Saimonsam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής: Όταν ανοίγω τον υπολογιστή και λίγο πριν εμφανιστεί το λογότυπο των windows, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και το μήνυμα "disc boot failure insert system disc and press enter", και μένει κολλημένο εκεί. Στην αρχή έκανα επανειλημμένα restart αλλά δεν άλλαζε τπτ. Τελικά για να μπώ στα windows κάνω το εξής: αφού μου βγάλει το παραπάνω μήνυμα, σβήνω τον υπολογιστή από το κουμπί εκκίνησης, κλείνω τον διακόπτη από το πολύπριζο, τον ξανανοίγω πατάω το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή και μπαίνει κανονικά. Επίσης κατά το κλείσιμο του υπολογιστή και ενώ φαίνεται οτι κάνει τερματισμό, η οθόνη σβήνει αλλα τα ανεμιστηράκια ακούγονται οτι δουλεύουν κανονικά και ο υπολογιστης φυσικά δεν αποκρίνεται. Ο υπολογιστής δουλεύει 3-4 χρόνια με Windows Ultimate 64bit (σπασμένα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα κατα την εκκίνηση μου το κάνει κάθε φορά που τον ανοίγω εδώ κ μια εβδομάδα, ενω το δεύτερο πρόβλημα με τον τερματισμό μου το έχει κάνει 2-3 φορές. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
kostas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, για κανε ελεγχο του δισκου , η απο γραμμή εντολών Chkdsk /f /r και πατα Enter
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα το πρώτο ακούγεται να είναι θέμα bios,δεν κρατάει ποια/αλλοιώνει της ρυθμίσεις του και μόνο αν το κλείσεις εντελώς επανέρχονται,δοκίμασε να μπεις να κάνεις load defaults και μετά αποθήκευση,και αν δεν πιάσει άλλαξε την μπαταρία της μητρικής. Το δεύτερο αν έχεις μηχανικό δίσκο και αυτός γεμίζει ή έχεις γράψει σβήσει πολλά πράγματα πάνω του μπορεί απλά να αργεί μέχρι να κλείσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα