Προς το περιεχόμενο

MICROSOFT Surface Pro 64 GB 349€ MediaMarkt + ατοκες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα atom ειναι 3 κατηγοριες κατω ομως σε αποδοση!!

Μην μπερδεύεις τα διπύρηνα atom των παλιών netbook με την καινούργια σειρά z που φοράνε μηχανήματα όπως το ASUS T100. Επειδή έχω δουλέψει και τα δύο μπορώ να σε βεβαιώσω ότι από άποψη επεξεργαστή αλλά και σε γενική εικόνα είναι πολύ κοντά σε απόδοση ιδιαίτερα αν λάβεις υπόψη τις διαφορές σε μνήμη (2gb - 4gb) και λειτουργικό σύστημα (win32 - win 64).

Δημοσ.

Θα ξαναβγει φιλε μου οπως βγηκε ηδη 2η φορα!

ειναι ότι μέχρι εχθες το βραδυ το ειχα στο καλαθι και λεω, ασ'το καλυτερα για σημερα με το που γυρισω σπιτι.. :unsure: 

• Like 1
Δημοσ.

Μην μπερδεύεις τα διπύρηνα atom των παλιών netbook με την καινούργια σειρά z που φοράνε μηχανήματα όπως το ASUS T100. Επειδή έχω δουλέψει και τα δύο μπορώ να σε βεβαιώσω ότι από άποψη επεξεργαστή αλλά και σε γενική εικόνα είναι πολύ κοντά σε απόδοση ιδιαίτερα αν λάβεις υπόψη τις διαφορές σε μνήμη (2gb - 4gb) και λειτουργικό σύστημα (win32 - win 64).

Για πες κι άλλα συγκριτικά ως προς την απόδοση των επεξεργαστών γιατί έχω παραγγείλει και τα δύο (μήπως δώσω το Surface στο φίλο από πάνω) 

Δημοσ.

Πόσα gb αφήνει για χρήση στον ssd αν υποθέσουμε ότι γίνονται όλα τα windows updates χωρίς όμως τα updates των metro apps?

Δημοσ.

Για πες κι άλλα συγκριτικά ως προς την απόδοση των επεξεργαστών γιατί έχω παραγγείλει και τα δύο (μήπως δώσω το Surface στο φίλο από πάνω) 

Ισως να εχουν βελτιωθει οι atom της νεας γενιας δεν αντιλεγω, αλλωστε λογικο ειναι καθε νεα γενια να παρουσιαζει καποια βελτιωση.

Απο εκει και περα ομως, δεν μπορω με τιποτα να πιστεψω οτι ενας atom επεξεργαστης μπορει να πλησιασει σε αποδοση εναν i5 τριτης ή τεταρτης γενιας (χωρις να εχω δοκιμασει atom επεξεργαστες τελευταιας γενιας). Αυτο που λες φιλε μου καταρρίπτει οτι γνωριζουμε μεχρι σημερα στο κομματι των επεξεργαστων και της ισχυς τους.

Οποτε δεν μπορω να καταλαβω πως και υπο ποιους ορους μπορει να συγκριθει επεξεργαστικα ενα tablet με i5, 4gb Ram και SSD (laptop κανονικο σηλαδη υπο μια εννοια τουλαχιστον ως hardware) με ενα tablet με atom, 2gb Ram και απλη μνημη ενσωματωμενη 16, 32 ή 64gb!!! Σε αυτονομια ισως ναι το δεχομαι!!

Πολυ θα ηθελα παντως, αποδεδειγμενα με benchmarks ισως, να δω που στηριζεις αυτην σου την ανατρεπτικη αποψη!!! 

Δημοσ.

Εξαρτάται κυρίως από την εκάστοτε εφαρμογή και το τι απαιτήσεις έχει αυτή από το σύστημα. Π.χ. μιλώντας για παιχνίδια το Call of duty Modern Warfare το παίζαν εξίσου καλά και τα δύο χωρίς να μπορώ να σου δώσω ακριβή fps, βέβια το ένα ήταν full hd και το άλλο 1368x768. Το Witcher 1 έπαιζε καλύτερα στο Surface ενώ το Burnout Paradise The Ultimate Box έπαιζε εξίσου καλά στις native αναλύσεις. Φυσικά για ιντερνετ, office κτλ όλα παίζουν καλά και στα δύο μηχανήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες παρελαβα..... επιβεβαιωνω.....Ισπανικη/ Ιταλικη/Πορτογαλικη ειναι η συσκευη....σφραγισμενη κομπλε!!!

Πρωτες εντυπωσεις (3-4 ωρες το εχω).....μου φαινεται θα καταργησω τα λαπτοπ και τα Desktop!!!  :confused:  :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το άνοιξα.. Ήταν αφορτιστο , τώρα το επεξεργαζομαι.. Ήταν αγγλικά, ισπανικά και κάτι ακόμα οι επιλογές που είχα στην αρχή..

Πρώτες εντυπώσεις ότι είναι απίστευτα γρήγορο και με πολύ καλή ποιότητα οθόνης

• Like 1
Δημοσ.

399 το δειχνει στο Site.

ε ναι τελειωσε η προσφορα...

btw το κουμπι στο στυλο τι ακριβως κανει.;;;;

το google δε βοηθαει πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...