Thessalonikios200 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το ιμιτασιον δεν το κρινεις απο αυτο.Τα περισσοτερα πραγματα που αφορουν φανοποια και ταπετσαριες εαν τα βγαλεις και ξαναβαλεις ακομα και τα ΙΔΙΑ (δεν μιλαω για αλλα γνησια) δεν θα κατσουν οπως πριν.ΕΙΔΙΚΑ οι ταπετσαριες.Αυτο φυσικα για οσους ειναι πολυ ψυρες και τα βλεπουν. Δηλαδη πως να το κρινω; Αυτο ρωταω...Δεν καθησε καλα και φαινεται παντως.
igoods Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη πως να το κρινω; Αυτο ρωταω...Δεν καθησε καλα και φαινεται παντως. τον κρινεις απο την ποιοτητα υλικου και απο τις σφραγιδες. Το οτι δεν καθησε καλα οντως ισχυει.Και αυτο φαινεται.Μπορει απλα να εχουν ξεχασει κατι να κουμπωσουν/βιδωσουν η να εχει "πετσικαρει" εαν τον ειχαν στριμωξει σε καμια αποθηκη.Πας πισω και ας βρουν εκεινοι λυση.Ας φτιαξουν αλλη βαση εαν δεν εχει.
Thessalonikios200 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 τον κρινεις απο την ποιοτητα υλικου και απο τις σφραγιδες. Το οτι δεν καθησε καλα οντως ισχυει.Και αυτο φαινεται.Μπορει απλα να εχουν ξεχασει κατι να κουμπωσουν/βιδωσουν η να εχει "πετσικαρει" εαν τον ειχαν στριμωξει σε καμια αποθηκη.Πας πισω και ας βρουν εκεινοι λυση.Ας φτιαξουν αλλη βαση εαν δεν εχει. Ωραια Θα το παω να το δουνε και βλεπουμε. Η ποιοτητα επειδη επιασα τον πισω ο οποιος ειναι " μαμα" ειναι ιδια..αντε βγαλε ακρη.
Thessalonikios200 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον μου ειπαν οτι εχει το μικρο κενο αυτο για να μην τριβεται ο προφυλακτηρας με το φαναρι . Επισης σε ανταλλακτικα που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι σιγουρα γνησιος διοτι ΔΕΝ εχει πουθενα κενα.
Thessalonikios200 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 αλλα ibiza ειναι ετσι?με κενο? Σημερα ειδα αλλα 2 ηταν ετσι,κενο δηλαδη αναμεσα στο φαναρι ουτε μισο εκατοστο ,εγω το ειδα γιατι ειμαι ψειρας. Τι να πω θα ψαξω και για αλλα Ibiza,ειναι δυσκολο το μοντελο δεν εχουν πολλα ατομα.
orion1986 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 βασικα και γω ειμαι ψειρας ομως πιο πολυ θα με ενοιαζε το μηχανικο μερος του αυτοκινητου . με καταλαβαινεις φανταζομαι
Thessalonikios200 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 βασικα και γω ειμαι ψειρας ομως πιο πολυ θα με ενοιαζε το μηχανικο μερος του αυτοκινητου . με καταλαβαινεις φανταζομαι Σωστο αλλα μηχανικα ειναι μια χαρα,με τρακαρε ενας τυπος και γιαυτο αλλαχτηκε ο προφυλακτηρας μπροστα. Αυτος εφταιγε οποτε εγω επρεπε να ψαξω τι ανταλλακτικο μου φορεσαν.
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 δειτε λιγο τις φωτο και πειτε μου την αποψη σας για τον προφυλακτηρα. Αυριο θα παω να το δουνε.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Στην δευτερη φωτο νομιζω ειναι πολυ εξω...
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Στην δευτερη φωτο νομιζω ειναι πολυ εξω... Το Φτερο κοιτας φιλε. Σωστα ; Ξαναδες το Κομπλέ είναι. Ειναι γνησιος λες ;
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ΤΕΛΙΚΑ το αυτοκινητο θα ξαναμπει μεσα απο Δευτερα. Αντε να δουμε.
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τι σου ειπαν;;; τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα οτι κατι δεν παει καλα και μου ειπε να το παω απο δευτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα