Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Επειδή μου μπήκε μια υποψία για κινητά fake απομιμήσεις από κινέζικα μοντέλα, θα ήθελα να μου πείτε ποια e-shop ξεχωρίζεται τα οποία θα έχουν γνήσια προϊόντα για να παραγγείλω; Είδα ένα βίντεο που δείχνει 2 πανομοιότυπα xiaomi note μόνο που το ένα είναι ψεύτικο με υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά και φαίνεται μόνο στα χαρτιά. Και βλέπω σχέδον παντού δύο εκδόσεις με το xiaomi note, μια με τετραπυρηνο επεξεργαστή και μια με οχταπυρηνο επεξεργαστή. Στο site www.mi.com γράφει για μόνο μια έκδοση αυτή με τον οχταπυρηνο επεξεργαστή. Τι συμβαίνει αλήθεια; Οπως επίσης βλέπω πολλά μοντέλα με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πχ. Ενα μοντέλο θα το έχουν με τετραπυρηνο η οχταπυρηνο επεξεργαστή, με 8gb η 16gb Rom, με 1gb η 2gb Ram, με μια κάρτα SIM η με δύο κτλπ....
d_gkal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 minideal και vickmall(πολυ εμπιστα και τα 2)
doctorkostis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 To Xiaomi note έχει όντως δύο εκδόσεις. 3G + 4g. Η κυρία διαφορά είναι ο επεξεργαστής, το 3G μοντέλο έχει MTK6592 με 8 πυρήνες. Είναι λίγο πιο δυνατός από τον Qualcomm του 4G μοντέλου. Βέβαια οι έξυπνοι κινέζοι πουλούν ακριβότερα το 3G μοντέλο, προφανώς λόγω μεγάλης ζήτησης. Από μαγαζιά, έχω δοκιμάσει προσωπικά χωρίς πρόβλημα τα minideal, vickmall, geekbuying
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το βιντεο του fake xiaomi note με το originalhttp://www.youtube.com/watch?v=ALjB7voePtYΒεβαια η γλωσσα δεν μας βοηθαει τοσο που μιλαει αυτος που τα συγκρινει αλλα η εικονα μας λεει πολλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα