justme1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το viber που έχω στο κινητό. Γίνεται κάποιος να βλέπει όταν συνδέεσαι εσύ στο viber αλλά εσύ να μη φαίνεσαι συνδεδεμένος σε αυτόν; Και ΔΕΝ αναφέρομαι στην επιλογή που έχει να μη φαίνεται η κατάστασή σου για 24 ώρες γιατί έτσι δεν μπορείς να δεις ποιος συνδέεται κ ποιος όχι από τις επαφές σου. Αν κάποιος έχει 2 smartphone σπίτι του, μπορεί να συνδέεται με το άλλο με άλλο νούμερο το οποίο εσύ δεν έχεις και να έχει περάσει το δικό σου στις επαφές του ώστε να σε βλέπει αλλά εσύ να μην τον βλέπεις; Π.χ. να συνδέεται με αυτό της μητέρας του. Ευχαριστώ! 1
feniakom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το viber που έχω στο κινητό. Γίνεται κάποιος να βλέπει όταν συνδέεσαι εσύ στο viber αλλά εσύ να μη φαίνεσαι συνδεδεμένος σε αυτόν; Και ΔΕΝ αναφέρομαι στην επιλογή που έχει να μη φαίνεται η κατάστασή σου για 24 ώρες γιατί έτσι δεν μπορείς να δεις ποιος συνδέεται κ ποιος όχι από τις επαφές σου. Αν κάποιος έχει 2 smartphone σπίτι του, μπορεί να συνδέεται με το άλλο με άλλο νούμερο το οποίο εσύ δεν έχεις και να έχει περάσει το δικό σου στις επαφές του ώστε να σε βλέπει αλλά εσύ να μην τον βλέπεις; Π.χ. να συνδέεται με αυτό της μητέρας του. Ευχαριστώ! Νομιζω πως οχι δεν γινεται να κανεις αποκρυψη σε επιλεγμενες επαφες..το εψαχνα κι εγω αλλα δεν βρηκα κατι 1
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν γινεται. Αν ενεργοποιησεις την επιλογη να μην φαινεσαι συνδεδεμενος, αυτοματα δεν βλεπεις και τους αλλους ποτε συνδεθηκαν ή αν ειναι συνδεδεμενοι.
justme1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άμα κάποιος έχει 2 σμαρτφόουν σπίτι δε γίνεται; Περνάει τον αριθμό σου στο κινητό του οποίου τον αριθμό δεν έχεις π.χ στου πατέρα του κ έτσι αυτός σε βλέπει κ εσύ όχι, σωστά;
giannis97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το viber που έχω στο κινητό. Γίνεται κάποιος να βλέπει όταν συνδέεσαι εσύ στο viber αλλά εσύ να μη φαίνεσαι συνδεδεμένος σε αυτόν; Και ΔΕΝ αναφέρομαι στην επιλογή που έχει να μη φαίνεται η κατάστασή σου για 24 ώρες γιατί έτσι δεν μπορείς να δεις ποιος συνδέεται κ ποιος όχι από τις επαφές σου. Αν κάποιος έχει 2 smartphone σπίτι του, μπορεί να συνδέεται με το άλλο με άλλο νούμερο το οποίο εσύ δεν έχεις και να έχει περάσει το δικό σου στις επαφές του ώστε να σε βλέπει αλλά εσύ να μην τον βλέπεις; Π.χ. να συνδέεται με αυτό της μητέρας του. Ευχαριστώ! εδώ είσαι φίλε μου link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα