Προς το περιεχόμενο

MICROSOFT Surface Pro 64 GB 349€ MediaMarkt + ατοκες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τους κατοχους.....τι λετε παιδες ειλικρινα αξιζει?? η να περιμενουμε καμια προσφορα το surface pro 2??

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο βασικό μειων η αυτονομία του που είναι 4.5-5 ώρες μέγιστο.

Αλλα στα λεφτά του σήμερα είναι value for money.

Το Pro 2 να φτάσει σε τέτοια επίπεδα προσφορών,μάλλον προς το ανοιξη-καλοκαίρι το κόβω.

Μέχρι τώρα 550 ευρώ από eBay(πριν κανά μήνα που κοίταξα) έπαιξε το χαμηλότερο στην i5/4/128 version στο Pro 2.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Όχι.

Eυχαριστω alextrela172 .....κολληματα και κρασαρισματα δεν παιζουν ετσι (μιλαω για χρηση browsing, office κτλπ οχι παιχνιδια)??

Δημοσ.

Όχι.

Eυχαριστω alextrela172 .....κολληματα και κρασαρισματα δεν παιζουν ετσι (μιλαω για χρηση browsing, office κτλπ οχι παιχνιδια)??

Με i5 και 4gb ram θα φυσάει εννοείται για τέτοια χρήση.Sent from my iPad using Insomnia

Εδω ένα review και υπόψη με το δεδομένο ότι τότε ήταν κοντά στο χιλιάρικο όταν έγινε η αξιολόγηση

http://www.notebookcheck.net/Review-Microsoft-Surface-Pro-Tablet.90881.0.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και αυτο το αναλυτικο review (με τιμη στο 1000αρικο και αυτο τοτε) δινει πολυ καλη κριτικη: 

Επεξ/σία από Red21
Δημοσ.

Παρηγορω τον εαυτο μου στο οτι ειναι 64αρι και θα με περιοριζει
( γιατι εχω αλλες προτεραιοτητες και δεν περισσευουν! )
Παρολα αυτα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το pro 2 γιατι ειδα πολλα συγκρητικα!
Καμια αισθητη διαφορα

Δημοσ.

Παρηγορω τον εαυτο μου στο οτι ειναι 64αρι και θα με περιοριζει

( γιατι εχω αλλες προτεραιοτητες και δεν περισσευουν! )

Παρολα αυτα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το pro 2 γιατι ειδα πολλα συγκρητικα!

Καμια αισθητη διαφορα

Δε θελω να σε βαλω στην μπριζα (μιας και εγω δεν ειμαι απο αυτους που του περισευουν αν και το παρηγγειλα γιατι η τιμη ειναι η καλυτερη παγκοσμιως χωρις υπερβολες και στο amazon εψαξα και στο ebay) .........αλλα με μια 64αρα microsd και με μικρο κοστος το κανεις 120αρι (Ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο με ssd η microsd αλλα για αποθηκευση αρχειων, ταινιων και μουσικης μια χαρα κανει) 

Δημοσ.

Για οσους προχωρησουν σε αγορα τους συμφερει να το αγορασουν online και να κανουν παραλαβη απο καταστημα προκειμενου να παρουν μια δωροεπιταγη 20€... not bad!

http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/giftcardpromo.html?et_cid=252&et_lid=1554&et_sub=[Homepage]-Giftcard-promo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...