Προς το περιεχόμενο

MICROSOFT Surface Pro 64 GB 349€ MediaMarkt + ατοκες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: MediaMarkt Link

Δε το βρισκω καπου αλλου στην αγορα για να συγκιρνω..
Αλλα για τα χαρακτηριστικα του μου φαινεται εξαιρετικη η τιμη!
Νομιζω δεν το εχω δει ξανα ποτε τοσο χαμηλα..Και σε συνδιασμο με τις ατοκες ..
πειτε μου την γνωμη σας παρακαλω!

• Like 2
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εμένα μου έκανε εντύπωση. έχω το asus transformer book t100 και σκέφτομαι μηπως παρω το surface. αλλα ψαχνω συγκριτικό λίγο να δω τι παίζει. πάντως για τα χαρακτηριστικά του όντως είναι καλή τιμή

Δημοσ.

μηπως ειναι της πρωτης γενιας;αυτα δεν ηταν που ειχαν θεμα θερμοκρασιας; 1 χρονο εγγυηση;

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ειναι αρκετα πιο βαρυ απο το t100 για ταμπλετ, σιγουρα σαν χαρακτηριστικα ειναι αρκετα πιο δυνατο αλλα πιστευω ειναι για καποιον που το θελει για δουλεια και οχι απλα για την καθημερινοτητα

Δημοσ.

To Surface 2 με τον επομενης γενιας επεξεργαστη και 128αρα μνημη παιζει στα επιπεδα του 500αρικου, οποτε ειναι μαλλον σωστη η τιμη αυτου.

Δημοσ.

Ειναι καλη τιμη αναμφισβητητα αν καποιος μπορει να εκτιμησει την ισχυ του i5 και να το χρησιμοποιησει και σαν laptop με ενα type cover. Οποιος δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια ας μην το τολμισει γιατι μονο αρνητικα θα βρει στα θεματα βαρους και μπαταριας...

Ωστοσο αν ισχυει αυτο που λεει ο giorginho για το 2 με 150ε παραπανω, τοτε για τον απαιτητικο χρηστη αξιζουν αυτα τα 150ε οχι τοσο για τον μεγαλυτερο ssd αλλα για τα 8gb ram αφου αυτες οι συσκευες δεν ειναι αναβαθμισημες, και για τον haswel επεξεργαστη, οχι για την ισχυ του (αφου και ο ivy στο αλλο ειναι πανισχυρος για δεδομενα tablet) αλλα για την πολυ χαμηλοτερη καταναλωση που αυξανει αισθητα τη διαρκεια μπαταριας , κατι που ειναι και η αχιλειος πτερνα αυτης της συσκευης...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή σαν τιμή αξίζει.. Είναι value for money Αλλά Είναι πολιο μοντέλο.. Στα λεφτά αυτά όμως δε βρίσκεις κάτι αξιόλογο

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή σαν τιμή αξίζει.. Είναι value for money Αλλά Είναι πολιο μοντέλο.. Στα λεφτά αυτά όμως δε βρίσκεις κάτι αξιόλογο

ψαχνοντας το λιγο εχεις δικιο αλλα δεν το λες παλιο, με την εννοια του ξεπερασμενου, μοντελο βλεποντας π.χ. τι επεξεργαστη  εχουν λαπτοπ στα ιδια λεφτα. Το προβλημα ειναι η μπαταρια και το μεγαλο βαρος του για ταμπλετ.

Δημοσ.

Oχι απλα καλη τιμη....αριστη....349 ευρω καινουργιο...δεν το βρισκω ουτε στο amazon ουτε πουθενα!

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00BDS3N1G?pc_redir=1414048478&robot_redir=1

http://www.amazon.com/gp/aw/ol/B00BDS3N1G/ref=olp_tab_new?ie=UTF8&condition=new

To Surface 2 με τον επομενης γενιας επεξεργαστη και 128αρα μνημη παιζει στα επιπεδα του 500αρικου, οποτε ειναι μαλλον σωστη η τιμη αυτου.

Για δειξε μου φιλε μου σε παρακαλω...σε ποιο μαγαζι που να στελνει ελλαδα χωρις τελωνειο παιζει στο 500αρικο....γιατι δεν το βρισκω....αν ειναι να ακυρωσω αυτο και να παρω το 2!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.ibood.com/extra-de/de/product_specs/54481/Microsoft_Surface_Pro_2_-_Intel_Dual_Core_i5_und_256_GB_SSD/

128αρα ή 256αρα τελικα δε ξερω, Ελλαδα απευθειας μαλλον οχι (τελωνειο σιγουρα οχι), αν και το "μαγαζι" παιζει σε καμια 20αρια Ευρωπαϊκες χωρες... στο κατω-κατω δεν ειναι ιδιες οι τιμες, υπαρχει διαφορά, τωρα ο καθενας παιρνει ο,τι θελει ή ο,τι "μπορει" να παρει...

Εμενα μου φαινονται απολυτως λογικες και οι δυο τιμες, και του 1 και του 2.... ποσο επρεπε να κανουν δηλαδη;

edit: Refurbished Στα ~450€ τελικη για Ελλαδα...

http://www.ebay.co.uk/itm/DELL-VENUE-11-PRO-7130-Intel-CORE-i5-1-6GHz-10-8-128GB-SSD-4GB-RAM-Win-8-1/121456779007

(και ισως καλυτερο?)

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.

Ειναι καλη τιμη αναμφισβητητα αν καποιος μπορει να εκτιμησει την ισχυ του i5 και να το χρησιμοποιησει και σαν laptop με ενα type cover. Οποιος δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια ας μην το τολμισει γιατι μονο αρνητικα θα βρει στα θεματα βαρους και μπαταριας...<br><br> Ωστοσο αν ισχυει αυτο που λεει ο giorginho για το 2 με 150ε παραπανω, τοτε για τον απαιτητικο χρηστη αξιζουν αυτα τα 150ε οχι τοσο για τον μεγαλυτερο ssd αλλα για τα 8gb ram αφου αυτες οι συσκευες δεν ειναι αναβαθμισημες, και για τον haswel επεξεργαστη, οχι για την ισχυ του (αφου και ο ivy στο αλλο ειναι πανισχυρος για δεδομενα tablet) αλλα για την πολυ χαμηλοτερη καταναλωση που αυξανει αισθητα τη διαρκεια μπαταριας , κατι που ειναι και η αχιλειος πτερνα αυτης της συσκευης...

Τι εννοείς εχει θέμα μπαταρίας;

Δηλαδή πόσες ώρες το δίνει ο κατασκευαστής;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τι εννοείς εχει θέμα μπαταρίας;

Δηλαδή πόσες ώρες το δίνει ο κατασκευαστής;

Sent from my iPhone using Insomnia

Η αυτονομία του είναι 4.5-5 ώρες maximum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...