Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιμιτασιον δεν το κρινεις απο αυτο.Τα περισσοτερα πραγματα που αφορουν φανοποια και ταπετσαριες εαν τα βγαλεις και ξαναβαλεις ακομα και τα ΙΔΙΑ (δεν μιλαω για αλλα γνησια)  δεν θα κατσουν οπως πριν.ΕΙΔΙΚΑ οι ταπετσαριες.Αυτο φυσικα για οσους ειναι πολυ ψυρες και τα βλεπουν.

Δηλαδη πως να το κρινω; Αυτο ρωταω...Δεν καθησε καλα και φαινεται παντως.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδη πως να το κρινω; Αυτο ρωταω...Δεν καθησε καλα και φαινεται παντως.

τον κρινεις απο την ποιοτητα υλικου και απο τις σφραγιδες.

Το οτι δεν καθησε καλα οντως ισχυει.Και αυτο φαινεται.Μπορει απλα να εχουν ξεχασει κατι να κουμπωσουν/βιδωσουν η να εχει "πετσικαρει" εαν τον ειχαν στριμωξει σε καμια αποθηκη.Πας πισω και ας βρουν εκεινοι λυση.Ας φτιαξουν αλλη βαση εαν δεν εχει.

Δημοσ.

τον κρινεις απο την ποιοτητα υλικου και απο τις σφραγιδες.

Το οτι δεν καθησε καλα οντως ισχυει.Και αυτο φαινεται.Μπορει απλα να εχουν ξεχασει κατι να κουμπωσουν/βιδωσουν η να εχει "πετσικαρει" εαν τον ειχαν στριμωξει σε καμια αποθηκη.Πας πισω και ας βρουν εκεινοι λυση.Ας φτιαξουν αλλη βαση εαν δεν εχει.

Ωραια Θα το παω να το δουνε και βλεπουμε. Η ποιοτητα επειδη επιασα τον πισω ο οποιος ειναι " μαμα" ειναι ιδια..αντε βγαλε ακρη.

Δημοσ.

Λοιπον μου ειπαν οτι εχει το μικρο κενο αυτο για να μην τριβεται ο προφυλακτηρας με το φαναρι .

Επισης σε ανταλλακτικα που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι σιγουρα γνησιος διοτι ΔΕΝ εχει πουθενα κενα.

Δημοσ.

αλλα ibiza ειναι ετσι?με κενο?

Σημερα ειδα αλλα 2 ηταν ετσι,κενο δηλαδη αναμεσα στο φαναρι ουτε μισο εκατοστο ,εγω το ειδα γιατι ειμαι ψειρας. Τι να πω θα ψαξω και για αλλα Ibiza,ειναι δυσκολο το μοντελο δεν εχουν πολλα ατομα.

Δημοσ.

βασικα και γω ειμαι ψειρας ομως πιο πολυ θα με ενοιαζε το μηχανικο μερος του αυτοκινητου . με καταλαβαινεις φανταζομαι

Δημοσ.

βασικα και γω ειμαι ψειρας ομως πιο πολυ θα με ενοιαζε το μηχανικο μερος του αυτοκινητου . με καταλαβαινεις φανταζομαι

Σωστο αλλα μηχανικα ειναι μια χαρα,με τρακαρε ενας τυπος και γιαυτο αλλαχτηκε ο προφυλακτηρας μπροστα. Αυτος εφταιγε οποτε εγω επρεπε να ψαξω τι ανταλλακτικο μου φορεσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...