟ ΕΝΑ IPAD MINI RETINA ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΝΑ IPAD 4GEN H OΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ HI END ANDROID TABLET....... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, HARDWARE (MOBILE PROCESSORS + MAX 2 OR 3GB RAM VS INTEL CORE I5 + 4GB RAM) ΚΑΙ SOFTWARE (IOS OR ANDROID MOBILE OS VS FULL WINDOWS) ΕΙΝΑΙ 3 ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ!!! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2014 από Red21 5
panostx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Να προσθέσω στα μείον την υψηλή τιμή των περιφερειακών/accessories (π.χ. το power cover με ενσωματωμένη μπαταρία έχει 200€), λόγω κυρίως έλλειψης καλών 3rd party εναλλακτικών. Κατά τα άλλα πολύ καλό το μηχάνημα.
koulouri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 http://www.ebay.com/itm/Premium-Mini-Display-Port-DP-to-HDMI-Convertor-For-Mac-/140610981389?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item20bd114e0d Αυτο λεει για μακ.. Αλλα φανταζομαι κανει και για το surface σωστα;; ( δε προκειται να αγορασω το συγκεκριμενο αλλα το εστειλα ενδεικτικα )
qwerty99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει και το Surface 2 (64GB) στα 429 από crazy sundays (RT) http://www.e-shop.gr/microsoft-surface-2-106-quad-core-tegra-4-64gb-wifi-bt-windows-rt-81-black-p-PER.909423 Edit: έχετε δίκιο, είναι το RT και όχι το Pro. Sorry
mdimitr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το Surface Pro 2 (64GB) στα 429 από crazy sundays νομίζω αξίζει τη διαφορά από το 1 http://www.e-shop.gr/microsoft-surface-2-106-quad-core-tegra-4-64gb-wifi-bt-windows-rt-81-black-p-PER.909423 Αυτό είναι το rt και όχι το pro οπότε μάλλον άκυρο.
Konstantin77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το Surface Pro 2 (64GB) στα 429 από crazy sundays νομίζω αξίζει τη διαφορά από το 1 http://www.e-shop.gr/microsoft-surface-2-106-quad-core-tegra-4-64gb-wifi-bt-windows-rt-81-black-p-PER.909423 που λεει pro??? edit: με προλαβες
qwerty99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εχετε δίκιο, ξεγελάστηκα, έκανα ήδη edit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα