koarer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα στο forum,λοιπον παιδια εχω τεραστιο προβλημα..Εβρεχε παρα πολυ ( οταν λεω παρα πολυ εννοω πολυ πολυ πολυ βροχη) . Εγινε ενα μπαμ λοιπον ( μενω σαλαμινα btw) . Και καηκε το modem ..το αλλαζουμε λοιπον ( σημερα ολα αυτα ) και κανονικα μπαινει ασυρματα το laptop και με καλωδιο.... πανω στο δωματιο μου ο ο υπολογιστης ομως οταν το συνδεω με το καλωδιο δεν δουλευει..οταν παω και συνδεω το καλωδιο στο laptop ομως δουλεει κανονικα..Λετε να καηκε αυτο την μητρικης οπως κοπηκε το ρευμα? Τι αλλο μπορει να φταει ??? btw οταν ανοιγω την αντιμετοπιση προβληματων των windows μου λεει ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ( Τα windows δεν εντοπισαν εναν σωστα εγκατεστημενο προσαμοργεα δικτυου..Εάν εχετε ενα προσαρμογεα δικτυου θα πρεπει να εγκαταστησετε ξανα το προγραμμα οδηγησης) ... Πραγματικα εχω τρελαθει.. Εχω την 990xa-ud3 ...Σας παρακαλω πειτε μου τι μπορει να φταιει ?
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα κάνε ακριβώς αυτό που σου λέει το μήνυμα των windows κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τους drivers της κάρτας δικτύου και πες αν δούλεψε
koarer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Kαι πως μπορω να το κανω αυτο? Να φωναξω ενα γνωστο μου τεχνικο να τελειωνω?
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Για να μη ξοδεύεις χρήματα σου το λέω δεν είναι κάτι το δύσκολο αν θες πες μου τη λειτουργικό έχεις να σε βοηθήσω αλλά αν πιστεύεις πως δεν μπορείς τότε πες καλύτερα τον γνωστό σου...
koarer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πηρε τηλ τον αδλεφο μου και μου λεει βαλε το cd και κατεβαλε τους drives,,ωραια το εβαλα εγω αλλα που να ξερω πως να κατεβασω και απο που..εγω τα windows 7 ultimate 64 ..για πες μου και εσυ τι πρεπει να κανω? Αν θες στελνω και screenshot!
Sartiv Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Βασικα κανονικα πρεπει να απεγκαταστασεις τα drivers. Και μετα ναι με το cd κανεις εγκατασταση (καπου πρεπει να λεει install drivers ή κατι τετοιο) και δοκιμαζεις ξανα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, εφοσον εχεις windows 7 δεν χρειαζεσαι cd πας δεξι κλικ ιδιοτητες στο ο υπολογιστης μου μπαινεις στην διαχειριση και κανεις καταργηση την καρτα δυκτιου μετα πατας το κοθμπακι πανω αριστερα να βρει τις συσκευες σου και τοτε θα κανει μονο του εγατασταση... εαν δεν τις βρει τοτε απο το λαπτοπ μπαινεις στο καταλληλο επισημο σιτε του κατασκευαστη και με το μοντελο της καρτα σου βρισκεις τους οδηγους τους περνας και εισαι ετοιμος οσο και αρχαριος να εισαι δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα ζημια δεν θα γινει....
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν κατεβάζεις Site: αυτo το αρχείο που είναι η drivers μετά θα πας Έναρξη >πίνακας ελέγχου > διαχείριση συσκευών > προσαρμογείς δικτύου >realtek... δεξί κλικ πάνω του κατάργηση εγκατάστασης τσεκάρεις το (διαγραφή του λογισμικού προγράμματος οδήγησης για αυτήν τη συσκευή) και τώρα αφού έχεις κατεβάσει το αρχείο εγκατάστασεις απλά το κάνεις Extract τώρα εκεί που ήταν αυτό το αρχείο έχει δημιουργηθεί ένας φάκελος με όνομα W7 μέσα στον φάκελο έχει ένα αρχείο με όνομα setup το τρέχεις και κάνεις εγκατάσταση αυτό ήταν...
infin1tyGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Κατά πάσα πιθανότητα, μαζί με το router κάηκε και ο Ethernet controller της μητρικής. Θα πρέπει να αγοράσεις μια PCI κάρτα δικτύου σε αυτή την περίπτωση. Δοκίμασε και την επανεγκατάσταση των drivers που προαναφέρθηκε αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο να χάθηκαν ξαφνικά.
koarer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου λεει πουθενα realtek..και δεν εχω φλασακι δεν το πιστευω την τυχη μου μεσα.. Πηρα τηλ τον τεχνικο επειδη μονος μου δεν μπορω και μου οτι μαλλον εχει καει αυτο της μητρικης..αν ειναι ετσι απλα παιρνω μια καρτα δικτιου λεει και θα ειμαι οκ ! Αν ειμαστε τυχεροι και εχουν κατι οι drivers εχει καλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα