lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ο προφυλακτήρας πάντως φαινεται μια χαρά φίλε. Κομματάκι υπερβολικό σε βρίσκω (αν και εγώ ψείρας σε βαθμό κακουργήματος!).
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ο προφυλακτήρας πάντως φαινεται μια χαρά φίλε. Κομματάκι υπερβολικό σε βρίσκω (αν και εγώ ψείρας σε βαθμό κακουργήματος!). Σωστα αλλα αν το δεις απο μπροστα εχει θεμα με το φαναρι ,ειναι αλλου το αριστερο αλλου το δεξι. Επισης στα πλαγια εχει κενο. κανενα ibiza δεν ειδα με κενο . Γιαυτο το παω πισω.
Thessalonikios200 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 [ATTACH]730747[/ATTACH] [ATTACH]730748[/ATTACH] Το πήγα και ιδού η διαφορά, όλα καλά .
Sorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τι έκαναν; Και πως δικαιολόγησαν την προηγούμενη κατάσταση;
Thessalonikios200 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τι έκαναν; Και πως δικαιολόγησαν την προηγούμενη κατάσταση; Ενταξει οπως κανουν ολοι οι Ελληναραδες στη χωρα μας ( παπατζηδες...) ΚΑι καλα οτι με τρακαρε καποιος ενω το ειχα παρκαρισμενο! Εννοειται οτι τους ειχα παρει τηλεφωνο την επομενη εργασιμη ημερα.. Το ειχα παρει παρασκευη απογευμα και δεν ηταν κανεις εκει να του δειξω το προβλημα παρα μονο μια πωλητρια,δευτερα τους ειχα παρει τηλεφωνο και αναφερα τα προβληματα. Εγω πιστευω οτι επειδη ηταν μεσω ασφαλιστικης δεν του εδωσαν βαρος και το περασαν οπως να ναι ! Ελα ομως που δνε ειμαι τοσο χαζος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα