Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα αν ξερετε να μου προτεινετε εναν οδηγο(στα Ελληνικα) για να μαθω τα βασικα του Hardware ενος υπολογιστη(επεξεργαστη,μνημες κτλ κτλ).Οχι κατι εξιδεικευμενο,τα βασικα,ευχαριστω

Δημοσ.

παρακολουθα το φορουμ, εγω ετσι ξεκίνησα. εγω ακομα μαθαινω απο αυτο το φορουμ και τα θεματα που ανοιγουν διαφοροι χρηστες

Δημοσ.

παρακολουθα το φορουμ, εγω ετσι ξεκίνησα. εγω ακομα μαθαινω απο αυτο το φορουμ και τα θεματα που ανοιγουν διαφοροι χρηστες

Aκριβως αυτο κανω κι εγω αδερφε αλλα θελω να μαθω τα βασικα βασικα για να μπορω να παρακολουθησω τα θεματα,ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας :-)

Δημοσ.

Δες το wiki παραπάνω αλλα οταν το διαβάζεις να έχεις ανοιχτό και ενα κουτί απο υπολογιστή να βλέπεις και τα parts και ακόμα καλύτερα να τα βγάλεις και να τα ξανα βάλεις στην θέση τους

• Like 1
Δημοσ.

Δες το wiki παραπάνω αλλα οταν το διαβάζεις να έχεις ανοιχτό και ενα κουτί απο υπολογιστή να βλέπεις και τα parts και ακόμα καλύτερα να τα βγάλεις και να τα ξανα βάλεις στην θέση τους

Σ Ευχαριστω φιλε μου SPANK,εχω διαβασει παρα πολλα ποστ σου και εχω μαθει πολλα πραγματα απ αυτα,να σαι καλα.Τωρα οσον αφορα αυτο εκει δεν εχω κανενα προβλημα,τον λυνω και τον ξαναστηνω με κλειστα ματια,ξερω τι ειναι τι και που παει που απλα θα ηθελα ετσι να εμβαθυνω λιγο παραπανω οσον αφορα την λειτουργεια του καθε κοματιου,

Π.Χ ενας επεξεργαστης ας πουμε

• Πυρήνες CPU: 4.
  • CPU ταχύτητα ρολογιού: 1.6 GHz.
  • TDP: 25W.
  • Σύνολο L2 Cache: 2MB.
  • Radeon Cores: 128.
  • GPU Clock Speed 600 MHz.
  • GCN Τεχνολογία: Ναι.
  • Πλατφόρμα: AM1.
  • DDR3 Ταχύτητα: 1600.

Θελω να μπορω να καταλαβαινω ολα τα χαρακτηριστικα του και τι ειναι το καθενα,εξου και με τις μνημες,την μητρικη κτλ κτλ

Δημοσ.

Το δυσκολο σε ολα τα ειδη hardware ειναι η επιλυση ενος προβληματος,οχι το λυσιμο-δεσιμο ή η συναρμολογηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...