skit96 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας!!!ειμαι ενο μελος!!! θελω να με βοηθησετε...σημερα πηρα μια gigabyte750 ti και ενα τροφοδοτικο consair 450 vs εχω τον υπολογιστη hp pavilion p6-2004 αλαζω το τροφοδοτικο βαζω την νεα καρτα και μ ωγαζει μαυρη οθονη με μια παυλα πανω αριστερα...ξαναβαζω την παλια καρτα και δουλευη μια χαρα..τι λετε να φταιει??
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Με την παλιά κάρτα πάνω μπες στην ασφαλή λειτουργία και σβήσε τον παλιό driver με το ddu κλείσε τον Η/Υ άλλαξε κάρτα και ξανά δοκίμασε.
skit96 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 το κατεβαζω το ddu? αν μπορεις σε παρακαλω να μου πεις αναλυτικές οδηγιες γιατι κλεω τα λευτα μου ....
Apoll Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Κατέβασε το DDU καθάρησε τα πάντα. Και μετά βάλε ξανά την νέα κάρτα. Επίσης βάλε το τελευταίο BIOS update της μητρικής σου από πριν. Και ελπίζω να συνέδεσες όλα τα ρεύματα.
skit96 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 λογια εχω σύνδεση ολα τα ρευματα γιατι δουλευη οταν βαζω την παλια καρτα..
MSSB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα δεν είναι να βγάλει τους drivers της παλιάς. Αυτό μπορεί να το κάνει και με τη νέα κάρτα. Εδώ το παιδί λέει ότι δεν δείχνει τίποτα. Από το να δείχνει λάθος πράγματα ως να μην δείχνει τίποτα παρά μαυρίλα, αλλού είναι το θέμα. Διαβάζω 450w τροφοδοτικό. Είναι αρκετά για να αντέξουν αυτή τη κάρτα μαζί με cpu και όλα τα υπόλοιπα; Επίσης, πόσα pci πρέπει να κουμπώσεις στη κάρτα τη νέα; Ένα ή δύο; Και με πόσα pin; 4αρια ή 4+6;
skit96 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 τελικα μετα απο προσπαθεία ανήξε με την νεα καρτα κατατυχη πάτησα το del και φόρτωσαν τα windows αλλά πάλι αν το κλείσω και ανοίξω κάνει 3 μπιπ μπαίνει σε μαυρη οθονη με την παυλα και αν πατήσω το del ανοιγη γιατι τωρα ολο αυτο?
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το 'μπιπ' σε προϊδεάζει για πρόβλημα. Είναι από τη motherboard και σημαίνει 'κατι δεν πάει καλά. Φτιάξε με'. Κάποιος θα σου πει περισσότερα αλλά σαν πρώτη φάση, πάρε το βιβλιαράκι της μητρικής σου και διάβασε εκεί που λέει για το είναι το κάθε 'μπιπ' όπως επίσης και για το τι υποστηρίζει από gpu.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα δεν είναι να βγάλει τους drivers της παλιάς. Αυτό μπορεί να το κάνει και με τη νέα κάρτα. Εδώ το παιδί λέει ότι δεν δείχνει τίποτα. Από το να δείχνει λάθος πράγματα ως να μην δείχνει τίποτα παρά μαυρίλα, αλλού είναι το θέμα. Διαβάζω 450w τροφοδοτικό. Είναι αρκετά για να αντέξουν αυτή τη κάρτα μαζί με cpu και όλα τα υπόλοιπα; Επίσης, πόσα pci πρέπει να κουμπώσεις στη κάρτα τη νέα; Ένα ή δύο; Και με πόσα pin; 4αρια ή 4+6; Έλεγε ότι έβγαζε την γραμμούλα που αναβοσβήνει (cursor) οπότε η κάρτα δούλευε,και ήταν μεταξύ προβλήματος driver ή προβλήματος αρχείων εκκίνησης το πρόβλημα,αφού η αλλαγή που έκανε ήταν η vga το ποιο λογικό ήταν να του πούμε αυτό. 1
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Έλεγε ότι έβγαζε την γραμμούλα που αναβοσβήνει (cursor) οπότε η κάρτα δούλευε,και ήταν μεταξύ προβλήματος driver ή προβλήματος αρχείων εκκίνησης το πρόβλημα,αφού η αλλαγή που έκανε ήταν η vga το ποιο λογικό ήταν να του πούμε αυτό.Δεν αντιλέγω ότι η κάρτα λειτουργεί. Το point μου είναι μήπως υπολειτουργει. Γι αυτό και δεν μπορεί να δώσει σήμα σωστά και να προχωρήσει. Μήπως χρειάζεται περισσότερη ισχύς. Το ότι βγάζει τον κέρσορα, το μόνο που λέει είναι ότι λειτουργεί και δεν είναι προβληματική. Εγώ για να σιγουρευτεί θα του πω. Ας βάλει μέσα το DVD των Windows και ας μπει να κάνει format. Ας φτάσει μέχρι το σημείο που διαλέγεις σκληρούς και λοιπά και ας μην πατήσει. Έτσι θα ξέρουμε αν φταίνε τα Windows ή η κάρτα. Αν μπορεί να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο, φταίνε τα Windows. Αν όχι, η κάρτα. Εύκολο.
aetos1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η κάρτα είναι φειδωλή όσον αφορά τις απαιτήσεις της σε ρεύμα λειτουργεί ανάλογα με το μοντέλο και με το ρεύμα που δίνει η pci-e θύρα άρα είναι λίγο απίθανο να οφείλεται στην παροχή ρεύματος στην κάρτα. Πρόσεξε αν έβαλες την τροφοδοσία του επεξεργαστή ( ένα βύσμα 4ή8 pin) . Τέτοια περίεργα τα κάνουν τα έτοιμα συστήματα όταν κάνεις μια επέμβαση
skit96 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 σας ειπα πως ανηγη ρευμα εχω δωσει παντου τα 3 μπιπ ειναι η ραμ αλλα δεν μ βγαζει κανενα προβλημα οταν μπαινω ετσι.....θα το παω σε τεχνικο τωρα εχω την παλια επανω....δεν ξερω τι φταει πλεω τα εχω ψαξει ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα