GioNiko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 παιδια μου ειπε ενας φιλος να του βαλω windows 7 στο λαπτοπ του αλλα το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ οταν το πηρε ειχε τα 8 και απο οσο εχω ψαξει δεν πρεπει να βγαινουν drivers για 7 για το συγκεκριμενο μοντελο. υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δουλευουν internet, ηχος κτλ?
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τους drivers τα 7 θα τους βρούν ολους σχεδόν τώρα οσο αφορά την κάρτα γραφικών τους κατεβάζεις απο το site της nvidia για τον ήχο θα ψάξεις και για αυτον drivers που λογικά θα ειναι realtek , τα ίδια και για wireless και lan
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αν έχει δυο vga το μηχάνημα καλύτερα να βάλει ότι driver έχει στην κατασκευάστρια για τα γραφικά για να δουλεύει η κάθε μία όταν πρέπει.
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω εχει και ενσωματωμένη intel πάντως και για αυτην μπορεί να βρεί drivers
arc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 @ts έχεις λόγο να βαλεις τα 7; εγω θα σου ελεγα να κανεις το δωρεαν update σε 8.1 και να περασει το shell classic menu για να εχεις μενου σαν των 7. αν τωρα υπαρχει λογος που θες τα 7, τοτε πρωτα φτιαξε τα recovery dvd των 8 και αποθηκευσε τα σε ασφαλη χωρο.
GioNiko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τους drivers τα 7 θα τους βρούν ολους σχεδόν τώρα οσο αφορά την κάρτα γραφικών τους κατεβάζεις απο το site της nvidia για τον ήχο θα ψάξεις και για αυτον drivers που λογικά θα ειναι realtek , τα ίδια και για wireless και lanτου τα ειχα περασει καποτε τα 7 και οταν εβαζα τους drivers δεν γινοταν τιποτα.. τους ειχα κατεβασει απο internet αλλα δεν ειχα βρει για τα 7 @ts έχεις λόγο να βαλεις τα 7; εγω θα σου ελεγα να κανεις το δωρεαν update σε 8.1 και να περασει το shell classic menu για να εχεις μενου σαν των 7. αν τωρα υπαρχει λογος που θες τα 7, τοτε πρωτα φτιαξε τα recovery dvd των 8 και αποθηκευσε τα σε ασφαλη χωρο. δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ και απλα μου ειπε το παιδι να του τα βαλω γτ δεν μπορει τα 8. θα του πω αυτο με το classic shell και βλεπουμεοι drivers της καρτας γραφικων νταξει δεν ειναι θεμα
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 του τα ειχα περασει καποτε τα 7 και οταν εβαζα τους drivers δεν γινοταν τιποτα.. τους ειχα κατεβασει απο internet αλλα δεν ειχα βρει για τα 7 δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ και απλα μου ειπε το παιδι να του τα βαλω γτ δεν μπορει τα 8. θα του πω αυτο με το classic shell και βλεπουμε οι drivers της καρτας γραφικων νταξει δεν ειναι θεμα Δεν ξέρω ίσως να μην είχες βρεί τους σωστούς και για αυτο δεν δούλεψαν πιστεύω πάντως οτι θα βρούμε drivers η μπορεί και με αυτους των 8 να λειτουργήσουν σε compatibility mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα