Markerparts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Πως και κανεις δεν σχολιασε οτι απο την λιστα λειπει το S5 ?
kostasfalcon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εγω πηγα και πηρα το xperia ray απο εναν εδω στο φορουμ γιατι μου ειπε οτι θα παρει το lollipop και τωρα δεν ειναι καν στην λιστα! Απογοιτευτηκα Αν θέλεις σου πουλάω (του χρόνου όμως) το note2 μου.... θα πάρει και την 6αρα έκδοση....... Λυπάμαι πολύ όταν κάποιος γίνεται τόσο θύμα μέσα στην αγνοια του...... Αληθεια ποιο τζιμανι ήταν αυτό ? του αξίζουν πολλά μπράβο!
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Πιστεύω πως το note 2 άνετα σήκωνε το update αλλά η samsung έχει πάψει να το υποστηρίζει...
orfeas26 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εγω περιμενα να μπει το Kitkat στο S4 κ οταν μπηκε τι καταλαβα?? Σιγα τις διαφορες! Δν ξερω…δν με νοιαζουνε οι αναβαθμισεις, οταν μπορει κ παιρνει τηλ κ στελνει μηνυματα!Ειτε εχει Lollipop ειτε Bubbaloo 36.0 Sent from my Nokia 3310
kosegdit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εγω περιμενα να μπει το Kitkat στο S4 κ οταν μπηκε τι καταλαβα?? Σιγα τις διαφορες! Δν ξερω…δν με νοιαζουνε οι αναβαθμισεις, οταν μπορει κ παιρνει τηλ κ στελνει μηνυματα!Ειτε εχει Lollipop ειτε Bubbaloo 36.0 Sent from my Nokia 3310 Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να παίρνεις τηλέφωνα και να στέλνεις μηνύματα, τότε ΔΕΝ παίρνεις κινητά τύπου S4 κλπ... 1
BILL5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εκανα καλη αγορα περυσι με το xperia z αν και ξεκινησε απο την 4.1 εγω το πηρα με την 4.2 και πηγα 4.3 .4.4.2 και τωρα 4.4.4 που πηγενει μια χαρα και δεν κολαει μου φενεται με την 5.0 L θα εχει προβλημα τωρα ειναι σταθερο ουτε ζεστενεται ουτε τιποτα με την 5 μπορει να χαλασει ποτε παμε κατευθειαν για η Ζ2 που εχει πεσει στα 360 η Ζ4 τον ιανουαριο η περιμενουμε ακομα και τον 9 παμε για Ζ5 που θα ειναι το στολιδι της sony γιατι δεν θα εχουν καμια σχεση το Ζ3 Ζ4 Ζ5 οπως και με το Ζ2 λενε οποιος πηρε Ζ2 την πατησε οταν βγηκε το Ζ3
vrwmiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εκανα καλη αγορα περυσι με το xperia z αν και ξεκινησε απο την 4.1 εγω το πηρα με την 4.2 και πηγα 4.3 .4.4.2 και τωρα 4.4.4 που πηγενει μια χαρα και δεν κολαει μου φενεται με την 5.0 L θα εχει προβλημα τωρα ειναι σταθερο ουτε ζεστενεται ουτε τιποτα με την 5 μπορει να χαλασει ποτε παμε κατευθειαν για η Ζ2 που εχει πεσει στα 360 η Ζ4 τον ιανουαριο η περιμενουμε ακομα και τον 9 παμε για Ζ5 που θα ειναι το στολιδι της sony γιατι δεν θα εχουν καμια σχεση το Ζ3 Ζ4 Ζ5 οπως και με το Ζ2 λενε οποιος πηρε Ζ2 την πατησε οταν βγηκε το Ζ3 Φίλος δεν μπορώ να καταλάβω για τι πράγμα μιλάς
Rapido Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 @Vrwmiaris χαχαχαχαχχαχαχ μαγκα μου δάκρυσα απο τα γέλια κι εγω εμεινα λιγο ετσι οπως τα λεει ο φιλος
BILL5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Φίλος δεν μπορώ να καταλάβω για τι πράγμα μιλάς οτι πηρα ενα κινητο και με βγαζει μια χαρα με την 4.4.4 που εχει διορθωσει ολα τα προβληματα οσο για την 5 εκδοση του android μπα δεν την περναω ειναι μια χαρα το Ζ μου με αυτο και στο κατω κατω η sony βγαζει καθε χρονο δυο μοντελα οποτε περιμενω Ζ5 τον αλο σεμπτεβριο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κυκλοφόρησε ήδη η rom για το LG G3! http://www.androidcentral.com/lollipop-lg-g3-leaked-build-offers-sneak-peek-whats-coming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα