Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Ενδιαφερομαι για αναβαθμιση σκληρου στο λαπτοπ μου και υστερα απο αρκετο ψαξιμο εχω καταληξει 

σε δυο μοντελα που ειναι τα εξης..

1)http://www.amazon.de/gp/product/B00KFAGCWK/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

2)http://www.amazon.de/gp/product/B00E3W1726/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Ο πρωτος ειναι ο crucial mx 100 κι ο δευτερος ο γνωστος και μη εξαιρετεος samsung 840 evo.

Πανω κατω εχουν ιδιες επιδοσεις με ελαφρυ προβαδισμα ο samsung,ομως το θεμα που προεκυψε με το

bug,παρολο που υποτιθεται οτι λυθηκε,με κραταει πισω απο το να αγορασω αυτον.

Επισης ο crucial ειναι περιπου 25 ευρω πιο φθηνος.

Τι μου προτεινετε?αξιζει να παω σε samsung και να ειμαι συνεχως με την αμφιβολια οτι ισως βγει κι αλλο

προβλημα μελλοντικα?

Υ.Γ. Ο υπαρχων σκληρος που εχω ειναι sata 2,οποτε λογικα οι ταχυτητες του ssd δε θα ειναι στο φουλ ετσι?

Δημοσ.

Αφού εχεις sata 2 ετσι και αλλιώς δεν μπορούν να αξιοποιηθούν οι ταχύτητες του ssd στο μέγιστο τώρα οσο αφορά τους δίσκους πήγαινε στον crucial

Δημοσ.

Ωωω φιλε SPANK?τι κανεις?χαιρομαι που τα ξαναλεμε και σ'ευχαριστω για την απαντηση.

η αληθεια ειναι οτι ψαχνω πολυ καιρο και μιλαμε οτι σε καποια φαση ειχα χασει τη μπαλα με τοσα μοντελα.

εκει που αποφασιζα για ενα,μετα ανακαλυπτα ενα αλλο και παει λεγοντας.ασε που δεν το προχωρουσα και λογω

υψηλου κοστους.

τωρα νομιζω οτι εχουν ψιλοπεσει οι τιμες τους οποτε ειπα να το προχωρησω.

αν και αρχικα εψαχνα για 512 gb,στο τελος λεω ειναι πολυ ακριβοι ακομα,και πιστευω οτι και με 250 gb θα ειμαι καλυμμενος.

Δημοσ.

Με 250gb για τα windows και αρκετά βασικά προγράμματα + καποιο παιχνίδι θα εισαι μια χαρά

Δημοσ.

Καλημερα,

τελικα εκλεισε,αγορασα τον crucial mx100 256 gb με 99 ευρω συνολο με εξοδα αποστολης.

οταν με το καλο ερθει και τον βαλω στο λαπτοπ μου,θα πρεπει να κανω τιποτα στο bios

η προχωραω κατευθειαν στο format?

Δημοσ.

Οχι κάνεις κατευθείαν format και εγκατάσταση εκτός και αν στην εγκατάσταση δεν σου βλέπει τον δίσκο οποτε πρέπει να πας στο bios και να βάλεις τον δίσκο σε ide mode αντι ahci αν υπάρχει φυσικά η επιλογή , αλλιως λογικά θα παίζει κατευθείαν

Δημοσ.

Μαλιστα,οποτε τα ξαναλεμε οταν με το καλο μου ερθει ο σκληρος.ευχαριστω παρα πολυ φιλαρακι για τη βοηθεια σου.

Δημοσ.

Φιλε μου και γω, τον crucial εβαλα πριν λιγεσ βδομαδες σε λαπτοπ 12μηνων. Πραγματικα αλλο μηχανημα. Αντε με το καλο.

Δημοσ.

Φιλε μου και γω, τον crucial εβαλα πριν λιγεσ βδομαδες σε λαπτοπ 12μηνων. Πραγματικα αλλο μηχανημα. Αντε με το καλο.

Φανταζομαι τωρα θα πεταει ε?εμενα το δικο μου παρολο που ειναι 4 χρονων προς 5,μπορω να πω οτι παει καλα σχετικα..

απλα ειπα να το αναβαθμισω μηπως και αντεξει 2-3 χρονακια ακομα χωρις προβληματα.

και να φανταστεις οτι το εχω ξεσκισει με τα παιχνιδια,αυτο ομως δοξα το Θεο ακομα μου δινει..

Α να σε ρωτησω...εχεις δει καθολου διαφορα στην αντοχη της μπαταριας με τον ssd?

Δημοσ.

Στις 5400 στροφες ειναι ο υπαρχων σκληρος,απλα ειχα διαβασει καπου οτι με ssd μπορει να εχεις περιπου 30 λεπτα επιπλεον μπαταρια.

Οπως και να εχει νομιζω οτι ηταν καλη η κινηση που εκανα,ακομα κι αν δουλευει μια χαρα ως τωρα το λαπτοπ ετσι?

Δημοσ.

Οσον αφορα τα παιχνιδια,εκει υπαρχει καθολου διαφορα στο τρεξιμο τους η μονο οταν φορτωνει αποθηκευμενα δεδομενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...