Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι στην λιστα αλλα εχει σκηνοθετησει μια ταινια που εχεις βαλει στην λιστα. για μενα πιο τρομακτικη ειναι το the conjuring

Δημοσ.

Sinister και conjuring και για εμένα !

Respect και στα 2 ...

Όπως και για το the ring (αμερικανικό) οταν ειχε πρώτο βγει ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ο αδερφός μου είναι ψηλοχέστης αλλά είδε με κάτι φίλους του το Annabelle που το κατάφερε, και το The Conjuring που είπε πως σε πολλές σκηνές δεν κοιτούσε. Ήταν χεσμένος  το υπόλοιπο βράδυ.

Αφού βλέπω οτι τα θέλει ο κ**ος του κι εγώ λοιπόν  του πρότεινα να δούν το Sinister και μάλλον θα το δεί κάποια στιγμή(μουχαχαχα).

Δημοσ.

ειδα το sinister χθες. οκ , συμπαθητικη ταινια. αλλα πως και γιατι τρομαζατε? ποιο πολυ τρομαξα με τις υποκριτικες ικανοτητες του ηθαν χωκ :Ρ

Δημοσ.

Δυσκολα να τρομαξει ενας gamer με ταινιες. Μετα απο ενα καρο απο "σκατο στην καλτσα" παιχνιδια ειναι απο χλωμο εως ψοφιο οτιδηποτε απο την τηλεοραση/σινεμα να σε τρομαξει. Απλα λεμε οτι μεταξυ αυτων των επιλογων το Sinister ειναι το ποιο τρομακτικο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι τρομακτικο. Παντως για τετοιες ταινιες ειναι απαραιτητος ο καλος ηχος. Αν δεν υπαρχει καλος ηχος να νιωθεις τους ηχους μεσα στον χωρο που βλεπετε την ταινια τοτε χανετε τη μιση απολαυση. 

Δημοσ.

Τελικά είδαμε το "Sinister". Πολύ καλή ταινία, αρκετές αρκετά τρομακτικές σκηνές, αλλα αυτό που μου άρεσε περισσότερο απο αυτή ήταν η πλοκή, συνήθως οι σκηνοθέτες των ταινιών τρόμου προσπαθώντας να σε τρομάξουν, χάνουν την πλοκή ή την μπερδεύουν εντελώς. Επίσης μου άρεσε αυτό το υπέροχο soundtrack (το κατατάσσω κάτω απο το soundtrack του "Saw" στη λίστα των καλύτερων soundtracks). Ήταν μια ολοκληρωμένη ταινία, με αρχή μέση και τέλος, με αρκετά τρομακτικά σημεία και κάτι απο μυστήριο που σε έβαζε να σκεφτείς το ποιος μπορεί να έκανε όλους αυτούς τους φόνους κρατώντας σου, έτσι, το ενδιαφέρον.

Ακόμα πιστεύω οτι αυτό που αναφέρει ο/η ikaruga24 είναι απόλυτα σωστό. Είμαι σίγουρος οτι δεν θα ήταν τόσο ωραία η ταινία άμα δεν την ακούγαμε απο ενα σύστημα HOME CINEMA.

Συνεχίζουμε για τις υπόλοιπες προτάσεις σας. Θα δούμε τα περισσότερα. Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας!

Δημοσ.

γελάει ο κόσμος και με τις τρεις ταινίες. η μια χειρότερη από την άλλη πραγματικά.

το insidious μου άρεσε μέχρι το 1ο δεκάλεπτο.

το evil dead επικετρώνεται στο αίμα λες και εκεί είναι ο φόβος και ο τρόμος.

το sinister ας πούμε πως περνάει η ώρα.

Δημοσ.

γελάει ο κόσμος και με τις τρεις ταινίες. η μια χειρότερη από την άλλη πραγματικά.

το insidious μου άρεσε μέχρι το 1ο δεκάλεπτο.

το evil dead επικετρώνεται στο αίμα λες και εκεί είναι ο φόβος και ο τρόμος.

το sinister ας πούμε πως περνάει η ώρα.

Για πες μας μια ανάλογη ταινία που θεωρείς καλή με τα δικά σου δεδομένα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...