voltmod Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Σύμφωνα με εκπρόσωπο της LG στην Ολλανδία και στο Βέλγιο, το LG G3 θα αναβαθμιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς σε Android 5.0 Lolipop.Ο εκπρόσωπος της LG δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης, ωστόσο είναι πολύ πιθανό σύντομα η LG να ανακοινώσει σύντομα τα σχέδια της σχετικά με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lolipop. Υποθέτουμε ότι μετά το LG G3, θα ακολουθήσει το LG G Pro 2, από τη στιγμή που είναι οι δύο ναυαρχίδες της εταιρείας αυτή τη περίοδο, και λογικά θα ακολουθήσουν τα LG G3 S, G3 Stylus, G2 και L90 και L70. Ακόμη δεν είναι γνωστό τι ακριβώς και σε ποιο βαθμό θα αλλάξει την πλέον σύγχρονη έκδοση του UI της (επειδή αλλάζει πολλά και προσθέτει δικά της χαρακτηριστικά και δυνατότητες) για να ταιριάξει καλύτερα με τη φιλοσοφία της Google στο Android 5.0 Lolipop, που προσθέτει λειτουργικότητα χωρίς να θυσιάζεται η απλότητα. Λογικά, η LG δεν αναμένεται να αργήσει να ανακοινώσει τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Lolopop, αφού ο ανταγωνισμός έχει ήδη κάνει ανακοινώσεις: Google Nexus 4 Nexus 5 Nexus 7 (2012) Nexus 7 (2013) Nexus 10 HTC One (M7) HTC One (M8) Samsung Galaxy S4 Moto G Sony Z Ultra LG G Pad 8.3 Micromax Canvas A1 Spice Dream UNO Karbonn Sparkle V Motorola Moto X Moto X 2nd Gen. Moto G Moto G 4G LTE Moto G 2nd Gen. Moto E Droid Ultra Droid Maxx Droid Mini Sony Xperia Z Xperia ZL Xperia ZR Xperia Z1 Xperia Z1s Xperia Z Ultra Xperia Z1 Compact Xperia Z2 Xperia Z2 Tablet Xperia Z3 Xperia Z3v Xperia Z3 Compact Xperia Z3 Tablet Compact HTC One (M7) One (M8) One mini One mini 2 NVIDIA SHIELD Tablet OnePlus OnePlus One Site: GSMArena
ChrosZap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω πηγα και πηρα το xperia ray απο εναν εδω στο φορουμ γιατι μου ειπε οτι θα παρει το lollipop και τωρα δεν ειναι καν στην λιστα! Απογοιτευτηκα
EmptyPromises Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 slow take it slowwwwwww lg μην βιαζεσαι φετααααα ορε!
lalanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αν κάνει καμιά πλάκα με το G2, θα ακολουθήσει την πορεία της HTC μετά το Desire (που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο το 2010) και έκανε 3+ χρόνια να συνέλθει....
ChimairaX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το Nokia Lumia 520 θα την πάρει; Αν όχι τότε θα το κάνω ρουτ. Και θα χάσω την εγγύηση, και άμα χαλάσει θα το πάω στην Nokia για επισκευή και θα απαιτήσω δωρεάν επισκευή εντός εγγύησης. Κι αν πούνε όχι θα αρχίσω να φωνάζω στην Arvato σε οποιονδήποτε βρω μπροστά μου και θα ζητάω τα ρέστα γιατί η Nokia δεν έβγαλε την αναβάθμιση. Γιατί είμαι Έλληνας και τα θέλω όλα. 1
andrewk4ever Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θα μας τρελανει η LG??Βλέπω απο τωρα καθυστερήσεις..
vrwmiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αν κάνει καμιά πλάκα με το G2, θα ακολουθήσει την πορεία της HTC μετά το Desire (που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο το 2010) και έκανε 3+ χρόνια να συνέλθει.... Ότι κόσμο πήρε με το g2 άμα την κάνει την μ@λ@κι@ τους έχασε
StigmaX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγώ απορώ γιατί κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά την είδηση... Είδατε πολλές εταιρίες να σου λένε πως μέσα σε δύο μήνες θα γίνει η αναβάθμιση? Εδώ h Google δεν έχει βγάλει καν το λειτουργικό για τα δικά της τηλέφωνα... 1
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω πηγα και πηρα το xperia ray απο εναν εδω στο φορουμ γιατι μου ειπε οτι θα παρει το lollipop και τωρα δεν ειναι καν στην λιστα! Απογοιτευτηκα Μην ανησυχείς, θα πάρει το iOs 9! http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_Xperia_ray 3
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν βγαζει καμια εταιρια κινητο με pure android. Θα χτυπαγε το nexus σιγουρα! 1
esertas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν βγαζει καμια εταιρια κινητο με pure android. Θα χτυπαγε το nexus σιγουρα! Το απάντησες μόνος σου. Αν και το moto g θεωρείται ότι έχει pure.
21century Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λυπάμαι αλλα μονο τα ακριβά κινητα παίρνουν αναβάθμιση, τα υπόλοιπα ειναι για πέταμα...
dieccast Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 τρομερο νεο! αυτο ελλειπε να μην παρει γλυφιτζουρακι!!
nikchris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν βγαζει καμια εταιρια κινητο με pure android. Θα χτυπαγε το nexus σιγουρα! Γιατι ο πολυς κοσμος θα το θεωρουσε για πεταμα.
redcom7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 παντως εαν παρει και το G2 τοτε πραγματικα θα μιλαμε για μια συσκευη διαμαντι της lg ... καποτε δεν περιμενα ποτε να εχω lg συσκευη για βασικη.... μακαρι να παρει ... βεβαια για καποιους θα παρει θελει εν θελει η lg ... xda rulez!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα