Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης εώς 550€

dirkdirgler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω για τηλεόραση 40" και πάνω Smart + 3D εώς 550€ και θα ήθελα τη βοήθειά σας.Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στη Link.png Site: SAMSUNG UE40H6400 40'' .Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Κώστα πάω για αγορά... :-)

Δεν νομίζω. 

Άντε και ένας τελευταίος δισταγμός...Με ελάχιστα παραπάνω τη λές γι'αυτήν?

Μην το σκεφτεσαι καν για philips.Δεν ειναι η εταιρια που ηξερες,ειναι πλεον κινεζια.Επισης το ultra hd σου ειναι αχρηστο,διοτι δεν υπαρχει υλιοκο να δεις και κανει μεγαλυτερο κακο στην επεξεργασια της εικονας,παρα καλο.Μεινε στην 6400 που ελεγες,μια χαρα επιλογη ειναι.

Την έχω πατήσει από το e-shop. Είχα δει κι εγώ μια προσφορά σε τηλερόραση και την πήρα. Τελικά ήταν παρα εισαγωγής με αποτέλεσμα να λείπουν πολλά από το smart worold της LG που κανονικά έπρεπε να έχω....όπως πχ τα 3d videos  και πολλά άλλα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά πήρα τη Samsung!

ειναι καλη φιλε μου?εντυπωσεις?σκεφτομαι κ γω να παρω την ιδια τηλεοραση....μπορεις να μου πεις εντυπωσεις?ty.....

ειναι καλη φιλε μου?εντυπωσεις?σκεφτομαι κ γω να παρω την ιδια τηλεοραση....μπορεις να μου πεις εντυπωσεις?ty.....

Για ποσες ιντσες θελεις?Στις 40" που πηρε το παιδι κατα 99% θα εχει αψογη ομοιομορφια οποτε το μοναδικο της μειονεκτημα εξαφανιζετε.Στις 55" που εχω την ιδια εχει clouding στην κατω αριστερη/πανω δεξια γωνια που φαινετε μονο σε παρα πολυ σκοτεινες σκηνες και δυσκολα να το γλιτωσεις απο οτι εχω δει και σε αλλα ατομα που εχουν παρει led απο 50" και πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...