Προς το περιεχόμενο

Επιλογή υδρόψυξης

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καμία απο τις δύο.Περίμενε για κάποια expandable ΑΙΟ που σου δίνει περισσότερη ευελιξία.Παράδειγμα οι Raijintek Triton και Swiftech H220-X / H240-X.

Μπορείς πχ. με μικρό σχετικά κόστος να προσθέσεις ένα επιπλέον ψυγείο+ανεμιστήρα για να πετύχεις ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες στην cpu ή βάζοντας αρκετά πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη,να συμπεριλάβεις και την κάρτα γραφικών μέσα στο loop.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα γιατί είναι καλύτερες αυτές?

Φαντάζομαι διάβασες όλο το μήνυμά μου,έτσι;

+ το γεγονός οτι και οι δύο λύσεις που αναφέρεις είναι θορυβώδεις και σχετικά παρωχημένες (έχουν αρκετά χρόνια στην αγορά)

στα τερματα με τους ανεμιστηρες δεν παλευεται.αλλα οταν φτιαξεις το προφιλ τους εκει γυρω στις 1200 στροφες να ειναι ειναι μια χαρα αθορυβοι.και απο temps....εχω ξεχασει να τους κοιταω....δεν καταλαβαινει τιποτα

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Επαναφέρω το θέμα καθώς τότε έκανα την αγορά της 280L αλλά επειδή μου έβγαλε πρόβλημα μου είπαν πως μπορώ να πάρω κάτι άλλο στα 120 ευρό. Να πάρω την ίδια ή έχει βγει κάτι καλύτερο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα φιλε.

Εγω ειχα την corsair h100i κ την εστειλα λογω θορυβου κ λογω link...πηρα χθες την coolermaster nepton 240m...δεν την εχω τεσταρει για τα καλα γτ ελειπα κ απο το σπιτι.αλλα σαν 1η εντυπωση ειναι πολυ αθορυβη,καμια σχεση με την h100i.επισης ειχα κανει μια γρηγορη ερευνα κ ειχα ρωτησει κ γνωστους αλλα κ τους γνωστους πλεον GRAMERS,UNBOXHOLICS που την εχουν κ την προτεινουν και αυτοι που εχουν build 2011 socket.οπως ειπαν κ πιο πανω τα παιδια μια custom ειναι καλυτερη,αλλα με τα 120€ δεν φτιαχνεις.ελπιζω να σε βοηθησα.

• Like 2

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Επαναφέρω το θέμα καθώς τότε έκανα την αγορά της 280L αλλά επειδή μου έβγαλε πρόβλημα μου είπαν πως μπορώ να πάρω κάτι άλλο στα 120 ευρό. Να πάρω την ίδια ή έχει βγει κάτι καλύτερο?

corsair h105.Χθες την έβαλα και άπλα από τις καλύτερες.Συνδύασε την με δυο sp120 quiet edition  της corsair  και δεν θέλεις τπτ άλλο.

• Like 1

Αντικειμενικοτητα μηδέν Στάθη. Εκτός και αν είχες δοκιμασει όλες τις άλλες και κατεληξες σε αυτό το συμπέρασμα.

Οτι παίρνουμε δεν είναι πάντα το καλύτερο.

Η Triton λένε οτι είναι πολύ καλή και σε τεστ που έχω δει βγαίνει κορυφή.

Τώρα για το θέμα επέκταση αν και γίνεται χάνεις την εγγύηση πληροφοριακά.

Μεγάλο plus οτι μπορείς να πάρεις την core έκδοση και να συνδυάσεις τους ανεμιστήρες

που θέλεις.

Καλησπερα φιλε.

Εγω ειχα την corsair h100i κ την εστειλα λογω θορυβου κ λογω link...πηρα χθες την coolermaster nepton 240m...δεν την εχω τεσταρει για τα καλα γτ ελειπα κ απο το σπιτι.αλλα σαν 1η εντυπωση ειναι πολυ αθορυβη,καμια σχεση με την h100i.επισης ειχα κανει μια γρηγορη ερευνα κ ειχα ρωτησει κ γνωστους αλλα κ τους γνωστους πλεον GRAMERS,UNBOXHOLICS που την εχουν κ την προτεινουν και αυτοι που εχουν build 2011 socket.οπως ειπαν κ πιο πανω τα παιδια μια custom ειναι καλυτερη,αλλα με τα 120€ δεν φτιαχνεις.ελπιζω να σε βοηθησα.

Επειδη η νεα nepton εχει custom ανεμηστηρες οι οποιοι δεν πωλουνται ξεχωριστα

Αντικειμενικοτητα μηδέν Στάθη. Εκτός και αν είχες δοκιμασει όλες τις άλλες και κατεληξες σε αυτό το συμπέρασμα.

Οτι παίρνουμε δεν είναι πάντα το καλύτερο.

Η Triton λένε οτι είναι πολύ καλή και σε τεστ που έχω δει βγαίνει κορυφή.

Τώρα για το θέμα επέκταση αν και γίνεται χάνεις την εγγύηση πληροφοριακά.

Μεγάλο plus οτι μπορείς να πάρεις την core έκδοση και να συνδυάσεις τους ανεμιστήρες

που θέλεις.

Με ένα χρόνο εγγύηση μόνο κορυφή δεν είναι.

Και είπα  είναι μια από τις καλύτερες γιαυτό μην κριτικάρεις.

Ας πάει ο άνθρωπος σε σίγουρα και δοκιμασμένα πράγματα εδώ και καιρό,αν θέλει κάτι πιο extreme κοιτάει σε swiftech h220x η nzxt x60 η x61.

Διαβάζεις τι γράφεις ή απλά γράφεις;

Αναφέρεις την 105 και λέω δοκιμασες τις άλλες; 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση εκτός και αν άλλαξε και η νομοθεσία.

Για τις άλλες που αναφέρεις δεν είπα τίποτα.

Την Triton δεν την έχω ΟΥΤΕ σκοπεύω να την αποκτησω, μιλάω αντικειμενικά.

Διαβάζουμε και ΑΝ καταλάβουμε κραζουμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...