Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα pc του 2008 του οποιου η gpu (9800 GTX+) καηκε. Αφου την εψησα και δουλεψε αλλους 5 μηνες νομιζω οτι ειναι ωρα για αλλαγη. Κοιτωντας στο Tom's hardware αποφασισα να παρω την Radeon R9 270X. Τελικα ομως η motherboard (Gigabyte GA-X48-DQ6) δεν ειναι συμβατη, οποτε μαλλον πρεπει να αγορασω καινουρια.

1) Μπορειτε να μου προτεινετε ενα συνδυασμο Motherbard - GPU που να μπορει να παιξει παιχνιδια οπως Witcher 2-3, Dragon Age κτλ. οχι απαραιτητα με ultra γραφικα (εδω γελαμε), τουλαχιστον ομως χωρις lag με 200 ευρω;

2) Με βαση τα υπολοιπα κομματια, μηπως ειναι απαραιτητο να παρω και κατι αλλο πχ ram, τροφοδοτικο;

Το συστημα: 
MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-X48-DQ6
GPU: 9800 GTX+ (KAMMENH)
RAM: 2 X KINSTON KVR667D2N5/2G
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: HIPER TYPE M 580V
CPU: INTEL CORE 2 QUAD 2.66 GHz

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα pc του 2008 του οποιου η gpu (9800 GTX+) καηκε. Αφου την εψησα και δουλεψε αλλους 5 μηνες νομιζω οτι ειναι ωρα για αλλαγη. Κοιτωντας στο Tom's hardware αποφασισα να παρω την Radeon R9 270X. Τελικα ομως η motherboard (Gigabyte GA-X48-DQ6) δεν ειναι συμβατη, οποτε μαλλον πρεπει να αγορασω καινουρια.

1) Μπορειτε να μου προτεινετε ενα συνδυασμο Motherbard - GPU που να μπορει να παιξει παιχνιδια οπως Witcher 2-3, Dragon Age κτλ. οχι απαραιτητα με ultra γραφικα (εδω γελαμε), τουλαχιστον ομως χωρις lag με 200 ευρω;

2) Με βαση τα υπολοιπα κομματια, μηπως ειναι απαραιτητο να παρω και κατι αλλο πχ ram, τροφοδοτικο;

Το συστημα: 

MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-X48-DQ6

GPU: 9800 GTX+ (KAMMENH)

RAM: 2 X KINSTON KVR667D2N5/2G

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: HIPER TYPE M 580V

CPU: INTEL CORE 2 QUAD 2.66 GHz

τα 200 ευρω δεν φτανουν επειδη για να αλλαξεις επεξεργαστη θελεις μητρικη και ραμ ...ενα τετοιο πακετο θελει σιγουρα ενα 200αρι και σου λεω λιγα... να βαλεις εναν 6300 δηλαδη.

+λεφτα για καρτα γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...