matrixtv1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Έχω το παραπάνω tablet και έβαλα πολλές φορές λάθος κωδικό προσπάθησα να κάνω hard reset πατώντας το power button kai to volume down button αλλά μου βγάζει μια οθονη που λέει FTM και δεν κάνει τίποτα τι μου προτείνετε να κάνω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 που εβαλες λαθος κωδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Λάθος μοτίβο και δεν θυμάμαι το email για να το ξεκληδωσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ας με βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αντε ρε παιδιά βοηθήστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 απο που το πηρες? κανονικα θα επρεπε να ανοιγει μεχρι το μοτιβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδια έβαλα πολλές φορές λάθος μοτίβο και τώρα θέλει το email και το κωδικό του email για να ανοίξει και δεν τα θυμάμαι όταν προσπαθώ να κάνω hard reset μου βγάζει μια οθονη που λέει FTM και δεν κάνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα