Προς το περιεχόμενο

Επιλογή υδρόψυξης

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβάζεις τι γράφεις ή απλά γράφεις;

Αναφέρεις την 105 και λέω δοκιμασες τις άλλες; 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση εκτός και αν άλλαξε και η νομοθεσία.

Για τις άλλες που αναφέρεις δεν είπα τίποτα.

Την Triton δεν την έχω ΟΥΤΕ σκοπεύω να την αποκτησω, μιλάω αντικειμενικά.

Διαβάζουμε και ΑΝ καταλάβουμε κραζουμε....

Καλά άραξε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

keyboard warrior τα νύχια σου πρόσεξε.

Καταλαβαίνεις φυσικά ότι περιγράφεις τον εαυτό σου έτσι;

BTW μιας και είναι εκτός θέματος....

https://geizhals.de/eu/raijintek-triton-core-0r100023-a1206313.htmlεδω λεει 5

το eshop αναφερει 1 (βεβαια η ευρωπαικη οδηγια ειναι 2 minimum)

και η εταιρεια λεει 2 http://www.raijintek.com/en/products_detail.php?ProductID=18

Απο τα reviews δεν θυμαμαι να σου πω εχει κανα 2 βδομαδες που επεσε το ματι μου πανω της και ξεχναω ευκολα.

Αυτό που το e-shop γράφει 1 χρόνο εγγύηση σε όλα τα προϊόντα της raijintek και η official σελίδα λέει 2 χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Και όπως είπες το minimum είναι 2 χρόνια ! Θα πρέπει να το δώ αυτό, γιατί πραγματικά η Triton είναι σκυλί και ιδικά σε αυτά τα χρήματα. Αλλά με 1 χρόνο που βλέπεις σε ξενερώνει λίγο....

O 1 χρονος σημαινει οτι στον πρωτο χρονο την στελνεις στο eshop και αυτο κανονιζει μετα την εγγυηση,μετα τον 1ο χρονο θα πρεπει να επικοινωνησεις εσυ με την εταιρια. Απο την στιγμη που η εταιρια λεει 2 χρονια εγγυησης σημαινει οτι το παραπανω που γραφει 5 ειναι του site οπως και η Xfx στο εξωτερικο που σε καποια μερη δινει εγγυηση εφ ορου ζωης στις καρτες γραφικων ενω στην Ευρωπη μονο 2 χρονια εγγυηση.

Οπότε δεν έχουμε πρόβλημα εγγύησης και είναι σαν να την αγοράζουμε από το εξωτερικό ένα πράγμα...comple! Σκέφτομαι να την πάρω, γενικά για ένα OC πάνω από 4.7ghz κάνει ? Αξίζει να αλλάξω την Antec με αυτήν ? 

Για μενα προσωπικα κρατα τα χρηματα.Ανουσια εξοδα ειναι που θα πηγαιναν καλυτερα σε μελλοντικη αναβαθμιση.Αλλωστε εστω οτι πας απο 4.5 σε 4.8 τι θα εχεις κερδισει??Αντιθετως θα εχεις δωσει τοσα λεφτα για υδροψυξη

Οπότε δεν έχουμε πρόβλημα εγγύησης και είναι σαν να την αγοράζουμε από το εξωτερικό ένα πράγμα...comple! Σκέφτομαι να την πάρω, γενικά για ένα OC πάνω από 4.7ghz κάνει ? Αξίζει να αλλάξω την Antec με αυτήν ?

Εαν έχεις υγρόψυξη μείνε εκεί που είσαι διαφορετικά δες για custom, έχει βέβαια και τα κατά της αλλά αυτά που προσφέρει είναι πολλά. Όταν βλέπεις 50c κάτω στην κάρτα γραφικών πχ αυτή η αίσθηση δεν αλλάζει με τίποτα ;)

Εαν έχεις υγρόψυξη μείνε εκεί που είσαι διαφορετικά δες για custom, έχει βέβαια και τα κατά της αλλά αυτά που προσφέρει είναι πολλά. Όταν βλέπεις 50c κάτω στην κάρτα γραφικών πχ αυτή η αίσθηση δεν αλλάζει με τίποτα ;)

Έχω την υδρόψυξη της υπογραφής, το όριο είναι 4.5ghz με 62 βαθμούς σε intelburn test και με 52-3 σε games. Νομίζω πως για το σύστημα μου δεν αξίζει custom υδρόψυξη των 200-300 ευρώ μελλοντικά μετά από κάποιες αναβαθμίσεις θα γίνει και αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...