Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν η εφαρμογή* είναι σωστή,μόνο αν τον κατεβάσεις και δείς τις "σφραγίδες" που έχει απο μέσα.Εκεί* συνήθως υστερούν τα imitation ανταλλακτικά.

Βασικά,τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δέν σου έβαλαν τον παλιό προφυλακτήρα,απλά επισκευασμένο και ξαναβαμμένο;

Ήταν μεγάλη ζημία;

Δημοσ.

Πολλά τα ενδεχόμενα.Μπορεί κάποιο κλίπ να μήν έχει πιάσει καλά,να έχει σπάσει ή να έχουν στραβώσει οι βάσεις.

Άσχετα αν μιλάμε για αντιπροσωπία ή ιδιώτη φαναρτζή,απο την στιγμή που δέν σου αρέσει το αποτέλεσμα,το πάς πίσω και ζητάς εξηγήσεις.

Δημοσ.

Η έβαλαν κινέζικο η δεν τον κόλλησαν καλά εκεί στις γωνίες. Γιατί είναι και στις δύο το πρόβλημα

Πολλά τα ενδεχόμενα.Μπορεί κάποιο κλίπ να μήν έχει πιάσει καλά,να έχει σπάσει ή να έχουν στραβώσει οι βάσεις.

Άσχετα αν μιλάμε για αντιπροσωπία ή ιδιώτη φαναρτζή,απο την στιγμή που δέν σου αρέσει το αποτέλεσμα,το πάς πίσω και ζητάς εξηγήσεις.

Αφού είναι καινούργια πως έσπασαν κιόλας ; και μάλιστα ταυτόχρονα και στις δύο πλευρές; περίεργο....Αυτός με διαβεβαίωσε ότι έβαλε γνήσιο.
Δημοσ.

Η έβαλαν κινέζικο η δεν τον κόλλησαν καλά εκεί στις γωνίες. Γιατί είναι και στις δύο το πρόβλημα Αφού είναι καινούργια πως έσπασαν κιόλας ; και μάλιστα ταυτόχρονα και στις δύο πλευρές; περίεργο....Αυτός με διαβεβαίωσε ότι έβαλε γνήσιο.

Το γεγονός οτι υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί στην αντιπροσωπία δέν σημαίνει τίποτα.Ούτε οτι είναι καλοί στην δουλειά τους άλλα ούτε και οτι θα προσέξουν το αμάξι σου (ξένη περιουσία γαρ).

Παλιότερα είχα ένα αμάξι που ο προφυλακτήρας κούμπωνε πανω σε δύο μεταλλικές τραβέρσες.Απο τις μικροσυγκρούσεις,οι τραβέρσες αυτές είχαν στραβώσει και κάποια δοντάκια δέν έπιαναν οπότε σάν αποτέλεσμα, σε κάποια σημείο ο προφυλακτήρας άφηνε κενά.

Πήγαινα στην αντιπροσωπία,μου το φτιάχνανε και στον μήνα πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα.Σάν δικαιολογία,μου έλεγαν "ετσι είναι","δεν αξίζει να το φτιάξεις","θα ξαναχαλάσει".Μόνο όταν αλλάχτηκαν οι τραβέρσες (απο ιδιώτη) κατάφερα να κουμπώσω σωστά τον προφυλακτήρα.

Όπως και να έχει,ζήτα να γίνει επανατοποθέτηση παρουσία σου,προκειμένου να δείς το εσωτερικό.Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εξακριβώσεις αν ο προφυλακτήρας είναι γνήσιος.

Δημοσ.

Το γεγονός οτι υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί στην αντιπροσωπία δέν σημαίνει τίποτα.Ούτε οτι είναι καλοί στην δουλειά τους άλλα ούτε και οτι θα προσέξουν το αμάξι σου (ξένη περιουσία γαρ).

Παλιότερα είχα ένα αμάξι που ο προφυλακτήρας κούμπωνε πανω σε δύο μεταλλικές τραβέρσες.Απο τις μικροσυγκρούσεις,οι τραβέρσες αυτές είχαν στραβώσει και κάποια δοντάκια δέν έπιαναν οπότε σάν αποτέλεσμα, σε κάποια σημείο ο προφυλακτήρας άφηνε κενά.

Πήγαινα στην αντιπροσωπία,μου το φτιάχνανε και στον μήνα πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα.Σάν δικαιολογία,μου έλεγαν "ετσι είναι","δεν αξίζει να το φτιάξεις","θα ξαναχαλάσει".Μόνο όταν αλλάχτηκαν οι τραβέρσες (απο ιδιώτη) κατάφερα να κουμπώσω σωστά τον προφυλακτήρα.

Όπως και να έχει,ζήτα να γίνει επανατοποθέτηση παρουσία σου,προκειμένου να δείς το εσωτερικό.Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εξακριβώσεις αν ο προφυλακτήρας είναι γνήσιος.

Παντως σιγουρα κατι παιζει . Εννοειται οτι θα παω να του δειξω τα προβληματα. Ισως και να ειναι γνησιος και να εκαναν λαθος.

βλεπεις το ΚΕΝΟ στις φωτο ; Αυτο εννοω-το πατας και κανει σακουλα,μπαινει μεσα δηλαδη . Συνηθως τα κινεζικα δεν καθονται καλα εκει απανω απο οσο ξερω.

post-287040-0-35816000-1414172704_thumb.jpg

post-287040-0-27238900-1414172717_thumb.jpg

Δημοσ.

δες ενα αντιστοιχο αλλο αυτοκινητο σαν το δικο σου ,πως ειναι και αν εχει κενο επισης.

Δημοσ.

δες ενα αντιστοιχο αλλο αυτοκινητο σαν το δικο σου ,πως ειναι και αν εχει κενο επισης.

Εχω εναν στη γειτονεια θα το δω αυριο γιατι τωρα και βρεχει και ειναι νυχτα..αλλα νομιζω δεν ηταν ετσι .

Το αυτοκινητο μου ειναι 2012 μοντελο,δηλαδη καινουριο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα το κενό που λες, πάντως για το ότι μπαίνει μέσα (κουνιέται φαντάζομαι-μέσα-έξω) λείπει ένα κλιπάκι που δεν είναι και τίποτα.Δεν συμπεραίνεις από αυτό ότι είναι ιμιτασιον.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα το κενό που λες, πάντως για το ότι μπαίνει μέσα (κουνιέται φαντάζομαι-μέσα-έξω) λείπει ένα κλιπάκι που δεν είναι και τίποτα.Δεν συμπεραίνεις από αυτό ότι είναι ιμιτασιον.

καλα ας πουμε οτι λειπει...Μιλαμε για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ανταλλακτικο πως λειπει ;

ΚΑι τι μαστορας ηταν αυτος που δεν το ειδε και στις 2 μεριες ;

Γιαυτο λεω..μηπως ειναι κινεζικος και γιαυτο δεν καθησε καλα.

Δημοσ.

Το ιμιτασιον δεν το κρινεις απο αυτο.Τα περισσοτερα πραγματα που αφορουν φανοποια και ταπετσαριες εαν τα βγαλεις και ξαναβαλεις ακομα και τα ΙΔΙΑ (δεν μιλαω για αλλα γνησια)  δεν θα κατσουν οπως πριν.ΕΙΔΙΚΑ οι ταπετσαριες.Αυτο φυσικα για οσους ειναι πολυ ψυρες και τα βλεπουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...