elis_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. (Ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ)Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος, αν υπαρχει web player για on demand streaming site με τα εξεις χαρακτηριστικα :Α. Να κανει crossfading (δλδ να μην τελειωνει το ενα κομματι και μετα να ξεκιναει το επομενο αλλα να ξεκιναει τα τελευταια 2-3 δευτερολεπτα του προηγουμενου, για να μην υπαρχουν τα κενα αναμεσα τους)Β. Να ισοσταθμιζει την ενταση στα τραγουδια σε μια standar ενταση. Κατι σαν limiter για να εχουν ολα τα τραγουδια την ιδια ενταση.Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από elis_p
kormos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις κάποιο server και ψάχνεις λύση ή γενικώς ρωτάς;
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έχει server, εδώ είναι το αντίστοιχο θέμα. Καλησπερα, εχω ενα on demand site μουσικης. Καποιοι απο τους χρηστες (οχι ολοι και οχι παντα) μου εχουν αναφερει πως καποιες φορες σταματαει να παιζει και χρειαζεται να κανουν μια ανανεωση της σελιδαςγια να συνεχισει. Επειδη δεν ξερω αν αυτο οφειλεται παντα σε προβλημα του server η ειναι απο την συνδεση του καθε χρηστη, θα ηθελα να με βοηθησετε στο τι να προσεξω/ρυθμισω ουτως ωστε να ειμαι σιγουρος πως δεν προξενειται το προβλημα απο τον server μου. Το site ειναι στον ιδιο server που ειναι και τα τραγουδια. Ο server ειναι : AMD Athlon X2 (Dual-Core, 2x 1.8 GHz), 4 GB (DDR2), 2x 320 GB SATA (5,400 rpm, 8MB), Raid 1. Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να βαλω καποιο tool που να εχει την λειτουργια του limiter για να βγαινει ο ηχος σε ολα τα τραγουδια σε ΜΙΑ ενταση και να μην παιζει ενα δυνατοτερα απο το αλλο και αν ναι αυτο το tool μπαινει στον server η καπου στο site. ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να βρεθει καποια λυση. Απλά θα έπρεπε να κάνει μια πλήρη αναφορά αντί να ποστάρει σε διαφορετικά τμήματα. @elis: Ένας φίλος που έχει ραδιόφωνο χρησιμοποιεί το winamp που έχει plugins για crossfade και volume control σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα που συνδέεται σε stream server.
elis_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα, ναι υπαρχει server αλλα ειναι για on demand site οχι για live streaming
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πάλι streaming είναι, είτε είναι live είται on demand.
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αν ο server που "τρέχεις" έχει cPanel τότε με το κατάλληλο plugin μπορείς να stremάρεις απροβλημάτιστα. Έτσι έχω και εγώ το web pers radio
elis_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 A δεν ηξερα πως ειναι το ιδιο sorry! Ο server εχει c panel ναι. Θελετε καποιες επιπλεον πληροφοριες για να μου προτεινετε καποιο plugin?
kormos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 A δεν ηξερα πως ειναι το ιδιο sorry! Ο server εχει c panel ναι. Θελετε καποιες επιπλεον πληροφοριες για να μου προτεινετε καποιο plugin? Ένα είναι αλλά αυτό δεν μπορείς να το περάσεις εσύ εκτός αν δεν έχεις απλό hosting server
elis_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοεις δεν μπορω να το περασω εγω; λογω του συγκεκριμενου server?
kormos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοεις δεν μπορω να το περασω εγω; λογω του συγκεκριμενου server? Plugin μπορείς να φορτώσεις μόνο ως διαχειρηστής ενος dedicated, vps server etc, όχι σε απλό Hosting!
kormos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 o server που εχω dedicated ειναι. Άρα αφού έχεις δικό σου dedi και cPanel τότε αγόρασε το plugin και εγκατέστησέ το στο server σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα